2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
bende adet olacakmışım gibi sürekli bir ağrı var, bazen sağ tarafta oluyor, bazen sol tarafta oluyor ama o ağrı hiç gitmiyor, sürekli orada yani. bende de günlük akıntım gibi akıntım devam ediyor hiç kesilmedi, bir de beyaza yakın bir akıntı da geliyor, üşüttüm mü yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. bir de keyifsizlik var, sanki hastaymışım ama değilmişim gibi. midem de alttan alta sürekli var ama öyle bir şeylerden tiksinme gibi değil, kusmayla da sonuçlanmıyor. belirtilerimin tamamı böyle belli belirsiz geçiyor.

fitil olarak nasıl uygulanıyo bana da progestan verdi 100 mg günde 2 kere sabah içiyorum işte çok zorlanıyorum sersem gibi oluyorum ben de mi öyle yapsam ya
Bence yapmalısın. Gece içebilirsin neyse de sabah o şekilde çalışamam asla. Bütün halinde vajinadan fitil olarak koyuyorsun kolay yerleşiyor. Tek sıkıntısı ilaç biraz geri gelebiliyo o yüzden olabildiğince ileri itmek

Ya gerçekten aynı ben bazen sağda bazen solda ağrım var ve hastaymışım gibi keyifsizim ( bol bol vitamin almaya çalışıyorum, sizin kaç haftalıktı

sağol canım aynen öyle yapayım yoksa ayakta duramıyorum

Akıntım çok olmadı ama ağrım şu son iki gündür azaldı diyebilirim her an regl olacak hissi şiddetli sancı bacaklara vuran sızı şişkinlik bendede vardı 7+2deyim

Kızlar ben diyetisyene başladım bile. Kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri normal şeyler. Kahvatıda mutlaka 1 yumurta var. Yemeklerde de 3 gün tavuk 2 gün köfte ve 2 gün sebze şeklinde başladık. Onun dışında bolca ara öğün var. Günde 2 porsiyon meyve, 2 avuç çiğ kuruyemiş, galeta ve ayran gibi ara öğünler var. İnşallah bu süreci sonradan çok yıpranmayacağımız şekilde atlatırız :/

Kimyasal mı değil mi öğrenmek için o canım 2 günde bir kan ver takip et beta hcg artışı oluyor mu diye 2 katı artarsa sorun yok demek
Bugün tekrar verdim 13 çıktı biraz kafam karıştı hoca da kimyasal olabilir düşük gdiiyor dedi erken öğrenmek de kötüymüş gerçekten normalde bugün adet günümdu

günaydınlar kızlar 6+5'im hala sancım var yerleşme ağrısı diyor daha önce doğum yapmış arkadaşlarım. midemde sürekli bir yanma hissi var benimde geçmiyor. Normalde yumurtayı çok severim yumurtasız kahvaltı yapmam ama sabahları bir istemiyorum off şu süreç bir geçse

günaydın canım ağrılar normal rahim büyüdükçe ağrı yapıyor bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…