- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.021
Çok teşekkürler bu kadar kişi görmüşken ne kadar kaygılı olduğumu belirtmişken bitek siz yorum yaptınız sağolunHoşgeldin
En doğru yorumu doktorun yapacaktır moralini bozma
Görselerdi eminim boş çevirmezlerdi hepsi bıcır bıcır sevgi dolu anne adaylarıÇok teşekkürler bu kadar kişi görmüşken ne kadar kaygılı olduğumu belirtmişken bitek siz yorum yaptınız sağolun
Son bir tane kalmıştı göz kırptı bana yapayım dedimNe güzel bir görüntü
Yap kız yap o kadar uğraştık sefan olsun insan bol bol görmek istiyorYaptığım deliliğe bakar mısınız hanımlar
Yaş 25 1.çocuk sat 27.09.2023 kese 6+1 kalp atışı 7+1 tahmini düğün tarihi 03.07.2024Görselerdi eminim boş çevirmezlerdi hepsi bıcır bıcır sevgi dolu anne adayları
İlk sayfada ki bilgileri benimle paylaşırsan listeye ekleyeyim senide
Evet yaa alışığız silik testlereYap kız yap o kadar uğraştık sefan olsun insan bol bol görmek istiyor
Hem igm hem igg pozitif nasıl oldu anlamadım ıgg pozitif olduğunda bağışık oluyorsun ve sorun olmuyor ama diğer türlüsünü bilmiyorum.. bu baktıkları şeylerden en tehlikelisi toksoplazma diye biliyorum benHanımlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza temmuzda Allah nasip ederse doğum yapacağım son adetim 27 Eylül keseyide gördüm kalp atisinida ama bugün çok canım sıkıldı mcv igm pozitif igg de pozitif yaşayanlar varmı
Ayyy maşallah her bir şeyi belli olmuş tosuncugun al bak cinsiyetini de ben söyledim öyle hissettim. Ben biraz önce girdim. Önceki mesajını görmedim canım. Bir problem yaşamayacaksın inşallah. İçini ferah tut. Tedavileri var igm için igg pozitif olması iyi zaten bağışıklık kazanmıştır anlamına geliyor.Yaş 25 1.çocuk sat 27.09.2023 kese 6+1 kalp atışı 7+1 tahmini düğün tarihi 03.07.2024
Igg önceden bu virüse geliştirdiğim antikor oluyor galiba iggnin pozitif olması iyi birseymis igm pozitif oda şuan da olunduğunu gösteriyor gene emin olmak için avidite diye bir test aldı haftaya çıkacak antikor yuksekse galiba Bi sorun olmuyormus ama antikor azsa tehlikeliymisHem igm hem igg pozitif nasıl oldu anlamadım ıgg pozitif olduğunda bağışık oluyorsun ve sorun olmuyor ama diğer türlüsünü bilmiyorum.. bu baktıkları şeylerden en tehlikelisi toksoplazma diye biliyorum ben
Ekledim canımYaş 25 1.çocuk sat 27.09.2023 kese 6+1 kalp atışı 7+1 tahmini düğün tarihi 03.07.2024
Çok teşekkürler inşallah öyle olur önceden geçirdiğim Bi virüstür inşallah şuan tekrarlamamiştir inşallah sizlerde ihmal etmeyin bu testleri Rabbım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dünden beri çok kaygılıyımAyyy maşallah her bir şeyi belli olmuş tosuncugun al bak cinsiyetini de ben söyledim öyle hissettim. Ben biraz önce girdim. Önceki mesajını görmedim canım. Bir problem yaşamayacaksın inşallah. İçini ferah tut. Tedavileri var igm için igg pozitif olması iyi zaten bağışıklık kazanmıştır anlamına geliyor.
İçini ferah tut sen evet antikorların var hiç bişey olmaz inşallahIgg önceden bu virüse geliştirdiğim antikor oluyor galiba iggnin pozitif olması iyi birseymis igm pozitif oda şuan da olunduğunu gösteriyor gene emin olmak için avidite diye bir test aldı haftaya çıkacak antikor yuksekse galiba Bi sorun olmuyormus ama antikor azsa tehlikeliymis
TeşekkürlerEkledim canım
Çarşamba karindan görünmedi pazar için çağırdı. Kese kalp atışı görelim tam bir sat belli olsun isteyecektir onları da kızımda toxoplazma igg rubella pozitif çıkmıştı herhalde devam ediyordur bagisikliklarÇok teşekkürler inşallah öyle olur önceden geçirdiğim Bi virüstür inşallah şuan tekrarlamamiştir inşallah sizlerde ihmal etmeyin bu testleri Rabbım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dünden beri çok kaygılıyım
Benim kalp atışı 7. Haftada vajinadan göründü güvendiğim bi doktordu baktırdım ama 7. Haftada net görünüyor kalp atışı telaş yapmayın kaç haftaÇarşamba karindan görünmedi pazar için çağırdı. Kese kalp atışı görelim tam bir sat belli olsun isteyecektir onları da kızımda toxoplazma igg rubella pozitif çıkmıştı herhalde devam ediyordur bagisikliklar
Benim aslında gec döllenme bilmiyorum açıkçası sat 3 Ekim yani 7. Haftada olmam lazımdı keseyim görürse yeni bir sat verecek bize sağlıklıyım diş gebelik değilseBenim kalp atışı 7. Haftada vajinadan göründü güvendiğim bi doktordu baktırdım ama 7. Haftada net görünüyor kalp atışı telaş yapmayın kaç hafta
6+3tesin normal görünmeyebilir kızımda 7+1de anca görmüştük kalp atışınıBenim aslında gec döllenme bilmiyorum açıkçası sat 3 Ekim yani 7. Haftada olmam lazımdı keseyim görürse yeni bir sat verecek bize sağlıklıyım diş gebelik değilse
Ben oğlumdan sonra ikinciyi düşünmedim düşünemedim bile 4 sene aklımın ucundan geçemediBen aksi durum olmazsa hemen yapayım 2. yi diyorm ama ilki dogsun kararim degisir mi bilmem
Anladım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun maşallahBenim aslında gec döllenme bilmiyorum açıkçası sat 3 Ekim yani 7. Haftada olmam lazımdı keseyim görürse yeni bir sat verecek bize sağlıklıyım diş gebelik değilse
Bende 7.1 de dün gordum kalbi6+3tesin normal görünmeyebilir kızımda 7+1de anca görmüştük kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?