2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Canım sen neden kullanıyorsun kaçırmışım kanaman falan yok değil mi? Kanama olmadan kullanmaya gerek var mı? Benim de doktora 1 hafta var daha
Yok canım kanamam Şükürler olsun benim çok şiddetli regl sancısı gibi ağrılarım vardı ya doktorum bu ağrılar normal rahim büyüyor bağlar geriliyor ama ne olur ne olmaz biz günde 1 tane fitil olarak kullanalım dedi

Bana hap olarak kullan tutamazsan fitil olarak at dedi ama ya aklımı çok karıştırdı bildiğiniz beyaz kapsül hem ağızdan hem fitil olarak kullanılır mı o?
Evet canım aynı ilaç hem ağızdan hem vajinal kullanılıyor yumuşak kapsül beyaz bir ilaç, bana doktorum oglumdayken vermişti ilk, ağızdan alırsan hem yan etkisi çok olur hem de mide asiti ile birlikte etkisi azalır rahime daha az etki eder, vajinal kullanırsan yan etkisi de az olur etkisi de daha çok olur demişti

bende 88 le kaldım üzülme kaderimiz :)))
Yaa bende boyum kısa 67 kgdim diyete başladım balık etli göründüğüm için ne güzel 61e kadar indim hamile kaldım ilk doğumumda ne güzel fittim baya 56 kg ile hamile kaldım 63 ile doğurdum doğumdan sonra yine 56 kgdim şimdi nasıl olur bilmiyorum iştahım çok açık

7 kilo mu aldın sadece nasıl yaptın onu

Evet yutarsan sersemletir bana doktorum demişti yutma fitil olarak daha etkili ve uyku hali olmaz dedi
Eriyo canım o. Gündüz fitil koy akşam yatarken iç istersen.
Tamam teşekkür ederim kızlar gündüz fitil olarak gecede içerim daha mantıklı aşırı uyku yapıyor bana hem yavaş yavaş işlerimi de yaparım birde içince fark ettim ağrım varmış farkında değilmişim progestan kullanınca ağrım gidiyor ilacın etkisi geçince gene ağrım oluyor düzenli içicem bilmiyorum belki kendimi çok dinliyorum ama şükür şuan daha iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar durdu mu? Birde serumdan mı bilmem bugün hiç bulantım olmadı rahat rahat yemekte yedim

Bende dün keseyi gördüm bir hafta bekleme sürecindeyim bi an önce kalbini duysam diyorum 6+3 ye gitcem
ya kızlar ben 6+0'da gittim doktor bana 5 haftalık dedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi beni biraz geç mi çağırdı kalp atışı için sizce

ya kızlar ben 6+0'da gittim doktor bana 5 haftalık dedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi beni biraz geç mi çağırdı kalp atışı için sizce
Geçen hafta aynı şeyi yaşadım canım ben de takılma bence ya boşver vakit geçiveriyor bir şeyleri beklerken ben salı günü gideceğim bitti bile

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Rapor yaptırıp mı aldınız ? Şu saate kadar uğraştırdılar ve çıkartmadılar bana raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…