- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.441
Evet canım ben sonradan yaptırmaya karar verip 12+0a devletten randevu almıştım daha iki haftası var takılmıycam gerçekten ama iyi doktor bulamıyorum ona canım sıkılıyoYaptırmayı düşünmüyorsan yaptır diye söylemiştir belki. Boşver sen takılma gününe var nasıl olsa
biraz gerizekalıca davranmış. hiç canını sıkma, stres de yapma. gönlünü ferah tut. her şey çok güzel olacak.Hayır canım yaptırmayı düşünmüyordum. Kendisi erken olmasına rağmen ensesini ölçtü haftaya tarama yaptır dedi sonradan baktım şuanda bile sınırda değil 3 üstü diyo. Başka kimse bu haftada ense ölçmemiş ben çok değişik doktorlara denk geliyorum ya
İkili test için gitmemiştim canım zaten ilaç raporu çıkarmam gerekiyodu o yüzden gittim daha bugün 10 hafta doldu kendisi ölçüp durduk yere canımı sıktı. Bi de diyo muhtemelen haftaya incelicek ensesi. Durduk yere strese soktu çok yanlış geldi bana yaptığı. Haftaya ya da iki hafta sonra deseydi tamam derdim de anlamadım gerçekten
Aman sen boşver onu canım yaa hiç sıkma canınıHayır canım yaptırmayı düşünmüyordum. Kendisi erken olmasına rağmen ensesini ölçtü haftaya tarama yaptır dedi sonradan baktım şuanda bile sınırda değil 3 üstü diyo. Başka kimse bu haftada ense ölçmemiş ben çok değişik doktorlara denk geliyorum ya
İkili test için gitmemiştim canım zaten ilaç raporu çıkarmam gerekiyodu o yüzden gittim daha bugün 10 hafta doldu kendisi ölçüp durduk yere canımı sıktı. Bi de diyo muhtemelen haftaya incelicek ensesi. Durduk yere strese soktu çok yanlış geldi bana yaptığı. Haftaya ya da iki hafta sonra deseydi tamam derdim de anlamadım gerçekten
İstanbul’da mıydın sen canım ?Evet canım ben sonradan yaptırmaya karar verip 12+0a devletten randevu almıştım daha iki haftası var takılmıycam gerçekten ama iyi doktor bulamıyorum ona canım sıkılıyo
Aydındayım canım ya herkesin önerdiği doktora gittim o da olmadıİstanbul’da mıydın sen canım ?
Tam tabiri olmuş canım valla bence de bu şey gibi oldu daha cinsiyet oluşma tarihi gelmeden çocukta cinsiyet göremeyip bunun cinsiyeti yok demek gibi bişey oldu farkındayım bu durumu da insan takılıyo işte yinebiraz gerizekalıca davranmış. hiç canını sıkma, stres de yapma. gönlünü ferah tut. her şey çok güzel olacak.
Enerji meselesi gerçekten inşallah iyi bir doktor bulursunAydındayım canım ya herkesin önerdiği doktora gittim o da olmadı
Ben bunu hem benim hem kardeşimin doğumlarına göre hesapladım ikimizin de doğru çıktı. Eltim hamile onunkine baktım onun da doğru çıktı. Ben daha 8+4üm kız çıktı bende de bakalım görücez ilerleyen zamanlarda inşallah <3 tutuyor yani genel olarak :)Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen Kana Göre Cinsiyet Hesaplama | Hamilelik Blog
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Ben bunu oturup kendim hesaplamistimKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Bana kız çıktı hadi bkalım babası da kız istiyodu sağlıkla gelsinler inşallhxKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Doğru çıkan var mı başkaKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Ben görümcemle yengeme de yaptırdım onlarında tuttu bakalım hayırlısıDoğru çıkan var mı başkabenim ilk gebeligim ama yine de denedim kız çıktı bakalım hayırlısı
Hayirlisi inşallah sağlıcakla gelsinler deBen görümcemle yengeme de yaptırdım onlarında tuttu bakalım hayırlısı
ben de gebeliğimden önce hatta genç kızlığımdan beri kız çocuğum olsun diye yırtınırdım hamileyim başından beri erkek hissediyorum diyorum ama buna göre kız çıkıyor çok karmaşık duygular içindeyim gidip pembe leoparlı takımlar alasım varDoğru çıkan var mı başkabenim ilk gebeligim ama yine de denedim kız çıktı bakalım hayırlısı
Yaaaa gerçekten ben de öyleyim canım bicir bicir kiz kıyafetleri almak istiyor çok sabırsızlanıyorum bazenben de gebeliğimden önce hatta genç kızlığımdan beri kız çocuğum olsun diye yırtınırdım hamileyim başından beri erkek hissediyorum diyorum ama buna göre kız çıkıyor çok karmaşık duygular içindeyim gidip pembe leoparlı takımlar alasım var
Ben evin tek kızı olarak hep kızkardeş istiyordum o yüzden kız çocuklarına karşı hep ilgim daha fazlaydı. Annem de derdiki bu kadar sevme kızları kızın olmazben de gebeliğimden önce hatta genç kızlığımdan beri kız çocuğum olsun diye yırtınırdım hamileyim başından beri erkek hissediyorum diyorum ama buna göre kız çıkıyor çok karmaşık duygular içindeyim gidip pembe leoparlı takımlar alasım var
Ben de 3+1de ogrendim canimAy bide ben cok erken öğrendim 2+6ydıaylardir hamileymisim gibi hissediyorm kendimi senin ilki kiz miydi erkek miydi canim ?
Benim de erkek çıktı canım bakalım tutacak mı? 2-3 haftaya anca belli olur 19 unda 2 li test için randevum var çünküKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?