- 8 Ekim 2023
- 1.764
- 904
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #29.981
Onu ben de yapicam ama hastane bebegine özel fiyatlar veriyo zaten. Sen hic konustun mu? Guvende guven bebegi muhabbeti vardı simdi acibademde var mi bilmiyorum konusucam haftaya.Doğumdan sonra hemen özel sağlık sigortası işini halledeceğiz biz. Doğum yapacağım hastanede cok iyi bir çocuk doktoru var ondan devam ederiz gibi
Ben medicalparkta takipliyim canım genel anlamda her gittiğimde memnun kaldım sadece kadın doğum için degil. Ama yine de bebişin öss sinin olması beni rahatlatır, ben ve eşime şirket sigorta yaptı o yüzden masrafı vs önemli değil açıkçası bebis için güzel bir sigorta yaptırırızOnu ben de yapicam ama hastane bebegine özel fiyatlar veriyo zaten. Sen hic konustun mu? Guvende guven bebegi muhabbeti vardı simdi acibademde var mi bilmiyorum konusucam haftaya.
KatılıyorumIllaki her bebek inmiyor canım
2 güne dogurcan gibi sen
Devlette doğum yapmıştın demi. Özelde doğum yapacak arkadaşlar ilk 28 gün bebegin herşeyi doğum yaptığınız hastanede ücretsiz karsılanmsk zorunda sakın para vermeyin ve doğum yaptıgınız hastaneye götürün bebeği. Ben 28. Günden sonra sigorta yaptırıcam nasipseDoğumdan sonra hemen özel sağlık sigortası işini halledeceğiz biz. Doğum yapacağım hastanede cok iyi bir çocuk doktoru var ondan devam ederiz gibi
Bencede 41 i bile bekleyebilir bir sıkıntı yoksasacibelinde niye sezeryan dedi sana canim? Sen mi istedin? Tamam 40 hafta doluyor ama belki ondan sonra gelecek kendiliginden bebis? Ya da suni sanci falan? Normal düşünebildigin icin soruyorum
İllaki normal doğum istiyorsan bi iki damla suni sancıdan zarar gelmezSuni sancıyi ben istemiyorum kuzum yani başlamış doğum için okay suni sancı ama baslamamis doğum için suni sancı istemedim. Doktor da garanti vermiyor çileye gerek yok gibi geldi
Kuzum ben doğum yapmadım ya dahaDevlette doğum yapmıştın demi. Özelde doğum yapacak arkadaşlar ilk 28 gün bebegin herşeyi doğum yaptığınız hastanede ücretsiz karsılanmsk zorunda sakın para vermeyin ve doğum yaptıgınız hastaneye götürün bebeği. Ben 28. Günden sonra sigorta yaptırıcam nasipse
KarıstırdımKuzum ben doğum yapmadım ya dahabende diyorum niye böyle oldu karıştırdığını farkettim de
Kilosu biraz hızlı artmaya başladı bebişin, doktor da çok önermedi gibi açıkçası.İllaki normal doğum istiyorsan bi iki damla suni sancıdan zarar gelmezsezeryande suni gelmeyen bebeği şok etkisiyle alacaklar
Bebege mi yaptiriyorsunuz canim? Nasil oluyor bu sigorta isleri ya. Ben de yaptirmak istiyorum ama proseduru hic bilmiyorum. Medikal parkla ozel bir anlasmamiz var aslinda. Ben esim ve 1.derece yakinlarimiz cok cüz'i bir miktara muayene oluyoruz ama diger özel hastaneleri de kapsayacak bisey olsun istiyorum sanirimDoğumdan sonra hemen özel sağlık sigortası işini halledeceğiz biz. Doğum yapacağım hastanede cok iyi bir çocuk doktoru var ondan devam ederiz gibi
Canım bizim Allianz var tam kapsamlı eşim ve benim. Bebiş için de Allianz ya da acıbadem düşünüyoruz. Şuan bebiş henüz dogmadigi ve TC kimlik nosu olmadığı için teklif alamadık doğum sonrası teklif alır değerlendiririz. Zaten ilk 1 aylık kontrolleri hastane yapıyor benim bildiğim geri kalan kontrolleri için yaptıracağız. Bir de olsun ya ne olur ne olmaz Allah korusunBebege mi yaptiriyorsunuz canim? Nasil oluyor bu sigorta isleri ya. Ben de yaptirmak istiyorum ama proseduru hic bilmiyorum. Medikal parkla ozel bir anlasmamiz var aslinda. Ben esim ve 1.derece yakinlarimiz cok cüz'i bir miktara muayene oluyoruz ama diger özel hastaneleri de kapsayacak bisey olsun istiyorum sanirim
Canım aynı gidiyoruz benimde 3400 g , doktor bana son haftalar 500 gram olarak alacak dedi. Alttan bir daha muayene ettimi seni bana da haftaya gel dedi ama muayene edecekmiş onun korkusuyla muayene olacağıma dogursam keşke diyorumKızlar bebiş 3428 g olmuş, pazartesi tekrar muayenem var. 5 temmuza kadar gelmezse bebiş 5 temmuzda sezaryen olacağım. Bebiş kanalda falan değil valla öyle doğum pozisyonunda bekliyor. Kolunu emerken yakaladık
Bana pazartesi gel dedi canım tekrar. Bende bugün yine çatı kontrolü açıklıga falan bakar belki dedim de yapmadıCanım aynı gidiyoruz benimde 3400 g , doktor bana son haftalar 500 gram olarak alacak dedi. Alttan bir daha muayene ettimi seni bana da haftaya gel dedi ama muayene edecekmiş onun korkusuyla muayene olacağıma dogursam keşke diyorum
Cnm bunu heryerde yazıyorlar ama uygulamada zor diye yorumlar okuyorum zorlayarak ugrasarak fln kabul ettirenler oluyormusDevlette doğum yapmıştın demi. Özelde doğum yapacak arkadaşlar ilk 28 gün bebegin herşeyi doğum yaptığınız hastanede ücretsiz karsılanmsk zorunda sakın para vermeyin ve doğum yaptıgınız hastaneye götürün bebeği. Ben 28. Günden sonra sigorta yaptırıcam nasipse
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Dün hastaneydim, bebeğin iriliğinden dolayı 36/37de suni sancı verelim olmazsa sezeryanla alırız dediler. Başlamamış doğumu suniyle tetiklemek bana çok mantıksız geliyor asla inancım yok normal bir şekilde biteceğine. İlk önce fazlasıyla sancı çekip sezeryanla doğuracağım..Önümüzdeki hafta başka bir yerle randevum var onlar da aynı şeyi söylerse direkt sezeryan isteyeceğim.( yer Almanya bu arada)Suni sancıyi ben istemiyorum kuzum yani başlamış doğum için okay suni sancı ama baslamamis doğum için suni sancı istemedim. Doktor da garanti vermiyor çileye gerek yok gibi geldi
İyi de suni sancı nasıl ki bebeğe dışarıdan bir müdahale ise sezaryen de aynı şekilde müdahale. İki durumda da doğumu bebek başlatmamış oluyor.Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Dün hastaneydim, bebeğin iriliğinden dolayı 36/37de suni sancı verelim olmazsa sezeryanla alırız dediler. Başlamamış doğumu suniyle tetiklemek bana çok mantıksız geliyor asla inancım yok normal bir şekilde biteceğine. İlk önce fazlasıyla sancı çekip sezeryanla doğuracağım..Önümüzdeki hafta başka bir yerle randevum var onlar da aynı şeyi söylerse direkt sezeryan isteyeceğim.( yer Almanya bu arada)
Suni sancinin bebişi strese soktuguna dair bir yazi okumustum geçen.Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Dün hastaneydim, bebeğin iriliğinden dolayı 36/37de suni sancı verelim olmazsa sezeryanla alırız dediler. Başlamamış doğumu suniyle tetiklemek bana çok mantıksız geliyor asla inancım yok normal bir şekilde biteceğine. İlk önce fazlasıyla sancı çekip sezeryanla doğuracağım..Önümüzdeki hafta başka bir yerle randevum var onlar da aynı şeyi söylerse direkt sezeryan isteyeceğim.( yer Almanya bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?