- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Rica ederim canım benim şifa olsun ruhunaYapicam canım çok teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benim şifa olsun ruhunaYapicam canım çok teşekkür ediyorum
Özel mesaj bakabilir misiniz?Ben izmirdeyim perşembe opum oldu....medicalpark funda hanım hastasıyım
Teşekkürler özel mesaja bakabilir misiniz?ben izmirde tedavi görüyorum canım doktorumdan çok memnunum alsancakta kliniği ama işlemleri su hastanesinde yapıyor
Canım yerlesmedir inşallah. Akşam beta da etiketle mutlaka benide.Safransari canım benim de oldu bugün pembe kahve arası karışık bi renk hemşireyi aradım akşama kadar bekle tekrar beta ver dedi
Transfer oldum eve geldim canım İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer ettiler embriyolog birinci kalite dedi başka da birşey sormadım☺inşallah hayırlısı olur..Kız ben yeni gördüm yazdığını. Kuşum naptın ne zaman saat kaçta transferin 1.5 saat öncesi içmeye yavaş yavaş başlasan yeterli 1 1.5 litre falan duam seninle haber et çıkınca tamam mı
Biraz biraz bende yürüyüm artık bugün 4. Gün bitiyor öğlen itibariyleBen saatlerini ayarladım mesela sabah, 07.00 öğlen 14.00 akşam 21.00. Koyuyorum 15 dk uzanıp kalkıp yürüyorum ama evin içinde tabiki
Hadi hayirli olsun sonucu da güzel olur inşallah canımTransfer oldum eve geldim canım İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer ettiler embriyolog birinci kalite dedi başka da birşey sormadım☺inşallah hayırlısı olur..
İki gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı dün kanda pozitif çıkmıştı hemşire 2 güm sonra tekrarla dedi işte bugün de kan gelince moralim sıfıra düştü ne yapacağımı bilmiyorumCanım yerlesmedir inşallah. Akşam beta da etiketle mutlaka benide.
Evde test yaptın mı hic
Hay hadi hayırlı haberler alalım inşallah canım bebişlerin şimdi seninle test günün ne zaman oluyorTransfer oldum eve geldim canım İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer ettiler embriyolog birinci kalite dedi başka da birşey sormadım☺inşallah hayırlısı olur..
Ayy benim de perşembeye transferiiimm ama arayıp saat vermediler henüz sizin donmuş mu taze mi olacakkızlar perşembe günü trasnferim çok rahatladım valla sabah 09.30 da hastanede ol dedi
Hayırlı olsun canım güzel haberler vermek nasip olsun 12 gün sonraTransfer oldum eve geldim canım İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer ettiler embriyolog birinci kalite dedi başka da birşey sormadım☺inşallah hayırlısı olur..
Canım açık kahve renkte. Günde bir kez geliyor leke simdilikSeninki hangi renk Safransari şu an duruldu mu canım inşallah ikimizin de yerleşmedir
Git canım receteni de göster daha önce de kullandım diye yazar belkiCevap verdiğin için çok teşekkür ederim daha önceki transferimde ben de kadın doğuma yazdirmistim hepsini çok uyguna gelmişti . Bugün transferimin 4.gunu hastaneye gidip o kalabalıkta beklemek sakıncalı olur diye aile hekimine yazdırmak istedim
Merhaba ben İzmir'de ŞERİFE DİKAYAK Merkezine gidiyorum trasfer oldun 4gun önce doktorumda. Çok memnunum siz kime gidiyorsunuzArkadaşlar aramızda İzmirde tüp bebek tedavisi olup memnun kaldığınız doktor/hastane önerisi verecek olan var mı?