- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.201
Bu değerde öğrenmek şansA ne güzel 10 ekim adet tarım 1607 çıktı beta hcg bugün öğrendim
ayy hoşgelmiş minik hakikaten gelecekleri zamanı biliyorlar.Onlar biliyolar gelecekleri zamanı
Bende güya 2. Çocuğu yapmayacaktım yapsam bile 4-5 yıl sonra yapacaktım hayat planlarıma güldü ve nasıl olduysa oldu geldi minik
Senin ilki kaç yaşında canım :)Onlar biliyolar gelecekleri zamanı
Bende güya 2. Çocuğu yapmayacaktım yapsam bile 4-5 yıl sonra yapacaktım hayat planlarıma güldü ve nasıl olduysa oldu geldi minik
Reglim geçti sabr ettim testte yapmadım evde bugün 6 gün geçti reglin üstündenBu değerde öğrenmek şansben 23 iken öğrenmiştim zaman geçmiyor
2019 Temmuz doğumlu kızım var. 4 yaşını geçtiSenin ilki kaç yaşında canım :)
benim kızım da 2016 ocak doğumlu.2019 Temmuz doğumlu kızım var. 4 yaşını geçti
Canım bir oğlum var 4,5 yaşında, bundan önce Mayıs ayında bir hamilelik daha geçirdim ama maalesef Ağustos ayında bebeğimin kalbi durdu, bu sefer inşallah oğluma bir kardeş gelir sağlıcaklaİlk gebeliğin mi bir de Dr ye gittin mi kese için falan
Oğlum da 2019 Mart doğumlu ama ben arayı bu kadar açtım diye pişman oldum :) 5,5 yaş olacak araları keşke 3 yaş falan olsaymis da daha yakın olup yaşları daha çok iletişim kursaydilar diye düşünmeye başladım şimdiki aklım olsa 3 yaş fark bırakırdım en fazla sanırım :) beraber oynarlar beraber eğlenirler beraber yaparlardı herşeyi sanki şimdi yaş farkı çok oldu gibi, gerçi ben ikinci çocuk fikrine geçen sene Nisan gibi anca alıstim2019 Temmuz doğumlu kızım var. 4 yaşını geçti
Maşallahbenim kızım da 2016 ocak doğumlu.
Hakkında hayırlısı aynen insan dayanamıyor benim de 6 yaşında oğlum var Dr ye pazartesi gidiyim diyorum da gec mi olur acaba bu hafta içi mi gitmeliyimCanım bir oğlum var 4,5 yaşında, bundan önce Mayıs ayında bir hamilelik daha geçirdim ama maalesef Ağustos ayında bebeğimin kalbi durdu, bu sefer inşallah oğluma bir kardeş gelir sağlıcaklabu cumartesi 4+6 olacağız ama değer 3 kat veya 2,5 kat gibi artıyor 2 güne bir, cumartesi kese görünür diye düşünüyorum daha fazla bekleyemeyecegim :)
kızımı 27.25 ile öğrenmiştim. zaman hiç geçmiyordu.Bu değerde öğrenmek şansben 23 iken öğrenmiştim zaman geçmiyor
Yine temmuz geliyor o zaman2019 Temmuz doğumlu kızım var. 4 yaşını geçti
amin çok ama çok güzel olsun ömürleri hep güzel insanlarla karsılaşsınlar.Maşallahömürleri çok güzel olsun hepsinin
test yaptın mıReglim geçti sabr ettim testte yapmadım evde bugün 6 gün geçti reglin üstünden
Hepimizin yaşantısı yaşadıkları farklı farklı kimine göre 3 yaş kimine göre 10 yaş ideal olur mesela. Ben işime 3 yıl ara verdim 1 Yıldır mesleğime geri döndüm 5 yıl çalışayım kızım 2. Sınıfı bitirsin sonrasına bakarız diye düşünüyordum çok güzel düşündümOğlum da 2019 Mart doğumlu ama ben arayı bu kadar açtım diye pişman oldum :) 5,5 yaş olacak araları keşke 3 yaş falan olsaymis da daha yakın olup yaşları daha çok iletişim kursaydilar diye düşünmeye başladım şimdiki aklım olsa 3 yaş fark bırakırdım en fazla sanırım :) beraber oynarlar beraber eğlenirler beraber yaparlardı herşeyi sanki şimdi yaş farkı çok oldu gibi, gerçi ben ikinci çocuk fikrine geçen sene Nisan gibi anca alıstim
Aminnnnnamin çok ama çok güzel olsun ömürleri hep güzel insanlarla karsılaşsınlar.
Hayır bence haziran sonu Temmuz başı çok ideal zamanlar. Çocuk üşüttü mü derdin olmuyor Sarılık riski daha az eve kapanmak zorunda kalmıyorsun bebeğini de alıp bi sahile ineyim bi parka çıkayım diyebiliyorsun yaz annesi olmak keyifli ama Hamileliğin son ayları yazın çekilmez ağustosta eylülde doğurmak istemezdim mesela.Yine temmuz geliyor o zamanYaz çocuğu nasıl daha mı iyi oluyor. Herkes yazın çok zor diyor
Şanslıyız ozamanHayır bence haziran sonu Temmuz başı çok ideal zamanlar. Çocuk üşüttü mü derdin olmuyor Sarılık riski daha az eve kapanmak zorunda kalmıyorsun bebeğini de alıp bi sahile ineyim bi parka çıkayım diyebiliyorsun yaz annesi olmak keyifli ama Hamileliğin son ayları yazın çekilmez ağustosta eylülde doğurmak istemezdim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?