2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yaptırmayı düşünmüyorsan yaptır diye söylemiştir belki. Boşver sen takılma gününe var nasıl olsa
Evet canım ben sonradan yaptırmaya karar verip 12+0a devletten randevu almıştım daha iki haftası var takılmıycam gerçekten ama iyi doktor bulamıyorum ona canım sıkılıyo

biraz gerizekalıca davranmış. hiç canını sıkma, stres de yapma. gönlünü ferah tut. her şey çok güzel olacak.

Aman sen boşver onu canım yaa hiç sıkma canını

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi

Bu arada folatı bıraktırdı artık kombin vitaminlere geçebiliriz dedi d vitamini 16. Haftada başlatacakmış. Benim danacım önden gidiyor en geç haftaya yaptırmalısın dedi ikili testi o yüzden cumaya randevu aldım 2530 tlcikmiş

biraz gerizekalıca davranmış. hiç canını sıkma, stres de yapma. gönlünü ferah tut. her şey çok güzel olacak.
Tam tabiri olmuş canım valla bence de bu şey gibi oldu daha cinsiyet oluşma tarihi gelmeden çocukta cinsiyet göremeyip bunun cinsiyeti yok demek gibi bişey oldu farkındayım bu durumu da insan takılıyo işte yine

Ben bunu hem benim hem kardeşimin doğumlarına göre hesapladım ikimizin de doğru çıktı. Eltim hamile onunkine baktım onun da doğru çıktı. Ben daha 8+4üm kız çıktı bende de bakalım görücez ilerleyen zamanlarda inşallah <3 tutuyor yani genel olarak :)

Ben bunu oturup kendim hesaplamistim
Cikan sonuc beni mutlu etmiyor cin takvimi de bu da
Allahim saglikli olsunlar tabi tek dilegim
Bi kizim daha olsun isterdim
Bu da erkek gorunuyor
Cin takvimide bende sasmiyor

Bana kız çıktı hadi bkalım babası da kız istiyodu sağlıkla gelsinler inşallhx

Doğru çıkan var mı başka benim ilk gebeligim ama yine de denedim kız çıktı bakalım hayırlısı

Doğru çıkan var mı başka benim ilk gebeligim ama yine de denedim kız çıktı bakalım hayırlısı
ben de gebeliğimden önce hatta genç kızlığımdan beri kız çocuğum olsun diye yırtınırdım hamileyim başından beri erkek hissediyorum diyorum ama buna göre kız çıkıyor çok karmaşık duygular içindeyim gidip pembe leoparlı takımlar alasım var

Yaaaa gerçekten ben de öyleyim canım bicir bicir kiz kıyafetleri almak istiyor çok sabırsızlanıyorum bazen

Ben evin tek kızı olarak hep kızkardeş istiyordum o yüzden kız çocuklarına karşı hep ilgim daha fazlaydı. Annem de derdiki bu kadar sevme kızları kızın olmaz şimdi bu hesaba göre erkek gösteriyor ama bakalım hayırlısı

Benim de erkek çıktı canım bakalım tutacak mı? 2-3 haftaya anca belli olur 19 unda 2 li test için randevum var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…