• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kızlar ya sürekli bebeğim yaşıyor mi kalbimi durdu yoksa gibi düşüncelerden alamıyorum kendimi. Normal mi ben mi abartıyorum çok tedirginlik ve stres içindeyim. Göğüs ağrısı dışında belirtim yok denecek kadar az. Sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ağrısı biraz azalsa kendimi yiyorum

Endişelerimiz hiç bitmez ki doğup büyüyüne kadar annelik işte 😊 benim de bebeğim 7 haftalıkken kalbi durduğu için şimdi korkuyorum endişeliyim yine aynı şey olur mu diye ama gidicem bakalım yarın inş duyarım da rahatlarım🙏🏻 6+1 de belki duyulur canım
Allah bebeğinizi size bağışlasın. Bebek ölümü durumunu aklımdan atamıyorum bir türlü... Bir belirtisi oluyor mu yoksa ancak doktora gidince mi anlaşılıyor

Allah bebeğinizi size bağışlasın. Bebek ölümü durumunu aklımdan atamıyorum bir türlü... Bir belirtisi oluyor mu yoksa ancak doktora gidince mi anlaşılıyor
Hiçbir belirtisi olmuyor canım maalefes ben 3,5 hafta sonra öğrenmiştim kalbinin durdugunu önceki hamileliğimde, tek belirti mide bulantımin aniden kesilmesi olmuştu, ben yarın kesin gidiyorum doktora demirin 1 çıkmasını sorcam bir de lekelenme oluyor arada, idrarda eritrosit de 37 çıkmış, bı baksın bu lekelenmenin sebebi keseden veya bebekten mi yoksa vajinal herhangi bir enfeksiyondan mi ya da idrar yolu enfeksiyonu vs mi ya da kan sulandirici bana fazla mı geliyor o mu kanama yapıyor, bugünkü tahlil sonuçlarımi bekledim her gün gitmemek için, yarın gidip ogrencem bakalım gebelik ilerliyor mu durmuş mu 🤦🏻‍♀️

Kızlar ya sürekli bebeğim yaşıyor mi kalbimi durdu yoksa gibi düşüncelerden alamıyorum kendimi. Normal mi ben mi abartıyorum çok tedirginlik ve stres içindeyim. Göğüs ağrısı dışında belirtim yok denecek kadar az. Sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum ağrısı biraz azalsa kendimi yiyorum
Ben de seninle aynıyım bu durumdan kurtulamıyorum. Kalp atışını duyana kadar rahat etmeyeck içim. Keşke portatif ultrason alabilsek eve😂

G Gksu21 canım şimdi hepatit dediğimiz kan sulandırıcıların çeşitleri var düşük moleküllü standart olanı. Bunlar da arasında ayrılıyor clexane oxapar hibor gibi. İhtiyacına göre tam doz ya da idame doz olarak ayarlanabilir. Bunu etkileyen kanındaki diğer değerlerin hepsini görmek gerekiyor. Sana tam doz olarak vermiş. O da şu şekilde kiloyu 0,50 ya da 0,75 ile çarparak bulunuyor. Kandaki bi değerin yüksek bence ona göre yüksek vermiş. Demir 1 çıkabilir benim teyzemin 6 çıktı. Damardan *2 dozlarla 5 haftada toparladı en hızlısı o şekilde oluyor. Ama yan etki gösterme olasılığı alerjik komplikasyonları çok olduğu için gebelerde tercih edilmiyor. Bu yüzden gebelik öncesi değerlere bakılıp tedaviler önden başlanması avantajlı. Bana özelden kan tahlillerini tam kan testini yollarsan bakabilirim.
Aramızda olman o kadar büyük bir şans ki 😊

Benim de daha önce kaybım olduğu için sürekli tetikteyim. Bugün midem az bulandı, göğsüm dolgun mu hâlâ diye sürekli bir tedirginlik içindeyim. Bir an önce hareketlerini hissetsek de bu endişelerden kurtulabilsek 😌

Merhaba güzel anneler bu gün sağlık ocağında kan verdim AntiHIV Anti HCV gibi sonuçlar çıkmış ama beta hcg yok neden acaba🤔

Merhaba güzel anneler bu gün sağlık ocağında kan verdim AntiHIV Anti HCV gibi sonuçlar çıkmış ama beta hcg yok neden acaba🤔
Beta hcg genelde ertesi gün çıkıyor canim saglik ocaginda verince benim oyle olmustu zaten doktorda diyor yarin cikar diye

Teşekkür ederim 🥰🥰 sen nasıl oldun canım nasıl gidiyor konuşamadık birkaç gündür
Benim yine heyheyler geldi 😂😂 yarın doktora gideyim de bakayım sürekli lekelenmem oluyor idrarda eritrosit 37 çıktı bununla bir ilgisi var mı yok mu lekelenmenin, yine olumsuz bir durum mu var bakcam krizlerdeyim 🤦🏻‍♀️

Özellikle belirtmiş mıydın canım beta da bakılsın diye, ayrıca bakildiysa bile benim mesela >1000 yazıyor 🤦🏻‍♀️ ne demekse >1000 doğru düzgün sonuç yazsalar olmuyor sanki 🤦🏻‍♀️

Back