- 21 Kasım 2022
- 97
- 114
- 34
Aynı benim de 1 Temmuz,1 dondurulmuş ilk transferSelamlar herkese :) 1 temmuzda 1 adet dondurulmuş transferim olacak. ilk denememiz çok heyecanlıyım :)
Yaa ne güzel :) heyecanlısınızdır sizde. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır hepimizin.Aynı benim de 1 Temmuz,1 dondurulmuş ilk transfer
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canımSelamlar herkese :) 1 temmuzda 1 adet dondurulmuş transferim olacak. ilk denememiz çok heyecanlıyım :)
Diğer arkadaşla aynı gün güzel haberler yakın hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAynı benim de 1 Temmuz,1 dondurulmuş ilk transfer
İnşallahHadi inşallah güzel haberlerini alırız canım
TSH değerim yüksek çıktı canım bu ay iptal oldu benim transfer düzelirse inşallah Ağustos gibi olur sanırım hayırlısı artık rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın zorlu süreçlerden geçiyoruzİnşallahçok emek veriyoruz hepimiz. Güzel haberlere ihtiyacımız var sizin ne zaman ?
Sağlıkla zamanında olsun her işte bir hayır vardırTSH değerim yüksek çıktı canım bu ay iptal oldu benim transfer düzelirse inşallah Ağustos gibi olur sanırım hayırlısı artık rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın zorlu süreçlerden geçiyoruz
Aynen öyle canım geç olsun temiz olsun dedik bizde hayırlısıSağlıkla zamanında olsun her işte bir hayır vardır
ben regl bekliyorum canım , temmuzda transferimKızlar temmuz ağustosta herkes tatile gidiyor sanırım, transfer yaptıracaklar çok az
Önce kafa dağıtacaklar sanırım rahat kafayla trasfer olacaklar şuan benimde o kadar ihtiyacım var ki bi tatileKızlar temmuz ağustosta herkes tatile gidiyor sanırım, transfer yaptıracaklar çok az
Canım ben bugün doktora gittim cumartesi yumurta toplanacak. Bugün çatlatma iğnesi yaptımKızlar temmuz ağustosta herkes tatile gidiyor sanırım, transfer yaptıracaklar çok az
ben regl bekliyorum canım , temmuzda transferim
Biz tatil parasını transfere gömdükÖnce kafa dağıtacaklar sanırım rahat kafayla trasfer olacaklar şuan benimde o kadar ihtiyacım var ki bi tatile
İnan hepimiz aynıyız canım helal parayla yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBiz tatil parasını transfere gömdük
Hatta borca yaptiriyoruz.
1 ay bile ertelemek istemedim. Zaten yaş 38 oldu olacak derken yıllar gitti
İnşallah canım.İnan hepimiz aynıyız canım helal parayla yapıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende bu ay ertelemek zorunda kaldım TSH değerim yüksek çıkınca umarım biran önce düşer bende hemen devam etmeyi istiyorum tedavime mercimeklerimiz bizleri bekliyorhayırlısı ile tutunacaklarda inşallah burda güzel haberler peş peşe gelecek neye inanırsak onu çekeriz hep pozitif olmaya çalışalım ki güzel haberler alalım
Ben de düşünüyorum canım. 29 mayısta kürtaj olmuştum. Adeti bekliyorum ama olmadım. Belki önce tekrar yumurta toplama yaptırırım. Çok zor süreçleri. Allah yardımcımız olsun. Bir şey sormak istiyorum. Kürtaj dan ne kadar süre sonra tüp bebek yapılmalı. Başına gelen var mı?Kızlar temmuz ağustosta herkes tatile gidiyor sanırım, transfer yaptıracaklar çok az
Canım benim kimyasal olmuştu.Ben de düşünüyorum canım. 29 mayısta kürtaj olmuştum. Adeti bekliyorum ama olmadım. Belki önce tekrar yumurta toplama yaptırırım. Çok zor süreçleri. Allah yardımcımız olsun. Bir şey sormak istiyorum. Kürtaj dan ne kadar süre sonra tüp bebek yapılmalı. Başına gelen var mı?
Evet canım ilacımı kullanıyorum daha önceleri güzeldi sonuçlarım dahiliye doktorum bu ay ilacın dozunu düşürmüştü sanırım ondan TSH bu kadar yükseldi şimdi eski doz kullanıyorum bakalım inşallah düşer en kısa zamandaİnşallah canım.
Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Senin de değerlerin hemen düşer insallah
Önceden ilaç kullanıyor muydun ? TSH için ?
Canım senin genetikten haber geldi mi ? En son kürtajın genetige mi gonderilmisti ?Ben de düşünüyorum canım. 29 mayısta kürtaj olmuştum. Adeti bekliyorum ama olmadım. Belki önce tekrar yumurta toplama yaptırırım. Çok zor süreçleri. Allah yardımcımız olsun. Bir şey sormak istiyorum. Kürtaj dan ne kadar süre sonra tüp bebek yapılmalı. Başına gelen var mı?