- 30 Haziran 2013
- 21.870
- 1
- 17.912
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.561
O zaman senin pcos çok hafif düzeyde kalmış. Ben ileri derece pcostum. Kilo verdikçe kan değerlerim düzeldi.Yumurtalıkların sağlıklı demişti küçük kistler var ama daha önce gebeliğin olmuş adet düzensizliğin de yok sorun olmaz gebelik düşünebilirsin dedi. İlk başta inofolic verdi hem folik asit hem üremeyi arttırmak için 3 ay onu kullandım yazın tatile gidip geldim enfeksiyon kapmışım bir hafta ditedsvifen sonra geçince denemelere başladık ilk ay olmadı ikinci ay oldu. Ama bu son ay solgar folate kullanmaya geri döndüm tekrardan
Dayanamadım artık iki kez mecbur kaldım Ama az önce kendiliğinden oldu. Diğer bebeklerimde ve kızımda hiç kusmamistim. Akşam da sadece çorba içtim.Bende öyleyim ya birebir ama kendimi kusturmadim henüz hic. Asla cikaramiyorum hep bi bulanti halioglumda cikariyordum en azindan
Valla bende kardes gelince isler degisecek zaten diyip idare ediyorum simdilik dedigin gibi benim esiminde uykusu cok ağır onu kaldirip cocugu goturmesini isteyene kadar kendim gidip yatiyorum oglumun yatagina daha kolayima geliyorYa cok sıkıntılı durumlar kuzum. 4 5 yaslarindayken pedagog a goturdum sirf bu sebepten. Ama hic de makul bir çözüm onermedi. Her defasinda yatagina götürün diyor. O da sıfır uyku demek benim icin cunku esim hayatta yapmaz uykusu cok kiymetli. Ben de tek basima niye ugrasayim ki oluyorum. Dogrusu bu zamana kadar da mis kokusuna sarilip uyumayi da cok dert etmiyordum galiba.Ama simdi hamilelik farkli bir boyuta tasidi. Ilerleyen zamanlari dusunup kaygilanmaya da basladim
Benim oglumda bide 7. Haftalarda falan başlamış 8de pik yapmisti ama bu sefer 4+5te falan basladi bu bulanti hali cok erken oldu benim icin daha vaktim var saniyordumO zaman senin pcos çok hafif düzeyde kalmış. Ben ileri derece pcostum. Kilo verdikçe kan değerlerim düzeldi.
Dayanamadım artık iki kez mecbur kaldım Ama az önce kendiliğinden oldu. Diğer bebeklerimde ve kızımda hiç kusmamistim. Akşam da sadece çorba içtim.
Evet o miden boğazda çok kötü neyse ki kendi çıktıZaten hem öğürme ve o his mahvediyormuş
Ayniymisiz gercektenValla bende kardes gelince isler degisecek zaten diyip idare ediyorum simdilik dedigin gibi benim esiminde uykusu cok ağır onu kaldirip cocugu goturmesini isteyene kadar kendim gidip yatiyorum oglumun yatagina daha kolayima geliyorbebek olunca da gelirse ne yapariz bilmem ☹
Ay uykusu baya hafif o zaman benimkinin oyle degil yanindan gittigimi falan farketmez allahtanAyniymisiz gercektensimdilik yuzustu yatarak koruyorum bebegi ama buyuyunce napariz bilemiyorum. Bir de yataktan kalksam aninda yoklugumu farkedip pıtır pıtır yuruyup geliyor yanima uykudan gozu acilmaz halde. Gece tuvalete gitmek falan lüks seyler benim icin
İnşallah 10 gün sonra kalp atışınıda görürüz ne güzel hemen hemen aynı günlerde doğum olacakCok sevindimmmm canim. Seninle cok yakiniz benzeriz galiba. Bugün ben de rapor için gittim canım gitmişken bakti yine. 9 mm imiş bebeğim. Kalp atışı var dedi ama göstermedi 6+1 dedi
O zaman da endişe bitmiyor. Benim kızım gündüz uyurdu hiç kipirdamazdi gece dolandırdı. Kaç kez sağlık ocağına gittim. Kalp atışı var mı diye
Şimdi bu eritrosit idrar yolu enfeksiyonundan değildir değil mi, ya da kum taş vs, o testi verirken lekelenmem yoktu akşam olduKız niye taktın kafana canım benim sen lekelenmem var demedin mi zaten idrarına kan karışmış işte eritrosit RBC demek yani kırmızı kan hücresi. WBC beyaz kan hücresi demek. Kafana takma hiç bişey yok ondaidrarda protein kan kaçağı böbrekle alakalı sorun direk taş kum dökme prostat diyaliz enfeksiyon falan filan. Senin tamamen ufak tefek kanamandan çıkan bir sonuç
Geçsin kabulumAy benimki sana geçebilir mi litfen
Ben 38 de doğurur 40i beklememİnşallah 10 gün sonra kalp atışınıda görürüz ne güzel hemen hemen aynı günlerde doğum olacak
O lekenden cnm. Bobrekle ilgili bir durum değil protein kaçağı yok. Eşim kby hatasıydı sürekli protein kaçağı ile eritrosit cikardiŞimdi bu eritrosit idrar yolu enfeksiyonundan değildir değil mi, ya da kum taş vs, o testi verirken lekelenmem yoktu akşam oldubu sürekli lekelenme de neyin nesi ay sabah olsun
Ben arkamı dönüp uyuyorumKizlar selam bisey sorcam size. 7 yasinda kizim var. Aksam kendi yataginda kitabini okuyup uyuyoruz birlikte. Gece ilk derin uykuyu aldiktan sonra kalkip bizim yataga geliyor aramiza yatiyor. Sonra gece boyu macera basliyor. Tekmeler yumruklar havada ucusuyor. Nasil bir refleksle uyuyorsam kac defa karnima vurmak uzereyken yakaladim ayaginibir tarafim da inanilmaz tedirgin oluyor. Alip yatagina gotursem geri her defasinda donup geliyor. Sabaha kadar odalar arasi mekik dokuyamayacagim icin uyuyorum onunla mecburen. Hamilelik öncesi alışkındim da simdi bisey olursa korkusunu duymadan edemiyorum. Tavsiyesi olan olur mu? Benzer durum yasayan?
Canım benim lekelenmem oldu korkup randevumu bugüne aldım. Ve 5+6 da vajinal ultrasondan duydum kalp atışını çok şükür. İnşallah sen de duyarsınİnşallah duyarsın canm bende salı gününe sıra aldım haftaya
Benim de vajinal ultrasonla göründü canım. Hiç moralini bozmaHerkese merhabalar, ben de tüp bebek tedavisi sonucunda pozitif gördüm. Kese görmek için doktora gittiğimde doktorun işi çıkmıştı ve asistan baktı. Karından göremedi, görünmüyor dedi. İstersen alttan da bakabilirim dedi. Alttan baktıktan sonra keseyi gördü ve içinde kalp atimlarinin da olduğunu söyledi. Anlamadığım şey neden karından görünmedi? Bu duruma çok canım sıkıldı. Size alttan mi bakıldı karından mi?
Ben oğluma sorduğumda kardeşim doğunca odamda onunla beraber yatcam diyor ama Allah inşallah kardeşini nasip eder onaSen bensin galiba benimkide 4 yaşında gece dedigin gibi uyaninca yanimiza geliyor kendi yatagina gitmeyi kabul etmiyor asla o yuzden ben onun yatağına geçiyorum aslinda uyuyunca onuda goturebilirim ama kucagima almaktan korktugum icin kendim gitmeyi tercih ediyorum ne zamana kadar boyle devam edecek bilmiyorum
Ya ben korkumdan diyemiyorum ona kardeşin olacak diye çok umutlanıyorBen oğluma sorduğumda kardeşim doğunca odamda onunla beraber yatcam diyor ama Allah inşallah kardeşini nasip eder onabütün planları kardeşi üstüne minnosumun
Ayy canım ben de söylemiyorum. Ne olur ne olmaz. Çok üzülürYa ben korkumdan diyemiyorum ona kardeşin olacak diye çok umutlanıyorokulda öğretmenine arkadaşlarına bile anlatıyormuş 3 oldu hevesi kırıldı doğunca süpriz yaparım dedim
Benim de oğlumda suni sancıyla normal dogum olmuştu ve çok kesmişti, bir yandan dikerken bir yandan bidahaki doğumun çok kolay olacak kuzum diyordu o dikiş sancimin arasındaYaa yeni yeni şeyler öğreniyorumkızımda normal doğum oldu hemde suni sancı ile bu doktor o kadar acı olmayacak yine normal doğum ama epidural ağrısız yaparız dedi çok mutlu oldum
Üzülüyorlar ya birde bütün kuzenlerinin ve arkadaşlarının kardeşi var benim niye yok anne diyip duruyoAyy canım ben de söylemiyorum. Ne olur ne olmaz. Çok üzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?