- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.361
Buda kesem içindeki minnakı görenler bir maşallahınızı alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneye gitsem kanama çok olsa mesela ne yapılıyor canım bilgin var mıBeyan çok iyi yükselmiş yerleşme lekelenmesi de olabilir. Ama miktarı seni endişe edecek şekildeyse hemen doktora görün derim
Allah isteyen her keze nasip etsin inşallahAhh ne zorluklara katlanıyoruz daha görmeden bile annelik gerçekten çok kutsal
Senin ne zaman olmuştu canim yerleşme kanaması kaçıncı haftadaydiyerleşme kanaması ben de yaşadım çok korkmuştum fakat kanama 1 günlük ped dolusunu geçmeyecek kadar gelmesi normalmiş
Maşallah darısı cuma günü bana ve diğer herkese ☺Eki Görüntüle 3335065
Ben hamileliğimi regl tarihimden once oğrendim yerleşme kanamam tam reglimin 2. gününe denk geldi 4. haftadaSenin ne zaman olmuştu canim yerleşme kanaması kaçıncı haftadaydi
maşallah kaç haftalıksınızEki Görüntüle 3335065
5+5 siz kaç haftalık oldunuz gittiniz mi?maşallah kaç haftalıksınız
Oyyyy maşallah kuzuma bebiş de görünüyor evet yolk sac ın hemen solunda beyaz parlaklık olan minnak bebişEki Görüntüle 3335065
Hastaneye gitsem kanama çok olsa mesela ne yapılıyor canım bilgin var duruma göre yatış verilen bile var
Duruma göre yatış verilen bile var canım kese görünüyorsa galan tutunması için iğne galan yapılıyorHastaneye gitsem kanama çok olsa mesela ne yapılıyor canım bilgin var mı
Benim de şuan beklenen adet tarihinin üstünden 2 gün geçti tam, ne kadar sürdü canım senin baya aynı olmuş günü gününe bizimBen hamileliğimi regl tarihimden once oğrendim yerleşme kanamam tam reglimin 2. gününe denk geldi 4. haftada
Rengi değişirse miktar artarsa falan gideyim canım acile, sağolDuruma göre yatış verilen bile var canım kese görünüyorsa galan tutunması için iğne galan yapılıyor
Maşallah Darısı yarın bana inşallah sonra keseye giden herkese senin normal tuttuğun hafta ile aynı mı çıktı kese farklı mı ?Eki Görüntüle 3335065
biz 4+5 şuanda cuma günü gidicez nasipse5+5 siz kaç haftalık oldunuz gittiniz mi
Anlıyor musun doktorun dediği gibi mi duruyor ciddenOyyyy maşallah kuzuma bebiş de görünüyor evet yolk sac ın hemen solunda beyaz parlaklık olan minnak bebiş
5+5 uyumlu dedi hafta tutuyor yaniMaşallah Darısı yarın bana inşallah sonra keseye giden herkese senin normal tuttuğun hafta ile aynı mı çıktı kese farklı mı ?
o akşam tuvalette 2 kere silince peçeteye sürüntü gibi geldi okadarBenim de şuan beklenen adet tarihinin üstünden 2 gün geçti tam, ne kadar sürdü canım senin baya aynı olmuş günü gününe bizim
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım zb
biz 4+5 şuanda cuma günü gidicez nasipse
Bu arada inşallah inşallah hepinize inşallah hepiniz görün bebişleriniziMaşallah Darısı yarın bana inşallah sonra keseye giden herkese senin normal tuttuğun hafta ile aynı mı çıktı kese farklı mı ?