- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.361
İnşallah daha da iyi olur bence tehliken tamamen geçecek bebek yeri değişecekMerhaba canım en son ne kadarını biliyorsunuz bilmiyorum ama kanamam oldu hastanede yattım devlette , dün kendi doktorma gittim bebeğin yeri gayet iyi bugün için bir risk var diyemem ama yarın ne olur bilmiyorum dedi devletteki doktorlarda 9 ay yatacaksin diyor peridontolojiden yeşil alan açıldı ordan randebu bulana kadar için rahat etmeyecek ikili test sonucumda çıktı gayet iyi 1/708siz yaptirdiniz mi
Yok canım malesefCanım daha net görüntüsü var mı bebisin ben bişi anlayamadim bundan
Kesinlikle böyle konuşmaları çok saçma olmuş. Çok güzel bir artış var ortadaÇarşamba günü 150 olan HCG bugün 2100 çıktı sağlık ocağı doktoru daha küçük düşe de bilir kaladabilir dedi saçmalık değil mi bu
Teşekkür ederim yorumunuz için rahatladımKesinlikle böyle konuşmaları çok saçma olmuş. Çok güzel bir artış var ortada
O kadar hareketli çekilmiş ki flu geldi bana, ekranda netlestigi zaman olmuştur aslında hatta benim bebeginkini doktor bana değil de ben doktora söyledim o yüzden hatırlıyor musun bir görüntü. Kız genellikle 3 çizgi şeklinde, erkek normal çıkıtnti oluyorYok canım malesefbacak arası olarak bu var sadece
Saçmalamış bence de. Canım görünür kesen, kesene bak için rahat etsin ben 1700 den sonra beta takip etmedim direkt keseye baktırdımÇarşamba günü 150 olan HCG bugün 2100 çıktı sağlık ocağı doktoru daha küçük düşe de bilir kaladabilir dedi saçmalık değil mi bu
Yarın gideceğim sabah randevu aldımSaçmalamış bence de. Canım görünür kesen, kesene bak için rahat etsin ben 1700 den sonra beta takip etmedim direkt keseye baktırdım
Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetiniiyi bi ultrason cihazı ise 14te gösterir diye düşünüyorum. Dr Mehmet Boz var instagramda ona bakıyorum hep. 10. haftada bile cinsiyet söylüyor. Tabi bebişin kendini göstermek istemesine de bağlı ama bence belli olur :)
Hiç korkma artışın güzel keseni de görürsün inşallahYarın gideceğim sabah randevu aldım
İnşallah teşekkür ederimHiç korkma artışın güzel keseni de görürsün inşallah
İşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorumAy bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetiniadam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat
Canını da bebeğini de sıkma çok güzel artış onlar genelde hep en kötüsünü söylerler için rahat olsun artışın çok güzelÇarşamba günü 150 olan HCG bugün 2100 çıktı sağlık ocağı doktoru daha küçük düşe de bilir kaladabilir dedi saçmalık değil mi bu
Ben izlemeyi bıraktım son haftalarda yanlışlıkla cinsiyeti muayene sırasında kendim öğrenicem diye :)Ay bende onu izleye izleye anladım bebeğin cinsiyetiniadam 11 haftalikta bile söylüyor valla çok rahat
Ben doktora söylemeyi düşünüyorum ya bacak arasına bakarken ekrana bakmamam lazım, bakacağı zaman beni uyarmasını isteyeceğimİşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorumüç çizgi ya da çıkıntı
Arif ozturk canım mercandaTuzlada kime gidiyorsun canım
Çok şükür daha da iyi ol inşallahDün öğlen çıktım canım çok şükür. Kahverengi leke geliyordu ama o da kesildi gibi. Progestan hap kullanıyorum. Dün akşam acayip bir baş dönmesi vardı. Kafam sersem gibiydi. Tansiyonuma baktık 11/7 çıktı. Benim normalde10/6 ya da 9/6 olur. Yüksek geldi, limonlu su içtim anca kendime geldim. Şimdi iyiyim yatıyorum öyle
Valla kesin görürsün bayagi bakmaman lazım eğer o videoları izlediysenİşin kötüsü ben öğrenmek istemiyorum eşimle ikimiz akşam pasta eşliğinde öğrenelim istiyorum ama o kadar çok izledim ki bacak arasını gösterirse bi anda ve kafamı çeviremezsem görüp de anlarım diye çok korkuyorumüç çizgi ya da çıkıntı
Bende kapıda girmeden eşime ne sorayım diyorum oda neyin varsa anlat o sana söyler diyor bu döngü hiç bitmezAy kuzum benim hep güzel haberlerini al insan gerçekten unutuyor psikolojik olarak rahatlayinca. Bende öyleyim ne bulantı aklıma geliyor ne bişibu defa esimle gittim benim bebeği görünce aklım gidiyor soracaklarim var aklında tut dedim
Ay ben de bunu söyliyim valla kim vurduya öğrencez yoksaBen doktora söylemeyi düşünüyorum ya bacak arasına bakarken ekrana bakmamam lazım, bakacağı zaman beni uyarmasını isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?