2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ah Allah'ım o günleri gösterir inşallah o günlere ışınlansak keşke

Benim yine heyheyler geldi yarın doktora gideyim de bakayım sürekli lekelenmem oluyor idrarda eritrosit 37 çıktı bununla bir ilgisi var mı yok mu lekelenmenin, yine olumsuz bir durum mu var bakcam krizlerdeyim
İyi olur inşallah kuzum ya çok üzüldüm haber ver bize de olur mu

Özellikle belirtmiş mıydın canım beta da bakılsın diye, ayrıca bakildiysa bile benim mesela >1000 yazıyor ne demekse >1000 doğru düzgün sonuç yazsalar olmuyor sanki
1000 üzeri sormuşlar hep öyle yazılıyor hepatit bağışıklığı da öyle görünür hep

Bende bir hafta nasıl beklicem diyordum ama yarın gidiyoruz kalp atışı için Bir şekilde geçiyor zaman

Benim yine heyheyler geldi yarın doktora gideyim de bakayım sürekli lekelenmem oluyor idrarda eritrosit 37 çıktı bununla bir ilgisi var mı yok mu lekelenmenin, yine olumsuz bir durum mu var bakcam krizlerdeyim
Kız niye taktın kafana canım benim sen lekelenmem var demedin mi zaten idrarına kan karışmış işte eritrosit RBC demek yani kırmızı kan hücresi. WBC beyaz kan hücresi demek. Kafana takma hiç bişey yok onda idrarda protein kan kaçağı böbrekle alakalı sorun direk taş kum dökme prostat diyaliz enfeksiyon falan filan. Senin tamamen ufak tefek kanamandan çıkan bir sonuç

Cok sevindimmmm canim. Seninle cok yakiniz benzeriz galiba. Bugün ben de rapor için gittim canım gitmişken bakti yine. 9 mm imiş bebeğim. Kalp atışı var dedi ama göstermedi 6+1 dedi
O zaman da endişe bitmiyor. Benim kızım gündüz uyurdu hiç kipirdamazdi gece dolandırdı. Kaç kez sağlık ocağına gittim. Kalp atışı var mı diye

Bende de vardı geçen sene düşük sonrası oluşmuş ama hiç düzensizliğim falan olmadı. Yeniydi heralde ucuz yırttım
Acaba sende yumurtaliklar pcos gorunumluydu de kan testleri normal miydi ? Dusugun icin cok uzgunum pcos ta risk daha fazla bizde progesteron eksikligi de olabiliyor.

Pcos beslenmeden çok etkileniyor. Karbonhidrati bıraktım hamile oldum.

İyi akşamlar kızlar, kaç gündür midem kötü diyordum bugün durmadan kustum su bile içemiyorum çok erken başladı oğlum da 7 haftadan sonra başlamıştı
Seni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım oldu

Acaba sende yumurtaliklar pcos gorunumluydu de kan testleri normal miydi ? Dusugun icin cok uzgunum pcos ta risk daha fazla bizde progesteron eksikligi de olabiliyor.

Seni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım oldu
Ya birsey diyeceğim. Ben iki defa kustum ama kendim parmakla. Nasıl diyeyim midem ağzımda çok fazla bulanti var ama kusma yok artık o kadar rahatsız oldum ki kendim kustum ve rahatladım.

Su anda da aynı şey bulantı çok fazla kussam rahatlayacak ama olmuyor.

Gün içinde öyle geziyorum boğazımda bi yumru midem ağzımda. Akşam olunca öğürmelerim artıyo kusuyorum. O histe kötü maalesef

Yumurtalıkların sağlıklı demişti küçük kistler var ama daha önce gebeliğin olmuş adet düzensizliğin de yok sorun olmaz gebelik düşünebilirsin dedi. İlk başta inofolic verdi hem folik asit hem üremeyi arttırmak için 3 ay onu kullandım yazın tatile gidip geldim enfeksiyon kapmışım bir hafta ditedsvifen sonra geçince denemelere başladık ilk ay olmadı ikinci ay oldu. Ama bu son ay solgar folate kullanmaya geri döndüm tekrardan

Zaten hem öğürme ve o his mahvediyormuş

Bende öyleyim ya birebir ama kendimi kusturmadim henüz hic. Asla cikaramiyorum hep bi bulanti hali oglumda cikariyordum en azindan

Kizlar selam bisey sorcam size. 7 yasinda kizim var. Aksam kendi yataginda kitabini okuyup uyuyoruz birlikte. Gece ilk derin uykuyu aldiktan sonra kalkip bizim yataga geliyor aramiza yatiyor. Sonra gece boyu macera basliyor. Tekmeler yumruklar havada ucusuyor. Nasil bir refleksle uyuyorsam kac defa karnima vurmak uzereyken yakaladim ayagini bir tarafim da inanilmaz tedirgin oluyor. Alip yatagina gotursem geri her defasinda donup geliyor. Sabaha kadar odalar arasi mekik dokuyamayacagim icin uyuyorum onunla mecburen. Hamilelik öncesi alışkındim da simdi bisey olursa korkusunu duymadan edemiyorum. Tavsiyesi olan olur mu? Benzer durum yasayan?

Sen bensin galiba benimkide 4 yaşında gece dedigin gibi uyaninca yanimiza geliyor kendi yatagina gitmeyi kabul etmiyor asla o yuzden ben onun yatağına geçiyorum aslinda uyuyunca onuda goturebilirim ama kucagima almaktan korktugum icin kendim gitmeyi tercih ediyorum ne zamana kadar boyle devam edecek bilmiyorum

Ya cok sıkıntılı durumlar kuzum. 4 5 yaslarindayken pedagog a goturdum sirf bu sebepten. Ama hic de makul bir çözüm onermedi. Her defasinda yatagina götürün diyor. O da sıfır uyku demek benim icin cunku esim hayatta yapmaz uykusu cok kiymetli. Ben de tek basima niye ugrasayim ki oluyorum. Dogrusu bu zamana kadar da mis kokusuna sarilip uyumayi da cok dert etmiyordum galiba. Ama simdi hamilelik farkli bir boyuta tasidi. Ilerleyen zamanlari dusunup kaygilanmaya da basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…