- 8 Ekim 2023
- 1.630
- 849
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.421
Ne oldu sonucunuzİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben de bugün sonucumu alacağım bakalım en kısa zamanda nihayete erecek bi sonuç almak istiyorum artık 4 haftadır perişanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sonucunuzİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben de bugün sonucumu alacağım bakalım en kısa zamanda nihayete erecek bi sonuç almak istiyorum artık 4 haftadır perişanım
14 yasimdan beri ful tutarm bir kez sahurda yemedim çay ve karaker o yılardır ama bebek olunca kaarnmda öle olmuyorKendini iyi hissetmiyorsan tutma tabi sonuçta bir zorunluluğun yok ama neden sahursuz tuttun canım
Çok teşekkür ederim canım şimdi iyim birrazEvet haklısın. İyi yapmışsın denemekle, aklında kalmasın. Limonlu ılık bir su iç bakalım, miden toparlarsa belki bir seyler yiyebilirsin.
Ayy ben hiçbir orucumu sahursuz tutmadım tutamam da herhalde ben sahur insanıyım hele bebek olunca daha da önemli ama madem tutamadın dünyanın sonu değil. Borç yiğidin kamçısı ne de olsa14 yasimdan beri ful tutarm bir kez sahurda yemedim çay ve karaker o yılardır ama bebek olunca kaarnmda öle olmuyor
Vllha seneye kışın inşallahAyy ben hiçbir orucumu sahursuz tutmadım tutamam da herhalde ben sahur insanıyım hele bebek olunca daha da önemli ama madem tutamadın dünyanın sonu değil. Borç yiğidin kamçısı ne de olsa
sana yemin ederim ben de gördüm ss alıp atıcaktım :) kızı uyutuyordum elimden aldı teli
İkimizde bir şeyler var. Kesin yanisana yemin ederim ben de gördüm ss alıp atıcaktım :) kızı uyutuyordum elimden aldı teli
Valla canım ben değiştirdim benim oğlan çok yapardı kızımda da bol bol eşya alıcamO kadar değiştiriyor muyduk yaa, 11 yıl geçmiş üstünden valla o kadar detaylı hatırlayamıyorum. Ben kısa kollu zıbın takviyesi yapayım bari.
Zorlama kuzucum dayanamıyorsanBnde uyku konusunda aynm bugün oruç denedim olmyo onu anladım şuan zor dayanıyorm
Patlayacak gibi şişmesinden ziyade iç karnım çok acıyo hala öksürünce yada dönerken falan içimden bişeyler kopuyor gibi bir gerginlik. Her dönemi ayrı zor cidden nasıl güçlü yaratıklarız bazen şok oluyorumKarın gerginliği bende de akşamları olmaya başladı sabahları çok yumuşak oluyor akşam olduğunda sanki karnım patlayacak gibi.
Maşallah kuzuyaaaaaaKızlar yazamadım tek tek soran herkese sonsuz tesekkurler. Hastaneden yeni cikabildim sağ bobregimde bir genisleme söz konusuymuş. Progesteron da yapar bir de bebeğin kafası oraya denk geliyormuş o da yapar dedi. En doğru sonucu tomografi verebilirmiş,doğumdan sonra sebebinin araştırılması için tomografi çekecekler şimdilik bekliyoruz. Bir ilaç verdi 6 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bebek durumdan etkilenmiyor çok şükür büyümüş nerdeyse 650 Gr 30 cm olmuş. Buraya da tipini bırakayım
Hayırlı olsun güle güle kullanAmazonda bahar fırsatları var. Hauck marka bebek arabası ve isofix tabanı ile birlikte araba koltuğu aldım. Araba koltugu bebek arabasina tam adapte. Şahane bir takım çok sa uyguna geldi ikisi 9bin kusurdu. Ciddi taksit imkani da var. Gecen hafta 14bindi henuz almamis olan varsa baksin.
Anne yanı da aldım. Onu da ebebekten almadim da hepsiburadanin ebebek saticisindan aldim. Ertelemeli taksit falan yaptim hatta 6bin tlye aldım. Temel fark sallaniyor olmasi. Maxi cosinin bir modelinde de sallanma özelligi var ama aparat falan takiyosunuz hic pratik degil ve fiyati da 12bin civarinda.
Geçmiş olsun canm umarım ilaçla geçer gider . Hormonlar bize yapmadığını bırakmıyor bebeklerimize zarar gelmesin yeter doğumdan sonra eser kalmaz inşallah. Herkeste tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor hamilelikteKızlar yazamadım tek tek soran herkese sonsuz tesekkurler. Hastaneden yeni cikabildim sağ bobregimde bir genisleme söz konusuymuş. Progesteron da yapar bir de bebeğin kafası oraya denk geliyormuş o da yapar dedi. En doğru sonucu tomografi verebilirmiş,doğumdan sonra sebebinin araştırılması için tomografi çekecekler şimdilik bekliyoruz. Bir ilaç verdi 6 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bebek durumdan etkilenmiyor çok şükür büyümüş nerdeyse 650 Gr 30 cm olmuş. Buraya da tipini bırakayım
Dün çıkacaktı güya rapor yazılmamış bugüne kaldı bakalım yazarım inşallahNe oldu sonucunuz
Hayırlısıyla Rabbim hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşallah canımmDün çıkacaktı güya rapor yazılmamış bugüne kaldı bakalım yazarım inşallah
Çok teşekkür ederim gören herkesin duasını istiyorumHayırlısıyla Rabbim hayırlı sonuçlarla sevindirsin inşallah canımm