- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.061
Canım ben de hem yatak hem de reflü yatağı alacağım atarım buradan markasını adını filanPark yatağın içine yatak yanlış yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de hem yatak hem de reflü yatağı alacağım atarım buradan markasını adını filanPark yatağın içine yatak yanlış yazmışım
Ben reflü yatağı aldım canım şubat indirimlerinde ama normal yatağın hangisi iyi karar veremedim.Annemde pamuk yada yünden beşiğe özel yaptıralım diyor bilmiyorum alırsan banada haber etCanım ben de hem yatak hem de reflü yatağı alacağım atarım buradan markasını adını filan
Yün yatak yorgan antibakteriyel ve sağlıklı ancak evde yapılan o ananelerimizden bildiğimiz yere divana döşek diye serdiğimiz yataklar ne kadar rahat olur bilemedim. Özel üretilen sertlik derecesi ayarlanan yün yataklar var ama.Kızlar sizce park yatağının içine pamuk yada yünden özel yapılan yatak nasıl olur kullanan var mı yada?
Herkese günaydın hayırlı sabahlar kızlarAdıyla bin yaşasın Eymen beyler
günaydın canım adıyla yaşasın zeynep lina kızçemizHerkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Canım bizim kızın da ismi belli oldu
Sana zahmet eklermisin
Zeynep Lina
Amin inşallah canım benimgü
günaydın canım adıyla yaşasın zeynep lina kızçemiz
Adıyla güzel yaşasın inşallahHerkese günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Canım bizim kızın da ismi belli oldu
Sana zahmet eklermisin
Zeynep Lina
Ablamın bebegide tek arterdi ve ikili testi 1/50 çıkmıştı yani çok riskli onada down sendromu riski için amniyosentez önerdiler kabul etmedi şuan 10 yaşında üstün zekalı eğitim görüyor
Lucina oslo modeli var benziyorlarOysho muadili anne bebek cantasi arıyorum kızlar ya var ki tavsiyesi olan
Aa çok güzelmiş teşekkür ederimmLucina oslo modeli var benziyorlar
Benim görümcemde ortopedik vardı biz onu aldık(daha yatağımız yok ama ) kayınvalidem de yün bir yatak yaptı ama nasıl kullanılır bilmiyorum. Sadece klasik sünger kullanmam onu biliyorumBen reflü yatağı aldım canım şubat indirimlerinde ama normal yatağın hangisi iyi karar veremedim.Annemde pamuk yada yünden beşiğe özel yaptıralım diyor bilmiyorum alırsan banada haber et
İnsanlar biraz çekiniyor işlemden bebek kesesine müdahale olduğu için sanırım. Bende yaştan dolayı fetal dna mi yoksa amniyosentez mi yaptirayim diye sorduğumda doktoruma, amniyosentezde çeşitli komplikasyonların olabileceğini söyleyip fetal dna önermişti. Gerçi şükür bir risk durumum yoktu sadece yaşımdan kaynaklı endişem vardı. YouTube da bir kadın vardı ilk çocuğu mikrosefali olan ikinci ve üçüncü bebeği için aminyosentez yaptırıp işlem sırasında video çekmişti basit bir işleme benziyordu.amniyosentez önerilen hanımlar neden kabul etmediniz acaba? Genel olarak kimse kabul etmemiş.
Bizde detaylı da clubfoot ve pruv çıktı amniyosentez önerdiler
Benimkinden tek geçerim alabilirsinKızlar bunu şimdi alyorum son fikri olan varsa lütfen yorum yapsın pişman olmyim
Ya bende böyle oldum Hatta dün eşime dedim ki daha ne kadar büyüyebilir ki bu karınKızlar galiba birden bire büyüdü karnım dokuz ay gibi duruyor sanki
Hangisiiydi senin ćanmBenimkinden tek geçerim alabilirsin