- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.001
iştahsızlık dert değilde kusmak illet bişey o bana sabahları değil akşamları oluyor hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hafif geçer inşallahBenim de 2 gündür sabah kahvaltı yapasım gelmiyor en sevdiğim öğün olmasına rağmen
Benim bi bulantım yok henüz sizde kaçıncı haftada başladı? Bikaö gün öncesine kadar kasıkta ağrılar çektim regl sancısı gibi ama Şuan hiç bişey yokiştahsızlık dert değilde kusmak illet bişey o bana sabahları değil akşamları oluyor hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hafif geçer inşallah
Evet canım yaaa 2 tane kimyasal geçirdim biliyosun, sonlara doğru umudumu kesmiştim ama bu ay oldu çok şükür
Bence hiç korkma herkesin süreci farklı oluyo kendini strese sokma bunun için tadını cıkar kuzum, gerçekten bulanmak kusmak baya yoruyor çalışıyorsan helede dahada zor oluyor. Kolay atlatırız inşallah bizlerdeBugün tam 7 haftalık canım yani bulantı olmaması iyi birşey ama biraz ağrı korkuttu açıkçası
İyiyim canım sıkıldıkça beta verecek gibiyimSen nasılsın napıyorsun belli ediyor artık minnaklar kendilerini benim düşükle kimyasalı saymıyorum 3 oluyor artık anlıyorum nerde olduğunu büyüdüğünü hala ikiz mi acaba diye şüphem var bakalım cuma günü öğrenicem
Benim de beta hızlı yükseliyordu ve haftasından önde gidiyordu ben de acaba ikiz mi dedim hep. Yarın keseyi görürsem artık belli olacak herseyİyiyim canım sıkıldıkça beta verecek gibiyimgeçen hafta
pazartesi 23
Çarşamba 89
Cuma 255 ti betam baktirmadim cumadan beri ama 3 er kat artması iki ihtimal getiriyor aklıma dış gebelik mi ikiz mi Allah'ım inşallah kötü günler yaşatmaz bir daha, cumadan beri düştüm forumlara dış gebelik ve ikiz gebelik betasi araştır dur, erkek bebekte de beta yüksek artış eğiliminde oluyormuş ama şuan aklımda kırk tilki, yarın bidaha beta vereyim ben en iyisicumartesi 4+6 olacak Allah'ın izniyle gitcem vajinalse vajinal, baktırcam dış gebelikten aşırı korkuyorum kan sulandırıcı da kullanıyorum diye
İnşallah güzel haberler alıp birbirimize güzel haberler veririz hepBenim de beta hızlı yükseliyordu ve haftasından önde gidiyordu ben de acaba ikiz mi dedim hep. Yarın keseyi görürsem artık belli olacak hersey
Merhaba, benim de sat aynı günYaş 28 ilk gebelik sat 8 Ekim 5+1 tahmini doğum 14 Temmuz
Yarın kaç artı kaç olacak canımBenim de beta hızlı yükseliyordu ve haftasından önde gidiyordu ben de acaba ikiz mi dedim hep. Yarın keseyi görürsem artık belli olacak hersey
Benim de uzun zamandır regl gibi ağrıyordu kasıklarım bugün biraz azaldı. Ama göğüslerim acıyor uyurken düz yatıyorum mesela bir süre sonra sağa sola dönünce çok acıyorBenim kasık ağrım hala geçmedi vücut hamile olduğunu mu idrak edemedi nedir hala regli sancısı çekiyorumnormal olduğunu söyledi doktor ama yinede Progestan almamı önerdi
Aminn canımm sorunsuz sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz insallahİnşallah güzel haberler alıp birbirimize güzel haberler veririz hep
Benim betam regli günü 2430 küsür çıktı o yüzden ikiz mi acaba diye şüphem varNeyden şüphelendin canım
Ah balım hiç korkma ya maşallah evet 3 katı yükselmiş benim oğlanda da fazla fazla artıyordu o yüzden doğru erkek bebekte daha hızlı artıyor beta bundada hızlı rüyamda kız bebek gördüm ama erkek hissediyorum gene bakalım hayırlısı ile sağlıklı doğsunlar inşallah güzel haber alırız ikimizde bende cuma gidiyorum doktora hem kese hem kalp atışı için cuma günü 6+1 olucaz inşallahİyiyim canım sıkıldıkça beta verecek gibiyimgeçen hafta
pazartesi 23
Çarşamba 89
Cuma 255 ti betam baktirmadim cumadan beri ama 3 er kat artması iki ihtimal getiriyor aklıma dış gebelik mi ikiz mi Allah'ım inşallah kötü günler yaşatmaz bir daha, cumadan beri düştüm forumlara dış gebelik ve ikiz gebelik betasi araştır dur, erkek bebekte de beta yüksek artış eğiliminde oluyormuş ama şuan aklımda kırk tilki, yarın bidaha beta vereyim ben en iyisicumartesi 4+6 olacak Allah'ın izniyle gitcem vajinalse vajinal, baktırcam dış gebelikten aşırı korkuyorum kan sulandırıcı da kullanıyorum diye
Kurumaya benzemiyor bu ne kadar sürede çıktı buMerhaba hanımlar benim 1 yavrum var eĺlerinizden öper, bat 2 kasımdı olmadi 23 günde 1 oluyorum bugün kaset test yaptim saatler sonra 2.cizgi cıktı kuruma çizgisidir diye suya tuttum geçmedi bugün 11 de yapmıştım ilk idrar değildi yani..sizin yorumlarınızı almak isterim var mı dersiniz
Son 5 gündür var ama 2 gündür iyice bastırdı dün ilk defa kustumBenim bi bulantım yok henüz sizde kaçıncı haftada başladı? Bikaö gün öncesine kadar kasıkta ağrılar çektim regl sancısı gibi ama Şuan hiç bişey yok
Ah balım başladı artık belirtiler geliyor bende bir iyiyim bir kötü kusmuyorum ama midem yüzünden halim canım kesiliyor yemek yiyemiyorumKızlar umarım herkes iyidirDün ilk kez kustum akşam bulantıları beni mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?