- 30 Kasım 2014
- 617
- 778
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.721
bende adet olacakmışım gibi sürekli bir ağrı var, bazen sağ tarafta oluyor, bazen sol tarafta oluyor ama o ağrı hiç gitmiyor, sürekli orada yani. bende de günlük akıntım gibi akıntım devam ediyor hiç kesilmedi, bir de beyaza yakın bir akıntı da geliyor, üşüttüm mü yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. bir de keyifsizlik var, sanki hastaymışım ama değilmişim gibi. midem de alttan alta sürekli var ama öyle bir şeylerden tiksinme gibi değil, kusmayla da sonuçlanmıyor. belirtilerimin tamamı böyle belli belirsiz geçiyor.Kızlar ben dün kan testi verdim dayanamadım 4 hafta oldu bugün testte 236 çıktı, ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve açık sarı krem rengi akıntım oluyor çok korkuyorum daha doktora gitmek içinde erkensizde de var mı bu belirtiler
Bence yapmalısın. Gece içebilirsin neyse de sabah o şekilde çalışamam asla. Bütün halinde vajinadan fitil olarak koyuyorsun kolay yerleşiyor. Tek sıkıntısı ilaç biraz geri gelebiliyo o yüzden olabildiğince ileri itmekfitil olarak nasıl uygulanıyo bana da progestan verdi 100 mg günde 2 kere sabah içiyorum işte çok zorlanıyorum sersem gibi oluyorum ben de mi öyle yapsam ya
Ya gerçekten aynı ben bazen sağda bazen solda ağrım var ve hastaymışım gibi keyifsizimbende adet olacakmışım gibi sürekli bir ağrı var, bazen sağ tarafta oluyor, bazen sol tarafta oluyor ama o ağrı hiç gitmiyor, sürekli orada yani. bende de günlük akıntım gibi akıntım devam ediyor hiç kesilmedi, bir de beyaza yakın bir akıntı da geliyor, üşüttüm mü yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. bir de keyifsizlik var, sanki hastaymışım ama değilmişim gibi. midem de alttan alta sürekli var ama öyle bir şeylerden tiksinme gibi değil, kusmayla da sonuçlanmıyor. belirtilerimin tamamı böyle belli belirsiz geçiyor.
Bendede yorgunluk hali var yaBende vllha ağrı vardı şimdi sadce yorgunluk
sağol canım aynen öyle yapayım yoksa ayakta duramıyorumBence yapmalısın. Gece içebilirsin neyse de sabah o şekilde çalışamam asla. Bütün halinde vajinadan fitil olarak koyuyorsun kolay yerleşiyor. Tek sıkıntısı ilaç biraz geri gelebiliyo o yüzden olabildiğince ileri itmek
Akıntım çok olmadı ama ağrım şu son iki gündür azaldı diyebilirim her an regl olacak hissi şiddetli sancı bacaklara vuran sızı şişkinlik bendede vardı 7+2deyimKızlar ben dün kan testi verdim dayanamadım 4 hafta oldu bugün testte 236 çıktı, ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve açık sarı krem rengi akıntım oluyor çok korkuyorum daha doktora gitmek içinde erkensizde de var mı bu belirtiler
YorgunuzzBendede yorgunluk hali var ya
Araç bile kullanamazsın demişti bana gerçekten göz kapaklarımı tutup aşağı çekiyorlar sanki çok ağır etki ediyo bendedesağol canım aynen öyle yapayım yoksa ayakta duramıyorum
MaşallahAkıntım çok olmadı ama ağrım şu son iki gündür azaldı diyebilirim her an regl olacak hissi şiddetli sancı bacaklara vuran sızı şişkinlik bendede vardı 7+2deyim
Bugün tekrar verdim 13 çıktı biraz kafam karıştı hoca da kimyasal olabilir düşük gdiiyor dedi erken öğrenmek de kötüymüş gerçekten normalde bugün adet günümduKimyasal mı değil mi öğrenmek için o canım2 günde bir kan ver takip et beta hcg artışı oluyor mu diye 2 katı artarsa sorun yok demek
evet cidden öyle çok ağırAraç bile kullanamazsın demişti bana gerçekten göz kapaklarımı tutup aşağı çekiyorlar sanki çok ağır etki ediyo bendede
Daha çok yorulucaz boşverYorgunuzz
içini ferah tut canım daha yeni adetin biraz daha geçsin belki yükselir bi iki gündeBugün tekrar verdim 13 çıktı biraz kafam karıştı hoca da kimyasal olabilir düşük gdiiyor dedi erken öğrenmek de kötüymüş gerçekten normalde bugün adet günümdu
Kızlar ben dün kan testi verdim dayanamadım 4 hafta oldu bugün testte 236 çıktı, ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ve açık sarı krem rengi akıntım oluyor çok korkuyorum daha doktora gitmek içinde erkensizde de var mı bu belirtiler
günaydınlar kızlar 6+5'im hala sancım var yerleşme ağrısı diyor daha önce doğum yapmış arkadaşlarım. midemde sürekli bir yanma hissi var benimde geçmiyor. Normalde yumurtayı çok severim yumurtasız kahvaltı yapmam ama sabahları bir istemiyorum off şu süreç bir geçsebende adet olacakmışım gibi sürekli bir ağrı var, bazen sağ tarafta oluyor, bazen sol tarafta oluyor ama o ağrı hiç gitmiyor, sürekli orada yani. bende de günlük akıntım gibi akıntım devam ediyor hiç kesilmedi, bir de beyaza yakın bir akıntı da geliyor, üşüttüm mü yoksa gebelikten mi anlayamıyorum. bir de keyifsizlik var, sanki hastaymışım ama değilmişim gibi. midem de alttan alta sürekli var ama öyle bir şeylerden tiksinme gibi değil, kusmayla da sonuçlanmıyor. belirtilerimin tamamı böyle belli belirsiz geçiyor.
Sen yinede kontrolde doktoruna söyle nolur ne olmaz normal görüyolar ağrıyı ama yinede progestan desteği verebilirMaşallahben de görürüm o günleri umarım
Ben duydumKızlar haftaya kontrolüm var. 6+1 olacağım. O haftada kalp atışı duyulur mu
günaydın canım ağrılar normal rahim büyüdükçe ağrı yapıyor bu haftalardagünaydınlar kızlar 6+5'im hala sancım var yerleşme ağrısı diyor daha önce doğum yapmış arkadaşlarım. midemde sürekli bir yanma hissi var benimde geçmiyor. Normalde yumurtayı çok severim yumurtasız kahvaltı yapmam ama sabahları bir istemiyorum off şu süreç bir geçse
yaaa ben çok sabırsızım 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorumBen duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?