- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.641
Benimde aklıma geldi geçen gün baktım son görülmesi hep yakın tarih gidiyor. Yoğunum demişti dersler falan belki o yüzden yazmıyordur diye düşündüm ama inşallah iyidirCanım ilk öğrendiğimiz zamanlar eda vardı @EdaUl ne oldu yazmıyor bilgin var mi
Tabiki eklerim gözünaydınn
Ben Şubat bebek indirimleri ile başlayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim :)Kızlar bişey soracağımbebek alışverişi için erken mi? Ya kendimi zor tutuyorum herşey o kadar güzel geliyor ki anlatamam. Tecrübeli annelerimiz vardır herşeye zam geliyor sizce ne zaman başlamakta fayda var ?
Bizimde var white chocolatemizB BirNBirE @white chochlate i da yanlislikla eklemiş gibisin canım başka benzer bir isim ekleyecektin belki
Şubat ebebek indirimleri diyecektim tel duzeltmis :) oğlum mart doğumlu bu minnoş temmuz doğumlu olacak Allah o günleri gösterirseBen Şubat bebek indirimleri ile başlayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim :)
Teşekkür ederim canımm ben de yarın endokrinolojiye gideceğim garanti olsunBenim de 3.55 çıktı canım benim doktorum da 2.5 ve altını isteriz dedi ama kendisi yazdı ilacı dahiliyeye git vs demedi
Evet, ben varımmBizimde var white chocolatemiz Ama haklısın bir harf oynuyor arada sağol canım
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsınKizlar gunaydinguzel bir hafta olsun hepimiz icin. Bugun 1bucukta randevum var. Heyecanli biraz da gerginim sanki. Insallah guzel haberlerle dönebilirim
İlk çocuğun erkek miydi canımGünaydın herkesRüyamda kız bebişlerle uğraşıyorum 2 kere gördüm doğum yapmıştım ikisi de kızdı. Kız haberi alıcam gibi
Doktorun cuma sabah ameliyatı varmış bende beklememek için Randevumu perşembeye kaydırdım zaman geçmez şimdi
Bi kızım varİlk çocuğun erkek miydi canım
İnternetin yalancısıyım canımmSağdan yumurtlayinca da mı kız:) ben de sağdan yumurtlamistim, ama gel gör ki eşimin ailesi komple erkek nasıl kız çıkacak
Bakalım bu ne olacak :) sağlıkla gelsin inşallahBi kızım var
Bende ibn-i sinanın cinsiyet olayına denk geldim sağ meme ucu büyükse erkek sol büyükse kız sağdan hissediliyorsa erkek soldan hissediliyorsa kız.İnternetin yalancısıyım canımm
İnşallah canım perşembe öğrenicem aşırı heyecanlıyımBakalım bu ne olacak :) sağlıkla gelsin inşallah
Ah kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?Günaydın herkesRüyamda kız bebişlerle uğraşıyorum 2 kere gördüm doğum yapmıştım ikisi de kızdı. Kız haberi alıcam gibi
Doktorun cuma sabah ameliyatı varmış bende beklememek için Randevumu perşembeye kaydırdım zaman geçmez şimdi
Hem perinatolojiye gidicem ikili test için hemde kendi doktoruma gidicem canım ikisine aynı anda randevu bulmak zor olduAh kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?
Günaydın canım hadi hayırlısı olsun ben de hamile kalmadan ve kaldığımda aynı kız çocuğunu gördüm ama bakalımGünaydın herkesRüyamda kız bebişlerle uğraşıyorum 2 kere gördüm doğum yapmıştım ikisi de kızdı. Kız haberi alıcam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?