Öyle düşünme pozitifi çağıralım ben son günlerde çok negatiftim biliyorsun. Seninki olacak Kasım'ada 5 aylık hamile olarak gireceksin Allah'ın izniyleİnan benim de olmazsa ben de en az kasıma kadar ara vericem. Bedenimizin de ruhumuzun da dinlenmeye ihtiyacı var. Kasım ara tatilinde bakarım artık
Canım normal tahmin yarısı kadar boyutunda o da erken doğuma düşüğe sebep oluyor tutunurken de zor tutunuyor maalesef alan dar olduğu içinCanım ben anlamadım yarım rahim olayı mı var sende? O nasıl oluyormuş ?
Bende heyecanlandım inşallah güzel bir sonuç alırsınAy evet ya az kaldı. Heyecan basıyor
İnşallah 100ün üstünde bi değer çıkar ve her süreç çok çok güzel ilerler sağlıkla kucağına alana kadar aminnKızlar geldim birazdan alacaklar dua edin lütfendualarınıza ihtiyacım var
Bebegım son duzluge gırdın kaçta kan vereceksın yarın?hemen etıketle benıde heyecanla beklıyorum senıKızlarrrrr son güne girmiş bulunmaktayım. Son 1
Ben test günüm yarın olduğu için şimdilik kafayı yememeye dikkat ediyorumMerhaba
11.07.2024 trasfer günün
Taze trasfer
3.gun embiriyosu
Çift trasfer
23.07.2024test tarihim
Sizin sürecinix nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsunuz
Çok teşekkür ederim3 ab ve 3bb kondu biri tuttu
Haydi bakalım yarın büyük gün hayırlısı ile müjdeli haberlerleBen test günüm yarın olduğu için şimdilik kafayı yememeye dikkat ediyorum
Benim de 3gun taze trasfer iyi kalite dedi çift konuldu heycanla hayırlı ile sonuç bekliyorum bizde şansı arttırmak için çift koydu yas33 amh.0.063 ab ve 3bb kondu biri tuttu
Allah yardımcın olsun kardeşim sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah AminKızlar geldim birazdan alacaklar dua edin lütfendualarınıza ihtiyacım var
Bitanem öyle düşünme.Çok dikkatli bir şekilde ayarlanıyor muhafaza ediliyor.Binlerce belki milyonlarca kişi böyle çocuk sahibi oluyor.Hiç öyle bi haber duymadım.Kendini strese sokma rahatlat.Benim psikolojim hiç normal değil yaa bugün yüz üstü yattım yanlışlıkla diye biraz kendimi suçladım birde sürekli kafamda hadi karışıklık olduysa bizim olduğuna emin miyiz vs gibi düşünceler dolanıyor transfer oncesi embriyolog teyit etmek için ad soyad bile soruyor ama yine de panik birisi için çok zor bu süreç
Ara ara geliyor öyle duygusal ataklar 80 tane hormon alıyoruz normal tutunacağı varsa tutunuyor hiç kendini üzüp yıpratma ama stres etkiyormuş maâlesef. Test gününe kadar unut inşallah her şey güzel sonuçlanırBenim psikolojim hiç normal değil yaa bugün yüz üstü yattım yanlışlıkla diye biraz kendimi suçladım birde sürekli kafamda hadi karışıklık olduysa bizim olduğuna emin miyiz vs gibi düşünceler dolanıyor transfer oncesi embriyolog teyit etmek için ad soyad bile soruyor ama yine de panik birisi için çok zor bu süreç
İnşallah içi folikül dolu bir sürü yumurtan toplanır dualarımız seninleKızlar geldim birazdan alacaklar dua edin lütfendualarınıza ihtiyacım var
Amin inşallahHaydi bakalım yarın büyük gün hayırlısı ile müjdeli haberlerle
Bana da zaman geçmiyor Allah'ım o güzel gün hayirlusi ile gelsin hepimiz icin
GündaşımMerhaba
11.07.2024 trasfer günün
Taze trasfer
3.gun embiriyosu
Çift trasfer
23.07.2024test tarihim
Sizin sürecinix nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsunuz
Rabbim güldürsün yüzünüBen test günüm yarın olduğu için şimdilik kafayı yememeye dikkat ediyorum