- Konu Sahibi sacibelinde
- #33.261
Vllha kuzum ya üzülüyorum böyle oluncs yaCanım biz aptamilden golden goata geçtik içiyorum maşaallah. İstersen dene dicem ama mamalar da ucuz değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vllha kuzum ya üzülüyorum böyle oluncs yaCanım biz aptamilden golden goata geçtik içiyorum maşaallah. İstersen dene dicem ama mamalar da ucuz değil
Onu yapyorm ağlyo fullAnne sütüne alışınca midesini bulandırmıştır canım sen ver tekrar sütün emsin seni Rabbim yardımcın olsun inşallah
Canım gruptan bir kaç kişi aynı gaz damlasını kullanıyoruz ve çok memnunuz . Probiyotikli her gün veriyoruz gazını çıkarıyor şükür . Kullanan herkes memnun sende deneyebilirsin. Hergün 6 damla aynı saatteNurse harveys aldik kullanan var mi bnm bebek cildirdi
Ben kullanıyorum canımm. Ama faydası var mi anlamadımNurse harveys aldik kullanan var mi bnm bebek cildirdi
Aldim cnm ya ise yaramazsa bu dedigini alayim teşekkür ederimCanım gruptan bir kaç kişi aynı gaz damlasını kullanıyoruz ve çok memnunuz . Probiyotikli her gün veriyoruz gazını çıkarıyor şükür . Kullanan herkes memnun sende deneyebilirsin. Hergün 6 damla aynı saatte
Eki Görüntüle 3464039
Canim 20 damla diyor sen nasil kullaniyorsun fazla degil mi gunde 2 kez versek 40 damlaBen kullanıyorum canımm. Ama faydası var mi anlamadım
Ben günde bir kere 10 damla veriyorim canım. Hergun saat akşam 7 de. Bana da fazla geldi 20 damlaCanim 20 damla diyor sen nasil kullaniyorsun fazla degil mi gunde 2 kez versek 40 damla
Ben sab simplex kullaniyorum memnunuz canim. Ise yariyor mu falan diye dusunuyordum ama bir gun vermeyi unuttum hemen farketti. Enteresan sekilde daha rahat uyuyor onu verinceNurse harveys aldik kullanan var mi bnm bebek cildirdi
Cnm dun aksamdan beri uyumayan cocuk damlayi içince 3 saat uyuduBen günde bir kere 10 damla veriyorim canım. Hergun saat akşam 7 de. Bana da fazla geldi 20 damla
Hadi gözün aydın canimcim. Ne kadar verdin?Cnm dun aksamdan beri uyumayan cocuk damlayi içince 3 saat uyudu
15 damla verdim cnm aksam bir daha vericemHadi gözün aydın canimcim. Ne kadar verdin?
İyi bari canım ya şükür iyi geldiyse damla. Ben pek faydasını gördüm mu bilemedim. Ikınıyor yavrum genelde hala.15 damla verdim cnm aksam bir daha vericem
Cnm denk gelmis olamaz ya hiç durmuyordu eczacıya dedim eve hizli gonderir misiniz icirdim 15 dk sonra rahatladi. Yani onunla ilgilidir inşallahİyi bari canım ya şükür iyi geldiyse damla. Ben pek faydasını gördüm mu bilemedim. Ikınıyor yavrum genelde hala.
Sab simplex kullananlar antibiyotik kullanır gibi muntazam şekilde saatlerinize uyarsanız ciddi verim alırsınız. 6 saatte bir 10 damla.Ben sab simplex kullaniyorum memnunuz canim. Ise yariyor mu falan diye dusunuyordum ama bir gun vermeyi unuttum hemen farketti. Enteresan sekilde daha rahat uyuyor onu verince
Sen az veriyorsun galiba. Ben günde 40 damla veriyorum sab simplexİyi bari canım ya şükür iyi geldiyse damla. Ben pek faydasını gördüm mu bilemedim. Ikınıyor yavrum genelde hala.
teşekkür ederim canım şu an gerinmeler devam ediyor ben uyumayıp bekliyorum daha alışamadım eşimi uyandırıcam o nçbeti devralsın memede az süt oluyo zaten uyumasam hepten boşalıyorCanım benden sana tavsiye hic o kisma takilma. Ilk kizimda gaz nasil cikariliyor bilemedigimden mi beceremedigimden mi bilmiyorum pek gaz cikardigini hatirlamiyorum. Ilk 3 ay ikinmali sıkınmali sancili gecti sonra bitti. Bu 2. Bebis acaip iyi gaz cikariyor. Her emzirmeden sonra buyuk insan gibi hem de dun emzirmeden sonra omzuma aldim. Bir cikardi gazini. Ablam diyor ki "ayy dedem gibi resmen" (dedem cok gurultuludur yemeklerden sonra) alttan cikarma desen o da gırla gidiyor. Gecen kucagimda o kadar pirtladi ki odadakiler resmen benden suphelendiler hissettim ama memedeydi kendileri ve ikinip duruyordu Allahtan da ordan kurtardim yani demem o ki cok gaz cikariyor ama rahat uyku uyuma gibi bisey yok. Sabaha kadar mık mık sesler cikararak uyuyor. Artik duymuyorum bile o sesleri. Yoksa uyumam mumkun degil. 3 aya kadar da boyle olacak biliyorum
teşekkür ederim canım dün çok güzel kendi omzumdan aşağı kayıp uyudu ama bugün hiç yanaşmadı cidden günleri birbirlerini tutmuyor miniklerinBiraz koy omzuna baktın olmadi uyanmadan yatir. Ben oyle yapiyorum. Bir kac denedim uzun uzun. Gaz da cikmadi uykumuzda gitti. Ben de vazgectim. En fazla 5 dakika bekliyorum. Uyanacak gibiyse onu da beklemiyorum
KizlCanım gruptan bir kaç kişi aynı gaz damlasını kullanıyoruz ve çok memnunuz . Probiyotikli her gün veriyoruz gazını çıkarıyor şükür . Kullanan herkes memnun sende deneyebilirsin. Hergün 6 damla aynı saatte
Eki Görüntüle 3464039
Bu iyimi cnm gerçekten bizim oturan tüm düzenimiz bozuldu bigogi biti kndi yapyordu iki gündür yine aynı birde bunu denim ya blki daha iyi glirCanım gruptan bir kaç kişi aynı gaz damlasını kullanıyoruz ve çok memnunuz . Probiyotikli her gün veriyoruz gazını çıkarıyor şükür . Kullanan herkes memnun sende deneyebilirsin. Hergün 6 damla aynı saatte
Eki Görüntüle 3464039