- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.501
AynıyızÇok teşekkür ederim bugün 6+1 oldum hayırlısıyla
Benim annem de heyecanlı birisi tel basına oturur daha herkesi arar söylerKaybın için çok üzüldüm canım En kötüsü de millete dert anlatmak valla. Biz sadece ailemize söylicez geri kalanı cinsiyetten sonra ögrencek insallah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah hepimizinAynıyız
Amiin inşallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah hepimizin
Sanki görebilmek için zorluyorlar gibi alttan, ben yine de zararına inanıyorum neyse diyip randevu almıştım ama yine içime sinmeyince iptal ettim en erken 5+6 ya alcam bir de idrara sıkışık gidersem daha da görür heraldeAlttan bakmada bi sakınca yok erteleme bence bana da haftaya görünmezse alttan bakarız dedi olur dedim. Zaten dünya genelinde vajinal bakılıyor hep. Bu abdominal Türkiye’de daha yaygın
Ben yiyemiyorum balım hiç birşey yiyemiyorum şimdi tekrar doktora gittim düşük tehlikesi dedi serum takıcaklar şimdi iğne ilaç verdi doktorBu çok yanlış bi bilgi. Doktorunu eleştirmek haddim değil ama arkadaşlar ben tam 8 hafta bişey yiyemedim 7 kiloya yakın verdim. Taktıkları bebek susuz kalmasın diye boş serumdu. Bebek ilk 3 ay annenin yediklerine ihtiyaç duymaz. Yemezsen/yiyemezsen halsiz düşersin sadece bu kadar.
Farkındaysanız 12. Haftaya kadar doğru düzgün vitamin bile vermezler. Her doktor farklı düşünebilir tamam da Düşük tehlikesi vs olur öyle bişey yok. Kusan kusacak olan bişey yiyemeyecek dereceye gelenler olacaktır keskin konuşmayalım düşük vs
Gittim ilaç verdi canım progestan ve puroluton iğne verdi serumda takacaklar başım dönüyor yemek yediğim halde dünden beri ağrım durmadıAlttan baktırmanın zararı olmaz diyor doktorlar ama bu gibi durumlara da sebebiyet verebiliyor sanırıım. Umarım kötü bişey olmaz içini ferah tutu canım
Gittim ben tekrar canım kesen normal dedi düşük tehlikem varmış ilaç için sıra bekliyorumBu söylediğinden ben de korktum şuan kendi adıma randevuyu erteliycem sanırım alttan bakacak çünkü yüzde bin bana da 4+6 olacak cumartesi gününe almıştım, diğerinde 5+6 da gitmiştim onda bile alttan bakmıştıbeklemek de zor ama şuan düşündürdü
Yok ben bu konuda kan vermedi o başka biriydiCanım progestan var mı evde varsa alttan al, senin de progestan 18 di sanki baktirdiginda, 20 nin altıni istemeyiz dedi bana geçen gün laboratuvardaki kız, kendi doktorum 25 hadi çok mu düşük 23, daha aşağısı düşük tehdidi demişti ben akşamları progestan kullanarak 15 olan progesteronu 6 günde 24,65 e cikartmisim, bir süre devam etcem sen de kullan bence doktoruna da danışarak
Evet biliyorum hayatım inan bende aynıydım ama düşük tehlikesiyle ilişkilendiremiyorum açım diye ağladım 2 ay boyunca insan su içince kusar mı ? Ben kusuyodum. Sağlıkla tutunsun bebişin inşallah şifa olsun serumBen yiyemiyorum balım hiç birşey yiyemiyorum şimdi tekrar doktora gittim düşük tehlikesi dedi serum takıcaklar şimdi iğne ilaç verdi doktor
Ah canım sağlıkla tutunsun bebişin insallah bizleri haberdar et mutlakaBen yiyemiyorum balım hiç birşey yiyemiyorum şimdi tekrar doktora gittim düşük tehlikesi dedi serum takıcaklar şimdi iğne ilaç verdi doktor
Benim annemde o yüzden söylemedikBenim annem de heyecanlı birisi tel basına oturur daha herkesi arar söylerburaya gelme planları var aralığın 10 u gibi, gelirlerse mecbur soyluycem ama gelmezlerse Ocak ayında cinsiyetle birlikte :) kararım kesin bu sefer :)
Benim annemde o yüzden söylemedikBenim annem de heyecanlı birisi tel basına oturur daha herkesi arar söylerburaya gelme planları var aralığın 10 u gibi, gelirlerse mecbur soyluycem ama gelmezlerse Ocak ayında cinsiyetle birlikte :) kararım kesin bu sefer :)
Cok gecmıs olsun inşallah bebeğin tutunur şifa olsun ilaçlarBen yiyemiyorum balım hiç birşey yiyemiyorum şimdi tekrar doktora gittim düşük tehlikesi dedi serum takıcaklar şimdi iğne ilaç verdi doktor
Dua edelim canım inşallah atlatırsın bu süreci. Çok dikkat et kendine. Yorma sakın. Olabildiğince yemeye çalış lütfenGittim ilaç verdi canım progestan ve puroluton iğne verdi serumda takacaklar başım dönüyor yemek yediğim halde dünden beri ağrım durmadı
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzGittim ben tekrar canım kesen normal dedi düşük tehlikem varmış ilaç için sıra bekliyorum
Kızlar ben bugün kalp atışını duydum 7. Haftam umarım herşey yolunda gider hepimiz için bu arada genetik test yaptırmayı düşünüyorum fetal DNA testi yaptıran ya da bilgisi olan var mı ?Evet biliyorum hayatım inan bende aynıydım ama düşük tehlikesiyle ilişkilendiremiyorum açım diye ağladım 2 ay boyunca insan su içince kusar mı ? Ben kusuyodum. Sağlıkla tutunsun bebişin inşallah şifa olsun serumhaberdar et bizide
Çok geçmiş olsun canım benim ya çok üzüldümGittim ben tekrar canım kesen normal dedi düşük tehlikem varmış ilaç için sıra bekliyorum
İlk çocuğumda bana da dedi doktorum biraz pahalı gelmişti bize o zamanlar durumumuzda yoktu . Sonra eşimle konuştuk eğer bir özrü varsa Allah korusun aldırmayacaktık zaten o yüzden yaptırmadık şuan çok şükür durumumuz var ama yine yaptırmamKızlar ben bugün kalp atışını duydum 7. Haftam umarım herşey yolunda gider hepimiz için bu arada genetik test yaptırmayı düşünüyorum fetal DNA testi yaptıran ya da bilgisi olan var mı ?
Bende fetal dna yaptıracağım. En ayrıntılı orda görünüyor ve daha erken biliyorsun hem cinsiyetini de erken öğreniyorsun. Yakınım 12. Haftada yaptırdı ama sordum 10. Haftadan itibaren yapılabilir dediKızlar ben bugün kalp atışını duydum 7. Haftam umarım herşey yolunda gider hepimiz için bu arada genetik test yaptırmayı düşünüyorum fetal DNA testi yaptıran ya da bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?