- 10 Nisan 2012
- 176
- 146
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.221
Benden aşağıdaki testleri istedi. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi. Fsm hastanesinde tüm testlerimi yaptırdım.Kızlar merhaba kalp atışını duyduktan sonra hangi kan testleri istendi acaba sizden? Benimde doktorum detaylı kan istedi içinde neler oluyor?
Bir Temmuz annesi olarak çok rahat olacak yenidoğan döneminde ince kat tulum uzun kollu sonrası kolsuz zıbın yada kısa kollu tulum ayağına çorap Müslin battaniye bitti ben göbeği düştükten sonra her öğlen emzirmeden sonra yıkadım uykusu da rahat oluyorYa kızlar biz bu yaz bebelerini nasıl giydiricez bi türlü isin icinden cikamadimhastanede klima olur klasik uzun kollu hastane çıkışı giyer bu okey ama evde napicaz benimki temmuzun ilk haftasi gelir muhtemelen (allahim nasip ederse) evde klima yok sıcak olur haliyle kimi diyor ben tek zıbın giydirdim kimi diyor daha yenidogan olacak oyle çıplak olmamalı ay karman çorman oldum oğlum kış bebesi benim sarıp sarmalıyordum bunu ne yapsam ki tecrübeliler yardım please
Var var bi kaç kişi daha ilk doğuran hiç belli olmuyor biliyorsun zatenGrupta en onde sen varsin zaten galiba canim biz seni takip ediyoruz
Benim dana 39+4te zorla doğduSelamlar nasılsınız
Ben de haziran olurum gibi kızım 37 haftalık doğdu
Benim dana 39+4te zorla doğdu
İnşallah ben de duyarim ve bu lekenmelerimiz de bi an once biterEvet canim kalp atışını duyduk
18 ekim benim sat
Bugun yok mesela
Tamam bitti diyorum yine oluyor
Şu yazdıklarının tamamı bende var benim 1 kere Tsh değerim yüksek çıktı oda gebelik sonrası 2 ay sonra ben şuan bile gebeliğe bağlıyorum ama acaba kan testlerimi yenilesem mi? Birde zehirli guatr sıkıntı babamda da var ve ömür boyu ilaç kullanıyor geçmiş olsun umarım gebelikten sonra son bulur bu durumHiç bir belirti yoktu olsaydı anlamama şansım yok çünkü insanı aptal ediyor halsizlik nefes darlığı yorgun düşme vs vs yani olan bişeydi muhtemelen gebelik tetikledi
Özel söylüyor devlet erken diyor 19 haftalıktı devlet söylediğinde ve ayrıntılıda öğrendim ben ilk çocuğumda11-12 de tahmin de bulunuyorlar dimi
Teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba. Benim doktorum bunları istedi ama ekstradan toksoplazma falan isteyen de oluyor. İdrar kültürğ hariç hepsini aile hekimi yapıyor. Hatta ben aile hekimime bile görünmeden direkt hemşireye gittim hem kaydımı yaptı hem de tahlilleri
Tam kan sayımı
İdrar tahlili ve idrar kültürü
Serbest t4
Açlık şekeri
Tsh
Kan grubu
AST ALT
Üre
Kreatinin
TeşekkürlerBenden aşağıdaki testleri istedi. Devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi. Fsm hastanesinde tüm testlerimi yaptırdım.
Doktorun ayrıntılı bilgi vermesi gerekir bu durumda
Benim hanımefendi de 40 haftalık doğdu zorla sancım da yoktuBenim dana 39+4te zorla doğdu
Benimde sancım yoktu nişanım geldi bi kaç gün önce sonra kontrolüme gittim doktor açılman başlamış dedi suni sancı verdiler 5 santimde kaldım inemiyo çocuk bi sıkıntı var dediler sezaryene aldılar ve bingo kordonu kolundan iki kere dolamış çıktıBenim hanımefendi de 40 haftalık doğdu zorla sancım da yoktubakalım şimdiki nasıl olcak sıcakta beni bekletmesin
Zehirli guatr yada haşimato falan olsa yüksek çıkmaz canım benim tsh 0 çıktı.Şu yazdıklarının tamamı bende var benim 1 kere Tsh değerim yüksek çıktı oda gebelik sonrası 2 ay sonra ben şuan bile gebeliğe bağlıyorum ama acaba kan testlerimi yenilesem mi? Birde zehirli guatr sıkıntı babamda da var ve ömür boyu ilaç kullanıyor geçmiş olsun umarım gebelikten sonra son bulur bu durum
Cok tesekkur ederim canım tüm bebikler zamanında gelsin insallahTemmuzda hava bayagi bir isinmis oluyor canim bence. Temmuz sonlari tek zibinla idare eder gibi dusunuyorum. Hele hele gecen yaz gibi cok sicak gecerse uzun kollu hic gitmez. Ama hazirana kayarsa dogum belki 2 3 hafta icin uzun kollu zibin da bulundurmak lazim ilk ay icin diye dusunuyorum
Bende her gün yıkarım diye düşünüyorum yaşasın yaz bebesi annesi olmakBir Temmuz annesi olarak çok rahat olacak yenidoğan döneminde ince kat tulum uzun kollu sonrası kolsuz zıbın yada kısa kollu tulum ayağına çorap Müslin battaniye bitti ben göbeği düştükten sonra her öğlen emzirmeden sonra yıkadım uykusu da rahat oluyor
Yaz annesi olmak çok keyifli
Yaa çok güzelBir Temmuz annesi olarak çok rahat olacak yenidoğan döneminde ince kat tulum uzun kollu sonrası kolsuz zıbın yada kısa kollu tulum ayağına çorap Müslin battaniye bitti ben göbeği düştükten sonra her öğlen emzirmeden sonra yıkadım uykusu da rahat oluyor
Yaz annesi olmak çok keyifli
Cuma günü bebesi gorecez bakalım kaç olmuş beklemek çok zorAminnnn inşallah canım
İnşallah canımYaa çok güzelNormal doğum mu oldu canım öteki türlü yaz sıcağında o dikişler nasıl yanacak düşünemiyorum Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin
Valla geçmiyor benimde perşembe. İyi mi çok merak ediyorum hareket etseler de bir rahatlasak yaCuma günü bebesi gorecez bakalım kaç olmuş beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?