2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İnşallah daha da iyi olur bence tehliken tamamen geçecek bebek yeri değişecek durumunu acil görselerdi kesin hemen sevk ederlerdi perinatalojiye randevuya kaldıysa devlette çok zor özelden daha kolay alınır tabi. Yaptırdım daha daha sonucunu almaya gitmedim perşembe gidicem maşallah

Yok canım malesef bacak arası olarak bu var sadece
O kadar hareketli çekilmiş ki flu geldi bana, ekranda netlestigi zaman olmuştur aslında hatta benim bebeginkini doktor bana değil de ben doktora söyledim o yüzden hatırlıyor musun bir görüntü. Kız genellikle 3 çizgi şeklinde, erkek normal çıkıtnti oluyor

Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetini adam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat

Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetini adam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat
İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorum üç çizgi ya da çıkıntı

Ben izlemeyi bıraktım son haftalarda yanlışlıkla cinsiyeti muayene sırasında kendim öğrenicem diye :)
İlk çocuk minik bir organizasyon yapmayı planlıyorum, ve o organizasyon esnasında öğrenmek istiyorum. Ve netleşmeden tahmin almak da istemiyorum. Sizin kaçıncı haftada netleşti

Ben doktora söylemeyi düşünüyorum ya bacak arasına bakarken ekrana bakmamam lazım, bakacağı zaman beni uyarmasını isteyeceğim

Çok şükür daha da iyi ol inşallah yanlız değil mişim bu arada başımı kaldıramıyorum uyuyom devamlı Allahtan kaynanam var çocuğa bakıyor tansiyonunda normalmiş aslında benimde şu 2 gündür 12. 7 çıkıyor şükür düzeldi yoksa 10a 5 10. 6 çıkıyordu benimde

Valla kesin görürsün bayagi bakmaman lazım eğer o videoları izlediysen benimki gibi kıçı başı açık net görünürse kesin anlarsin hemde

Bende kapıda girmeden eşime ne sorayım diyorum oda neyin varsa anlat o sana söyler diyor bu döngü hiç bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…