- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.161
Ay darısı başımaAy kıyamam benimde 3 4 gün alev topu vardı midemden ağzımın arasında gidip gelen şükür geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay darısı başımaAy kıyamam benimde 3 4 gün alev topu vardı midemden ağzımın arasında gidip gelen şükür geçti
5-6 gün önce içtim bir çay bardağı kadar. Şişeyi kafama diksem anca rahatlarım gibiAslında biliyor musun tespitin çok doğru, mide asitine asitli şeyler iyi geliyor. Bunun tıbbi açıklamasını eşim anlatmıştı, ama unuttum şimdi. Özeti şuydu aslında "çivi çiviyi söker". Ama yine de maden suyu daha doğru bir tercih. Arada kola ben de içiyorum ama maden suyu her gün.
Aldım kabul ettim. 777 520Anladım canım. Umarım kolaylıkla ödersiniz, hiç beklemediğiniz yerlerden, beklemediğiniz paralar gelir de rahatlarsınız. Dur bakalım gün doğmadan neler doğar, sen bilinç altını ödemişsiniz gibi kodla. Ben böyle durumlarda meditasyon yapıyorum ve o kadar çok işe yarıyor ki. Gerçi meditasyonu hergün yapıyorum, yoksa bu dünyayı başka türlü çekemezdim sanırım
Yaaa ahahah 741 i unutmuşsunAldım kabul ettim. 777 520
1 gün duş alma dedi hemşire. Ben de ağrı hiç olmadı desem yeridir.Bugün tetenoz asisi oldum. Henuz kolum ağrımaya başlamadı ortalama kaç saat sonra başlıyor agrilar kızlar. Birde duş almak sakıncalı mi biliyor musunuz
Merhaba ben 21. Haftadayim hala hissedemedim ama cumartesi ayrintili ultrasona girdim. Plesanta önde olduğu için 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın normal dedi. Kafaya çok takmamak gerekiyor sanirimSelam kızlar ben ağustos annelerindeyim normalde doğum ağustos başı gösteriyor ama belli de olmaz tabi Bugün 18+6yım, kız bebişim hala hissedemedim. Benim gibii olan var mıydı? Hissedemedie panik yapıyorum, çok kafama taktım
Aaa ben bunu hiç bilmiyorum pleasant nerede mesela çok sağolun bunu da sorarım kontrolümdeMerhaba ben 21. Haftadayim hala hissedemedim ama cumartesi ayrintili ultrasona girdim. Plesanta önde olduğu için 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın normal dedi. Kafaya çok takmamak gerekiyor sanirim
Ayrintili ultrasonda net olarak görünüyor her şeyAaa ben bunu hiç bilmiyorum pleasant nerede mesela çok sağolun bunu da sorarım kontrolümde
Panik olma ćanm bence bn çok geç hisedenlerdenim ,Selam kızlar ben ağustos annelerindeyim normalde doğum ağustos başı gösteriyor ama belli de olmaz tabi Bugün 18+6yım, kız bebişim hala hissedemedim. Benim gibii olan var mıydı? Hissedemedie panik yapıyorum, çok kafama taktım
İlk gebeliklerde genelde geç hissedilir zaten. Bi iki haftaya kalmaz ufak ufak hissetmeye başlarsınSelam kızlar ben ağustos annelerindeyim normalde doğum ağustos başı gösteriyor ama belli de olmaz tabi Bugün 18+6yım, kız bebişim hala hissedemedim. Benim gibii olan var mıydı? Hissedemedie panik yapıyorum, çok kafama taktım
963 bir de tanrı frekansı : D şaka bir yana bilinç altı gücünün etkisi tartışılmaz.Yaaa ahahah 741 i unutmuşsun
Bide ben her akşam kefir içiyorum o çok iyi geldi bana hem kabızlık çekmedi hem mideme iyi geldiAy darısı başıma
Benim 4 martta boy 22 cm kg 440 gr dedi doktorum. O gün 21+3 e uyumlu demişti. Sizin nasılKızlar 22+0 haftadan merhabalar nasılsınız ne zamandır yoktum bebislwr nasıl kiloları boyları
Ben tutmuyorum canm benim kendimi iyi hissetmiyorumKızlar selam 21+5 teyim şu an bebeğimi hissediyorum. Hareket ediyor kimi zaman. Doktora göre yaklaşık 23 hafta. Oruç tutuyorum. Tutan var mı ? Nasıl geçiyor ?
Biz de iyiyiz çok şükür 505 gr boy 27Benim 4 martta boy 22 cm kg 440 gr dedi doktorum. O gün 21+3 e uyumlu demişti. Sizin nasıl