2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acaba
Benimde yumurtlamadan sonraki 9. Gündü canim dedigim gibi 10.82 çıktı 4 gün sonra tekrar verdigimde 132 olmustu bi dahada vermedim. Korkma rabbime sığın dua et insallah seninde cok güzel yükselir güzel haberlerini bekliyoruz

Hakkında hayırlısı aynen insan dayanamıyor benim de 6 yaşında oğlum var Dr ye pazartesi gidiyim diyorum da gec mi olur acaba bu hafta içi mi gitmeliyim
Yok canım geç olmaz en erken cumartesi git bence sen de :) ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullaniyorum, dış gebelik olursa Allah korusun içerde bir kanama olursa iğne ve ilaçtan dolayı kanamayı durdurmak sıkıntılı olur biran önce keseyi rahim içinde görmemiz gerekiyor dedi doktorum, kan sulandırıcı kullanmasam beklerdim daha fazla

Merhaba güzel anneler ve anne adayları :) Ağustos ayında 8 haftalık ikizlerimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve yıkılmıştım ilk gebeliğimdi ve bu ay yeniden hamile kaldım hiç beklemiyordum bu kadar hızlı olmasını normalde yarın regl olmam gerekiyor bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm … çok şükür bu sefer kan testi için acele etmek istemiyorum sizce ne zaman gideyim

Sarılık riski daha az demissin ya ilgisi ne canim bilmedigim icin soruyorum

İnşallah çok sağol Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende öyle düşünmüştüm rahatladım valla. Hem bir sonraki yaza ayaklanır tatile gideriz gerçi 40 günlük bebeğiyle tatile giden var bu yaz da gidilir

Bende öyle düşünmüştüm rahatladım valla. Hem bir sonraki yaza ayaklanır tatile gideriz gerçi 40 günlük bebeğiyle tatile giden var bu yaz da gidilir
O ben neredeyse 2 aylıktı kaptım gittim 3 gün hemde kız kıza o kadar iyi geldi ki anlatamam Bu senede gidebilirim evde bi bebem daha var havuz delisi

ı farklı kimine göre 3 yaş kimine göre 10 ya

Kendisi geçti. Özellikle regl olman gereken o 4 gün yoğun oluyor sonrası değişiyor. Bana biri şey demişti her ay o tarihlerinde ağrın ekstra olur diye doğru mu bilmiyorum tecrübeliler yazsın
Benim regl dönemimde ağrım çok oldu hatta her an regl olucam diye bekliyordum, hamile olabileceğim aklımın ucundan geçmiyordu canım. Bakalım gelecek aylar nasıl olacak :)

3 gün sonra gir bence sonra bir kere daha verirsin 3. De keseyi görmeye gidersin direk

Hoşgeldin
Çok üzgünüm bir çoğumuzun benzer kötü tecrübeleri var maalesef Allah tekrarını yaşatmasın 1 hafta daha bekleyebilirsin bence sabredebilirsen hem keseyi de görebilirsin

O ben neredeyse 2 aylıktı kaptım gittim 3 gün hemde kız kıza o kadar iyi geldi ki anlatamam Bu senede gidebilirim evde bi bebem daha var havuz delisi
İyi yapmışsın o kadar sakınmak gereksiz zaten bebeklere de iyi geliyor bence. Tatil bölgesi bebeleri öyle büyüyor valla

İyi yapmışsın o kadar sakınmak gereksiz zaten bebeklere de iyi geliyor bence. Tatil bölgesi bebeleri öyle büyüyor valla
Herkesin fikrine saygı duyuyorum tabi ki ama fanusta da büyütemeyiz sonuçta
Kesinlikle kızıma da iyi geldi daha iyi emdi daha iyi uyudu ben daha iyi beslendim kafamı dağıttım mutlu anne mutlu bebek

Kan testi takibi yap canım için rahat etsin sağlıklı olduğunu gör Yoksa meraktan için içini yer , hepimiz öyleyiz yani stresini azaltmış olursun

5+5 bebek kese göründü plesenta ters dedi kalp atışı yok şuan canım herşey yolunda dedi aç kaldığımdan kesemde kalınlaşma varmış kasılma varmış dikkat etmemi sık sık tatlı yememi söyledi küsmüş bana popişini dönmüş kereta yemek yemedim diye 1ay sonraya çağırdı da ben durur muyum haftaya birde devlete giderim o kalp atışı gene duymaya çalışırım

Canım bulantin mi vardı senin halsizdin gibi hatırlıyorum ben. Her şeyin yolunda olmasına sevindim inan kalp atışını 6+2 de bizde zor duyduk idrara sıkışık olmadığım için. 5+4 te ise sadece yolk görmüştük o yüzden bebisin daha vakti var annesi haftaya inşallah görürsün kalp atışını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…