Galiba ilaçlardanİğne yapıyor olabilir canım. İğne kullanmadım ama zamanında hapını kullandığımda müthiş baş dönmesi yaşıyordum
Progestan evet başlarda yapar alışırın daha sonraİğne yapıyor olabilir canım. İğne kullanmadım ama zamanında hapını kullandığımda müthiş baş dönmesi yaşıyordum
Valla bizede kendi babam destek oluyor yoksa çok zor allah hepimize yardım etsinCanım 4-5 güne kadar adet olursun. Ondan sonra normal dongun geldiğinde gidersin.
Benim ilaçları uzun süre kullanmamdan dolayı sanırım, çünkü diğerinde ilaçları nerdeyse 6 hafta kullandım, reglim geç geldi ortalama 2 aya denk geldi.
Dr çok ara vermeyelim dediği için, borç harç bulup yaptırdık. Biz 2. Nin parasınin bir kısmını kayinbabamdan aldık, onu odeyemeden 3. Yu yaptırdık bunu da babamdan aldık. Borc harç yaptırıyoruz yani. İnşallah senin maddi durumun daha müsaittir.
Yok bana bir şey yapmıyor progestan ben fitil olarak kullanıyorum arkadaşa yazmıştım ben cevap olarakProgestan evet başlarda yapar alışırın daha sonra
heyecan doruktaKızlarrrrr son güne girmiş bulunmaktayım. Son 1
En iyisini sen bilirsin canim en onemliside psikolojik olarak hazir olman.. ama olmadi bi dahada olmaz negatifligine burunme sakin. Bu ay zamani degilmis de kendine...Çok haklısın sordum ne zaman geleyim diye de 1 ay ara versen kendini toplaman için iyi olur dedi. Ağustos değilde Eylül gibi gitmeyi düşünüyorum maddi olarakta biraz toparlanmamız lazım
Ilaclarin yan etkisi olabilr bulanti... bende de igneler felaket karin sisiyordu sabah giydigim pantolon aksaminda uclari bir araya gelmiyodu sabahla aksam arasi gobegim en az 3 beden buyuyordu. Karnimin ici yirtiliyo saniyodumVala canım Tüp bebek tedavisi olmasa kendimi hamile bilicem o derece batma kasılma heleki kusma aman Allahım hamile kalırsam böylemi olucak
9. Grcem geldi aklima heyecandan o gunu sokakta gecirmistim. Yuregim agizmda.. arkadaslarla balkonda oturuyoduk o kadar hryecanliyimki hadi kalk hastaneye gidelim deseniz dusup bayilacam gidemem heralde demistimAy evet ya az kaldı. Heyecan basıyor
Bende yanlışlıkla sana yazmışım evetYok bana bir şey yapmıyor progestan ben fitil olarak kullanıyorum arkadaşa yazmıştım ben cevap olarak
Canim kaybın için üzüldüm haziran grubundan biliyorum seni Y yagmurunsehri cok dogru soylemis benim ilki kimyasal oldu aşırı düşük degerle hem de 20 ertesi gün 6 sonrası zaten düşük ben ara verdim yasim daha gençti kilom da vardı biraz verdim ama senin başka durumların var bu şekilde vücut hormon almışken 2.ye izin verip başlaman daha iyi elinde embriyon da var benim son 2 kalmıştı korkumdan 6-7 ay bekledim sen yapmaAradı canım şimdi. Yarım rahim olması başlı başına tutmaması için bir sebep zaten direkt transfer sürecine girebiliriz histeroskopi de çok önermiyorum zaten biliyorum rahimin ne sorunu olduğunu dedi. @Safransari
3 ab ve 3bb kondu biri tuttuArkadaşlar merhaba 3AA kaliteyle gebe kalanınız oldu mu acaba
Evet canım çok teşekkür ederim ertelene ertelene Temmuz'a kalmıştı hatırlarsın o da olmadı hayırlısı böyleymiş napalımCanim kaybın için üzüldüm haziran grubundan biliyorum seni Y yagmurunsehri cok dogru soylemis benim ilki kimyasal oldu aşırı düşük degerle hem de 20 ertesi gün 6 sonrası zaten düşük ben ara verdim yasim daha gençti kilom da vardı biraz verdim ama senin başka durumların var bu şekilde vücut hormon almışken 2.ye izin verip başlaman daha iyi elinde embriyon da var benim son 2 kalmıştı korkumdan 6-7 ay bekledim sen yapma
Öyle bir dahaki sefere tutacak inanıyorum inanmak istiyorum. O en doğru o en güzel zamanı bilir.En iyisini sen bilirsin canim en onemliside psikolojik olarak hazir olman.. ama olmadi bi dahada olmaz negatifligine burunme sakin. Bu ay zamani degilmis de kendine...
Biraz sıkıntıdayız açıkçası en azından iki kere maaş alsam toparlarım gibi. Bir de izin sıkıntısı yaşıyorum o da var. Ağustos'ta zor giderim gibi ama Eylül'de giderim inşallah Allah'tan bir şey olmazsa tabiCanım 4-5 güne kadar adet olursun. Ondan sonra normal dongun geldiğinde gidersin.
Benim ilaçları uzun süre kullanmamdan dolayı sanırım, çünkü diğerinde ilaçları nerdeyse 6 hafta kullandım, reglim geç geldi ortalama 2 aya denk geldi.
Dr çok ara vermeyelim dediği için, borç harç bulup yaptırdık. Biz 2. Nin parasınin bir kısmını kayinbabamdan aldık, onu odeyemeden 3. Yu yaptırdık bunu da babamdan aldık. Borc harç yaptırıyoruz yani. İnşallah senin maddi durumun daha müsaittir.
Söyledi de gerek yok dedi biliyoruz zaten senin rahmin durumunu sebebi de o dedi. Genetik test falan verelim mi dedim yooo kanlarınız çok güzel gerek yok dediHeh iyi bari. Histeroskopiden falan bahsett mi veya başka bişeyden