- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.541
Ah Allah'ım o günleri gösterir inşallah o günlere ışınlansak keşkeBenim de daha önce kaybım olduğu için sürekli tetikteyim. Bugün midem az bulandı, göğsüm dolgun mu hâlâ diye sürekli bir tedirginlik içindeyim. Bir an önce hareketlerini hissetsek de bu endişelerden kurtulabilsek
Keşke kussamİyi akşamlar kızlar, kaç gündür midem kötü diyordum bugün durmadan kustum su bile içemiyorum çok erken başladı oğlum da 7 haftadan sonra başlamıştı
İyi olur inşallah kuzum ya çok üzüldümBenim yine heyheyler geldiyarın doktora gideyim de bakayım sürekli lekelenmem oluyor idrarda eritrosit 37 çıktı bununla bir ilgisi var mı yok mu lekelenmenin, yine olumsuz bir durum mu var bakcam krizlerdeyim
Özellikle belirtmiş mıydın canım beta da bakılsın diye, ayrıca bakildiysa bile benim mesela >1000 yazıyorne demekse >1000 doğru düzgün sonuç yazsalar olmuyor sanki
Bende bir hafta nasıl beklicem diyordum ama yarın gidiyoruz kalp atışı içinKızlar bende bugün doktora gittim 5+3 olarak hesapladı doktorum keseyi sanırım geç döllenme olmuşÇok olumlu konuştu herşey güzel ilerliyor dedi . 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah ama nasıl sabredicem 10 gün hiç bilmiyorum
Kız niye taktın kafana canım benim sen lekelenmem var demedin mi zaten idrarına kan karışmış işte eritrosit RBC demek yani kırmızı kan hücresi. WBC beyaz kan hücresi demek. Kafana takma hiç bişey yok ondaBenim yine heyheyler geldiyarın doktora gideyim de bakayım sürekli lekelenmem oluyor idrarda eritrosit 37 çıktı bununla bir ilgisi var mı yok mu lekelenmenin, yine olumsuz bir durum mu var bakcam krizlerdeyim
Cok sevindimmmm canim. Seninle cok yakiniz benzeriz galiba. Bugün ben de rapor için gittim canım gitmişken bakti yine. 9 mm imiş bebeğim. Kalp atışı var dedi ama göstermedi 6+1 dediKızlar bende bugün doktora gittim 5+3 olarak hesapladı doktorum keseyi sanırım geç döllenme olmuşÇok olumlu konuştu herşey güzel ilerliyor dedi . 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah ama nasıl sabredicem 10 gün hiç bilmiyorum
O zaman da endişe bitmiyor. Benim kızım gündüz uyurdu hiç kipirdamazdi gece dolandırdı. Kaç kez sağlık ocağına gittim. Kalp atışı var mı diyeBenim de daha önce kaybım olduğu için sürekli tetikteyim. Bugün midem az bulandı, göğsüm dolgun mu hâlâ diye sürekli bir tedirginlik içindeyim. Bir an önce hareketlerini hissetsek de bu endişelerden kurtulabilsek
Bende de vardı geçen sene düşük sonrası oluşmuş ama hiç düzensizliğim falan olmadı. Yeniydi heralde ucuz yırttımHosgeldin pcoslu gel otur yamacıma.
Ben de pcosluyum kendiliğinden oldu çok şaşkınım.
Acaba sende yumurtaliklar pcos gorunumluydu de kan testleri normal miydi ? Dusugun icin cok uzgunum pcos ta risk daha fazla bizde progesteron eksikligi de olabiliyor.Bende de vardı geçen sene düşük sonrası oluşmuş ama hiç düzensizliğim falan olmadı. Yeniydi heralde ucuz yırttım
Aayy ben de persembe gun sayiyoz resmenBende bir hafta nasıl beklicem diyordum ama yarın gidiyoruz kalp atışı içinBir şekilde geçiyor zaman
Seni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım olduİyi akşamlar kızlar, kaç gündür midem kötü diyordum bugün durmadan kustum su bile içemiyorum çok erken başladı oğlum da 7 haftadan sonra başlamıştı
Ay benimki sana geçebilir mi litfenKeşke kussamAllah'ım nolur bı bulantım kusmam olsun da gebeliğin iyi gittiğini anlayim
Acaba sende yumurtaliklar pcos gorunumluydu de kan testleri normal miydi ? Dusugun icin cok uzgunum pcos ta risk daha fazla bizde progesteron eksikligi de olabiliyor.
Pcos beslenmeden çok etkileniyor. Karbonhidrati bıraktım hamile oldum.
Ya birsey diyeceğim. Ben iki defa kustum ama kendim parmakla. Nasıl diyeyim midem ağzımda çok fazla bulanti var ama kusma yok artık o kadar rahatsız oldum ki kendim kustum ve rahatladım.Seni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım oldu
Gün içinde öyle geziyorum boğazımda bi yumru midem ağzımda. Akşam olunca öğürmelerim artıyo kusuyorum. O histe kötü maalesefYa birsey diyeceğim. Ben iki defa kustum ama kendim parmakla. Nasıl diyeyim midem ağzımda çok fazla bulanti var ama kusma yok artık o kadar rahatsız oldum ki kendim kustum ve rahatladım.
Su anda da aynı şey bulantı çok fazla kussam rahatlayacak ama olmuyor.
Yumurtalıkların sağlıklı demişti küçük kistler var ama daha önce gebeliğin olmuş adet düzensizliğin de yok sorun olmaz gebelik düşünebilirsin dedi. İlk başta inofolic verdi hem folik asit hem üremeyi arttırmak için 3 ay onu kullandım yazın tatile gidip geldim enfeksiyon kapmışım bir hafta ditedsvifen sonra geçince denemelere başladık ilk ay olmadı ikinci ay oldu. Ama bu son ay solgar folate kullanmaya geri döndüm tekrardanAcaba sende yumurtaliklar pcos gorunumluydu de kan testleri normal miydi ? Dusugun icin cok uzgunum pcos ta risk daha fazla bizde progesteron eksikligi de olabiliyor.
Pcos beslenmeden çok etkileniyor. Karbonhidrati bıraktım hamile oldum.
Zaten hem öğürme ve o his mahvediyormuşYa birsey diyeceğim. Ben iki defa kustum ama kendim parmakla. Nasıl diyeyim midem ağzımda çok fazla bulanti var ama kusma yok artık o kadar rahatsız oldum ki kendim kustum ve rahatladım.
Bende öyleyim ya birebir ama kendimi kusturmadim henüz hic. Asla cikaramiyorum hep bi bulanti haliYa birsey diyeceğim. Ben iki defa kustum ama kendim parmakla. Nasıl diyeyim midem ağzımda çok fazla bulanti var ama kusma yok artık o kadar rahatsız oldum ki kendim kustum ve rahatladım.
Sen bensin galiba benimkide 4 yaşında gece dedigin gibi uyaninca yanimiza geliyor kendi yatagina gitmeyi kabul etmiyor asla o yuzden ben onun yatağına geçiyorum aslinda uyuyunca onuda goturebilirim ama kucagima almaktan korktugum icin kendim gitmeyi tercih ediyorum ne zamana kadar boyle devam edecek bilmiyorumKizlar selam bisey sorcam size. 7 yasinda kizim var. Aksam kendi yataginda kitabini okuyup uyuyoruz birlikte. Gece ilk derin uykuyu aldiktan sonra kalkip bizim yataga geliyor aramiza yatiyor. Sonra gece boyu macera basliyor. Tekmeler yumruklar havada ucusuyor. Nasil bir refleksle uyuyorsam kac defa karnima vurmak uzereyken yakaladim ayaginibir tarafim da inanilmaz tedirgin oluyor. Alip yatagina gotursem geri her defasinda donup geliyor. Sabaha kadar odalar arasi mekik dokuyamayacagim icin uyuyorum onunla mecburen. Hamilelik öncesi alışkındim da simdi bisey olursa korkusunu duymadan edemiyorum. Tavsiyesi olan olur mu? Benzer durum yasayan?
Ya cok sıkıntılı durumlar kuzum. 4 5 yaslarindayken pedagog a goturdum sirf bu sebepten. Ama hic de makul bir çözüm onermedi. Her defasinda yatagina götürün diyor. O da sıfır uyku demek benim icin cunku esim hayatta yapmaz uykusu cok kiymetli. Ben de tek basima niye ugrasayim ki oluyorum. Dogrusu bu zamana kadar da mis kokusuna sarilip uyumayi da cok dert etmiyordum galiba.Sen bensin galiba benimkide 4 yaşında gece dedigin gibi uyaninca yanimiza geliyor kendi yatagina gitmeyi kabul etmiyor asla o yuzden ben onun yatağına geçiyorum aslinda uyuyunca onuda goturebilirim ama kucagima almaktan korktugum icin kendim gitmeyi tercih ediyorum ne zamana kadar boyle devam edecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?