2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Gebe kalma tarihine ne yaziyorsunuz? Ogrendiginiz tarih mi? Ovulasyon mu? Son adet tarihi mi

ay hayırlısı olsun tabiki yüzde yüz garantisi yok bunların, Allah gönlünüze göre versin inşallahh <3 :)

11. hafta itibariyle gidebilirsin benim algıma göre kesinlikle pahalı sonuçta kan tahlili ve ulstrason görüntüsü.. bebeğimin beşiğini alabilirim bu fiyata . normal devlettede takipliyim 10 gün önce gittiğimde sordum tekrar bana randevu al gel dedi ikili test için normal kadın hastalıkları doktoru. şansıma o kdar tatlı bir doktorki keeşke seçme sansım olsa onda dogururdum

Kız kardeşimle kendim için yaptım doğru çıktı ilk oğlum için yaptım oda doğru çıktı şimdi 2.için yaptım kız çıktı hadi hayırlısı

Yaptım erkek çıktı ama ben kiz hissediyorum

Ben bunu hesapladım kızımda kız çıkmıştı Çin takvimide kız diyordu.
Bu bebişimde kız çıkıyor Çin takvimi erkek.

Cinsiyeti baba belirliyor anne kanı etki etmez ama eğlencesine güzel bence

Ay sen çok erken öğrenmişsin senin için daha zor geçiyordur ahhahaha
ben 21 günde bir adet oluyorum adete 3 gün kala yaptım o yüzden çok erken öğrenmiş oldum, geçmiyo valla zamann, bi de çok uzun zamandır hamile hissediyorum diye midir nedir sanki benim karnım çıkıyor kızlar ya var mı bu haftalarda fark eden

8+5 olduk bizde sanki zaman geçmiyor gibi. Birde grip oldum belirtiler kayboldu gibi hissediyorum korkuyorum sonra paranoyaklık yapma diyorum kendime Haftaya Salı kontrolü iple çekiyorum hareketleri hissedene kadar bu böyle devam edecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…