- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.581
Çok şükür canım kalp atışını duymana sevindim peki lekelenmen için ne dedi ne önerdi neden kaynaklanıyormuşCanım benim lekelenmem oldu korkup randevumu bugüne aldım. Ve 5+6 da vajinal ultrasondan duydum kalp atışını çok şükür. İnşallah sen de duyarsın
Benimki devlette olmuştu nasıl olduysa insafa gelip dikmeden önce iğneyle uyuşturdular çok şükür hissetmedim suni sancı çok kötüydüBenim de oğlumda suni sancıyla normal dogum olmuştu ve çok kesmişti, bir yandan dikerken bir yandan bidahaki doğumun çok kolay olacak kuzum diyordu o dikiş sancimin arasında
Lekelenme ne için olmuş pekiCanım benim lekelenmem oldu korkup randevumu bugüne aldım. Ve 5+6 da vajinal ultrasondan duydum kalp atışını çok şükür. İnşallah sen de duyarsın
Sonradan pcos oluyormuymuşBende de vardı geçen sene düşük sonrası oluşmuş ama hiç düzensizliğim falan olmadı. Yeniydi heralde ucuz yırttım
Oğlum beni mayıstan beri hamile sanıyor düşük kürtaj vs anlamadı her animda yanımdaydı ama anlamlandiramadi ne olduğunu biz de söyleyemedik o dönem, şimdi tekrar hamile kalınca oğlum için aşırı sevindim allahim bir daha hayal kırıklığı yaşatmasın bize inşallah çünkü 3.ye deneyemem artık nasipte yokmuş diyip vazgeçerim bu lekelenme süreçleri bile yıprattı tekrar beni, yine mi gitti diyip duruyorum cidden sabah olsun iyi olduğunu göreyim Allah'ım adaklar adadım sağlıcakla doğarsa memlekete gidip kescem inşallah yardımcımız olurYa ben korkumdan diyemiyorum ona kardeşin olacak diye çok umutlanıyorokulda öğretmenine arkadaşlarına bile anlatıyormuş 3 oldu hevesi kırıldı doğunca süpriz yaparım dedim
Biraz daha buyursun söyleriz hem daha az bekler diye düşündük biz karnımız büyüyünce zaten saklamak imkansizÜzülüyorlar ya birde bütün kuzenlerinin ve arkadaşlarının kardeşi var benim niye yok anne diyip duruyoböyle konuşunca hemen diyesim geliyor ama sonra cennette senin kardeşlerin diyince mutlu oluyor biraz
Beni de uyusturdu sözde ama hissetmiştim dikisi muhtemelen azalmıştır o ağrı ama yine de ikinciye kolay olacak demesi beni benden almıştıBenimki devlette olmuştu nasıl olduysa insafa gelip dikmeden önce iğneyle uyuşturdular çok şükür hissetmedim suni sancı çok kötüydü
Aminn canım seni anlıyorum benimde rüyalarıma giriyor bütün düşük yaptığım zamanlar uyanınca çok şükür rüyaymış diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahOğlum beni mayıstan beri hamile sanıyor düşük kürtaj vs anlamadı her animda yanımdaydı ama anlamlandiramadi ne olduğunu biz de söyleyemedik o dönem, şimdi tekrar hamile kalınca oğlum için aşırı sevindim allahim bir daha hayal kırıklığı yaşatmasın bize inşallah çünkü 3.ye deneyemem artık nasipte yokmuş diyip vazgeçerim bu lekelenme süreçleri bile yıprattı tekrar beni, yine mi gitti diyip duruyorum cidden sabah olsun iyi olduğunu göreyim Allah'ım adaklar adadım sağlıcakla doğarsa memlekete gidip kescem inşallah yardımcımız olur
En doğrusunu yapıyorsun canım keşke ben de soylemeseydim en başından, cinsiyeti falan öğrenip 13-14 haftalık falan olunca söyleyebilirsin bence :)Biraz daha buyursun söyleriz hem daha az bekler diye düşündük biz karnımız büyüyünce zaten saklamak imkansiz
İlişki yasak ve hareketlerine çok dikkat et dedi. Bir iğne vuruldum ama orada hemen vuruldugum için ismine bakamadim. Günde 2 defa da progestan kullan fitil olarak dedi. Beklemekten başka yapıcak bir şeyimiz yok dedi. Ultrasonda her şey normal görünüyor dediÇok şükür canım kalp atışını duymana sevindim peki lekelenmen için ne dedi ne önerdi neden kaynaklanıyormuş
Ah ben de geçen hafta mide bulantımdan mutlu oluyordum kusunca durum değişti çünkü su bile içemiyorum ama herşeyine katlanırım yeter ki sağlıkla doğsun inşallahKeşke kussamAllah'ım nolur bı bulantım kusmam olsun da gebeliğin iyi gittiğini anlayim
Doğru çok mantıklıBiraz daha buyursun söyleriz hem daha az bekler diye düşündük biz karnımız büyüyünce zaten saklamak imkansiz
Sebebini bilemiyorlarmiş. Her türlü lekeyi düşük tehlikesi olarak değerlendiriyoruz dedi. Bebekte genetik bozukluk varsa bir şey yapamayız vücut atar dedi ama eğer prosgesteron eksikliğinden kaynakliysa ilaçlarla hallederiz dedi. Bekleyip gorucezLekelenme ne için olmuş peki
En doğrusunu yapıyorsun canım keşke ben de soylemeseydim en başından, cinsiyeti falan öğrenip 13-14 haftalık falan olunca söyleyebilirsin bence :)
İlişki yasak ve hareketlerine çok dikkat et dedi. Bir iğne vuruldum ama orada hemen vuruldugum için ismine bakamadim. Günde 2 defa da progestan kullan fitil olarak dedi. Beklemekten başka yapıcak bir şeyimiz yok dedi. Ultrasonda her şey normal görünüyor dedi
Benimde kusmam olsun midem bulansın diyenler sonradan bu ne böyle diye ağlıyor geneldeGeçsin kabulumyeter ki sağlıkla ilerlesin ben öyle razıyım ki her şeye
Ben hiç bir öğünü yiyemedim en son çubuk yiyim dedim onu da çıkarttım , kustuktan sonra da bi rahatlıyor midem öğürmem de geçiyor . Vitamin ilacını içemiyorum ne yapacam bilmiyorum mümkün değil yutmkSeni en iyi ben anlarım. Ayağa kalkınca kusasım geliyo öğürmekten boğazlarım pert et en sevdiğim şeydir yiyemiyorum tost en yakın arkadaşım oldu
Ben de arkami donuyorum ya da yuzustu yatiyorum genelde kuzum ama uyku hali iste bazen sırtüstü yatarken buluyorum kendimi ve havada ayak yakaliyorumBen arkamı dönüp uyuyorumsırtına yastık da koyabilirsin ya da kızına dönük uyuyacaksan da yastık köy karnına benim oğlum üstünü sürekli açıyor zaten örttüğüm an, ben de araya o yorganı koyuyorum artık ben de çok tekme yiyordum hatta hamilelik testini yapmadan önceki dönemde yedim bir tekme karnima ama arkamı donerek uyuyorum genelde artık
İyi olur inşallah kuzum o iğneyi ve progestanı ihmal etme çok etkili onlar benim son gebeliğimi 13.5 haftaya kadar götürdü ben o iğneyi bulamadığım için kaybettim düşün yani benim lekelenme de değildi baya bildiğin şarıl şarıl kan akıyordu benden 13 hafta boyuncaSebebini bilemiyorlarmiş. Her türlü lekeyi düşük tehlikesi olarak değerlendiriyoruz dedi. Bebekte genetik bozukluk varsa bir şey yapamayız vücut atar dedi ama eğer prosgestedon eksikliğinden kaynakliysa ilaçlarla hallederiz dedi. Bekleyip gorucez
Canım bana şimdilik bı kere vurulucaksin eğer devam ederse lekelenme haber ver dedi. Tekrar iğne ekleyecek sanırım devam ederse. Geçen sene senin sürecin nasıl geçmiştiO iğne proluton depot diye geçiyor adı geçen sene resmen karaborsaya düşmüştü reçeteyle filanda alınmıyor diye eczacılar saklıyordu zam yapmak için haftada bir vurulduğum için çok aramıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?