• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba hanımlar benim 1 yavrum var eĺlerinizden öper, bat 2 kasımdı olmadi 23 günde 1 oluyorum bugün kaset test yaptim saatler sonra 2.cizgi cıktı kuruma çizgisidir diye suya tuttum geçmedi bugün 11 de yapmıştım ilk idrar değildi yani..sizin yorumlarınızı almak isterim var mı dersiniz
Bariz silik çizgi gibi duruyor gününüzde geçmiş bi kan verseniz mi ?

Sağlık ocağı kayıtlarını açtırdınız mı ? Ben işten çok sık izin almayayım diye 11. Haftayı bekleyeyim diyorum bi sorun olur mu acaba ?
Sistem çok değişmiş bizim zamanımızda gibi değil bence bekleme açtır zaten kaydın sisteme düşmüştür

Akşam yemeği yemedim. Öğlen et tavuk göresim gelmedi hoş ilk 3 ay bizim yediklerimize pek ihtiyaçları yok ama yinede zorladım kendimi çorba sebze yemeği gibi. Cacık biraz mideme iyi geldi birde beyaz leblebi. Başlıyoruz 🥹
Aslında evet çok besleniyorlar ama bizden almaya başladılar baş dönmemiz bizden beslendikleri için oluyor bacım

O kadar iyi anlıyorum ki 😢 Allah bugünümüzü aratmasın ne diyelim çekeriz 7-8 hafta 🫠
Oğlumda hiç görmedim böyle bu sefer çok söylediler ilk gebeliğimde nasıl geçti anlamadık gebeliğin miss gibi geçti ne kustun ne birşey diyen çok oldu nazar ettiler ya kaynanam geçen gün dedi çok söyledin kızım deme nazar oldu dedi

iştahsızlık dert değilde kusmak illet bişey o bana sabahları değil akşamları oluyor hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hafif geçer inşallah 🥹
Aynı şekilde mide bulantısından nasibimi aldım özellikle akşam bastırıyor takmamaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama nafile 😅

Ah balım hiç korkma ya maşallah evet 3 katı yükselmiş benim oğlanda da fazla fazla artıyordu o yüzden doğru erkek bebekte daha hızlı artıyor beta bundada hızlı rüyamda kız bebek gördüm ama erkek hissediyorum gene bakalım hayırlısı ile sağlıklı doğsunlar inşallah güzel haber alırız ikimizde bende cuma gidiyorum doktora hem kese hem kalp atışı için cuma günü 6+1 olucaz inşallah 🤲
Sen kaç artı kaçta gitmiştin canım bı gitmistin gorulmemisti dimi ben de 4+6 da gitcem sabirsizligin sonucu olarak 😊 benim de oğlumda beta hizli yukseliyordu bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım da kız, erkek, tek, ikiz hiç farketmiyor, sağlıklı bir gebelik olsun yeter ki 🥰

Merhaba hanımlar hepiniz sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız inşAllah🙏 benim değerlerimi yorumlarmısınız rica etsem;
2 kasım:87.06
8 kasım:495
13 kasım:657
21 ekim 3.gün embriyosu transfer oldum.Değeri doktor pek beğenmedi 657 yi..sizce nasıl yükselirmi?

Merhaba Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim. Öncelikler Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim size bir sorum olacaktı. Sat:2 ekimdi şuanda sat tarihine göre 6 haftalığım henüz hiç doktora gitmedim çalıştığım için izinli günümü bekliyorum beta takibi yapıyorum Allaha şükür düzenli 2 kat artıyor. 23 üne Randevu aldım o tarihte 8 haftalık oluyor nasipse sizce ilk doktor kontrolü için çok geç kalmış oluyor muyum ? İlk hamileliğim o yüzden biraz endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

iştahsızlık dert değilde kusmak illet bişey o bana sabahları değil akşamları oluyor hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hafif geçer inşallah 🥹
Ben daha başlamadım kusma ya da mide bulantısı olayına :) oğlumda bir kerecik kusmustum sadece yani o kadar mide bulantısız ve kusmasiz gecmisti ki o ilk ve son kusmada acile gitmiştim ben zehirlendim diye 🤣🤣 o derece hiç kusmadim ondan önce ve sonra da, ikincide düşüğüm olduğundaki o hamilelikte aşırı bulantıli kusmali olmuştu, bakalım bu nasıl olacak

Sen kaç artı kaçta gitmiştin canım bı gitmistin gorulmemisti dimi ben de 4+6 da gitcem sabirsizligin sonucu olarak 😊 benim de oğlumda beta hizli yukseliyordu bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım da kız, erkek, tek, ikiz hiç farketmiyor, sağlıklı bir gebelik olsun yeter ki 🥰
Ay Amin ben 4+4 te gittim görünmedi bir daha ne gittim ne kan verdim bakalım ay inşallah kucaklarımıza alacağımız zamanlar hızla geçer çok heyecanlıyım ilk bebem gibi 🥺

Merhaba Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim. Öncelikler Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim size bir sorum olacaktı. Sat:2 ekimdi şuanda sat tarihine göre 6 haftalığım henüz hiç doktora gitmedim çalıştığım için izinli günümü bekliyorum beta takibi yapıyorum Allaha şükür düzenli 2 kat artıyor. 23 üne Randevu aldım o tarihte 8 haftalık oluyor nasipse sizce ilk doktor kontrolü için çok geç kalmış oluyor muyum ? İlk hamileliğim o yüzden biraz endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Balım bende daha görmedim cuma gidicem 6 haftalık olacak yani erken gitmen bir anlamda iyi geç gitmek en azından var mı yok mu şüphesi ne düşmezsin o yüzden endişelenme kanama vs yoksa müsait olduğunda git

Merhaba hanımlar hepiniz sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız inşAllah🙏 benim değerlerimi yorumlarmısınız rica etsem;
2 kasım:87.06
8 kasım:495
13 kasım:657
21 ekim 3.gün embriyosu transfer oldum.Değeri doktor pek beğenmedi 657 yi..sizce nasıl yükselirmi?
Tekrar mı kan versen belki hata olmuştur

Balım bende daha görmedim cuma gidicem 6 haftalık olacak yani erken gitmen bir anlamda iyi geç gitmek en azından var mı yok mu şüphesi ne düşmezsin o yüzden endişelenme kanama vs yoksa müsait olduğunda git
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah evladın 🤲🏻 içim rahatladı hani böyle test vesaire yapılacaksa zamanını kaçırmayayım diye sordum. Gittiğimde herşey normalse eğer direk karından görebilirler mi kalp atışı duyulabilir mi 🤭 çok heyecanlı bir süreç birde ben beta 9 ken erken öğrendim beynimde delicesine sorular

Back