2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kızlar şimdi benim döllenme solda haliyle kesede bebişte. Sağ kasık üstüme nefesimi kesen çok şiddetli bir yanma acı batma hissi oluyo ki apandist mi bu dedim o kadar canımı yakıyo 1-2 dakika sonra geçiyor
Doktoruna bi sorsan mi acaba canim bi dahaki kontrol ne zaman ?

Gebeligin ilk haftalarinda olabiliyor canim henüz bebekte kese de cok küçük karından gorulmeyip alttan görülmesi normal yani cogu kadın yaşıyor bunu. Biraz daha büyüyünce karından da gorulecek hayirli olsun

Haftan erken ve kese bebek çok küçük olduğu için karından görünmeyebilir bu bir sorun değil. Gebeliğin haftasına göre doktorlar karından yada vajinal ultrason yapabilir Herşey yolunda endişe etme

G Gksu21 canım şimdi hepatit dediğimiz kan sulandırıcıların çeşitleri var düşük moleküllü standart olanı. Bunlar da arasında ayrılıyor clexane oxapar hibor gibi. İhtiyacına göre tam doz ya da idame doz olarak ayarlanabilir. Bunu etkileyen kanındaki diğer değerlerin hepsini görmek gerekiyor. Sana tam doz olarak vermiş. O da şu şekilde kiloyu 0,50 ya da 0,75 ile çarparak bulunuyor. Kandaki bi değerin yüksek bence ona göre yüksek vermiş. Demir 1 çıkabilir benim teyzemin 6 çıktı. Damardan *2 dozlarla 5 haftada toparladı en hızlısı o şekilde oluyor. Ama yan etki gösterme olasılığı alerjik komplikasyonları çok olduğu için gebelerde tercih edilmiyor. Bu yüzden gebelik öncesi değerlere bakılıp tedaviler önden başlanması avantajlı. Bana özelden kan tahlillerini tam kan testini yollarsan bakabilirim.

Heparin yazacaktım hepatit olmuş

Canım merhaba bugün benim de karından kese görünmedi ve vajinal göründü, endişe etme daha çok küçük oldukları için karından görünmemesi normal

B BirNBirE bence çok 11. Haftaları bekleme bi gidip gör yine 8. Haftadasın sonra 12 de gidersin belki ama bu dönemler daha kritik muayene olmanda fayda var. Senin bulantın da çok ona da bişeyler önerir belki

Zaten
Yanlislik olabilir mi bi daha ver istersen valla bilemedim
Zaten 1 demirim kaldıysa bidaha kan verince gider miyim acaba öbür dunyaya ben de özelde vereyim o değeri diye düşündüm bu arada idrarda lökosit 2 çıkmış referans aralığı 0-5 lokositte sıkıntı yok

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-21-13-14-38-643_com.android.chrome.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023-11-21-13-11-24-403_com.android.chrome.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 33
Temmuzda 100 e yakındı onun üstüne 1 kutu feramat mi neydi o ilacı bitirdim, bir de ocean microfer tablet günlük içiyorum 2.kutudayim onda da ocean c vitamini ile birlikte kullanıyorum bir de bunları c vitamini demir alımını arttırır diye

Bende dün crp için kan vermiştim yükselmiş bugun gitim kadın doğum bni enfeksiyon hastalıklarına yolladı oda bir sürü tahlil aldı dün çıkan sonuç 31 Di enfeksiyon sizce çokmu kötü
Bu konuda bilgim yok canım maalesef 6-7 üst sınırdı sanki

B BirNBirE bence çok 11. Haftaları bekleme bi gidip gör yine 8. Haftadasın sonra 12 de gidersin belki ama bu dönemler daha kritik muayene olmanda fayda var. Senin bulantın da çok ona da bişeyler önerir belki
Önerdi zaten canım prilam
İçmek istemiyorum çünkü ilk gebeliğimdede dayanabildiğin kadar dayan ama içmeni istemiyorum demişti başkada yapacak bişey yok zaten. Normal muayenem 10. Haftaya geliyor canım yani 2 hafta önce doktordaydım 4 haftalık rutine bağlanıyor kalp atışından sonra normal yani ama şu ağrı canımı sıktı

Kızlar şimdi benim döllenme solda haliyle kesede bebişte. Sağ kasık üstüme nefesimi kesen çok şiddetli bir yanma acı batma hissi oluyo ki apandist mi bu dedim o kadar canımı yakıyo 1-2 dakika sonra geçiyor
Benim de sol kasıkta şiddetli ağrım var 2-3 gündür anlamadım nedenini. Cuma günü randevum var onu da soracağım. Her şeyden işkilleniyorum ya, çok saçma bir durum.

Benim de sol kasıkta şiddetli ağrım var 2-3 gündür anlamadım nedenini. Cuma günü randevum var onu da soracağım. Her şeyden işkilleniyorum ya, çok saçma bir durum.
Ya benim tahminim tamamen rahim büyümesiyle ve bağlarla ilgili resmen yay gibi gerildiğini o yanmayı hissediyorum dünden beri 2 kere girdi çıktı ağrı. Kasık ağrısına normal de olabilir olmayabilirde diyerek günde bi tane progestan verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…