2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Bende dün crp için kan vermiştim yükselmiş bugun gitim kadın doğum bni enfeksiyon hastalıklarına yolladı oda bir sürü tahlil aldı dün çıkan sonuç 31 Di enfeksiyon sizce çokmu kötü

EdaUl canım senin muhtemelen fikrin vardır dün kan tahlillerimi yaptırmıştım sağlık ocağında demir 1 çıkmış çok komik bir rakam değil mi nasıl olur 1 şaşırdım kaldım

Bir de idrarda hiçbir şey çıkmamış sadece eritrosit 37 çıkmış, referans aralığı 0-3 hiçbir şey çıkmayıp sadece eritrosit çıkması ne anlama gelebilir tahminin var mı, eritrosit kan demek onu biliyorum

Tüp bebekte bile 0,4 clexane veriyorlar. Biraz kiloyla alakalı aslında canım kilon kaçtı senin ben hesaplayın kaçlık olması gerektiğini. Geçmiş olsun
Canım 75 kilo 168 boy şuan 5000 lik hibor normal mi belki soruyu unutmussundur diye tekrar hatırlatayım dedim :)

Kızlar şimdi benim döllenme solda haliyle kesede bebişte. Sağ kasık üstüme nefesimi kesen çok şiddetli bir yanma acı batma hissi oluyo ki apandist mi bu dedim o kadar canımı yakıyo 1-2 dakika sonra geçiyor

İdrar yolu enfeksiyonunda görülüyor idrara kan karışması ama lökositle beraber çıkıyor genelde. Lekelenmenden kaynaklı olabilir mi ?

Herkese merhabalar, ben de tüp bebek tedavisi sonucunda pozitif gördüm. Kese görmek için doktora gittiğimde doktorun işi çıkmıştı ve asistan baktı. Karından göremedi, görünmüyor dedi. İstersen alttan da bakabilirim dedi. Alttan baktıktan sonra keseyi gördü ve içinde kalp atimlarinin da olduğunu söyledi. Anlamadığım şey neden karından görünmedi? Bu duruma çok canım sıkıldı. Size alttan mi bakıldı karından mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…