Aslında pko olması da değil olay bende 2. Opu da çok sayıda yumurta toplandı ve pko olmadığım halde hafif ohss oldum evde yattım bir hafta kendiliğinden geçtiArkadaşlar hepinize bol şana güzel sonuçlar diliyorum çok zorlu yollardan geçtiğinizi en derinden hissedebiliyorum hakkınızda hayırlısı olsunben hiç tüp bebek yapmadım en son sanırım geçen sene bir soru sormuştum şimdi yine sorma gereği duyuyorum herhangi merkezde de tedavi görmediğim için şuan birinden bilgi de alamıyorum, merak ettiğim şu kızlar bu Gonal F iğneleri dışında Femara yada klomen ile yumurtaları geliştirip toplattıran varmı aramızda ? Daha önce bir tüp bebek merkezi mümkün olabileceğini söylemişti ama detay vermedi tabi ki acaba bu şekilde tedavi olan varmı bu gonal F iğnelerinden korkuyorum pko var ve doktor risk gurubundasınız aşırı uyarılma sonrası ohss çok yüksek ihtimalle olucaktır dediler bu sebeple aslında merak ediyorum.. inşallah yardımcı olan birileri çıkar
Amin inşallah cümlemize öyle artık bundan sonrası Allah'a kaldı.Çok teşekkür ederim rabbim sana ve buradaki bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu
Sen elinden geleni yaptın gerisi Allah'a kalmış en hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet ya hem heycanlı hem korkutucuÇok heyecanlı
Bu tarz şeyler transferden sonra normal diye okumuştum az yada çok kanama olması gibiAra ara geliyor bir yok tam sökülemedim
demara ya da klomen ile en fazla 4-5 yumurta gelişir , onlar da olgun mu değil mi döllenecek mi döllenirse 5. günü görebilecek mi belli değilArkadaşlar hepinize bol şana güzel sonuçlar diliyorum çok zorlu yollardan geçtiğinizi en derinden hissedebiliyorum hakkınızda hayırlısı olsunben hiç tüp bebek yapmadım en son sanırım geçen sene bir soru sormuştum şimdi yine sorma gereği duyuyorum herhangi merkezde de tedavi görmediğim için şuan birinden bilgi de alamıyorum, merak ettiğim şu kızlar bu Gonal F iğneleri dışında Femara yada klomen ile yumurtaları geliştirip toplattıran varmı aramızda ? Daha önce bir tüp bebek merkezi mümkün olabileceğini söylemişti ama detay vermedi tabi ki acaba bu şekilde tedavi olan varmı bu gonal F iğnelerinden korkuyorum pko var ve doktor risk gurubundasınız aşırı uyarılma sonrası ohss çok yüksek ihtimalle olucaktır dediler bu sebeple aslında merak ediyorum.. inşallah yardımcı olan birileri çıkar
canım o çayı bilemiyorum ama adaçayı bende hep işe yarar dene istersen bir de esneme hareketleri yap faydası olur , sevgilerKızlar benim tüp bebek negatif oldu tam sökülemedim çivan perçemli çay içsem sökülür müyüm ?
İnşallah umduğun şey ile karşılaşırsın canım benimAmin inşallah cümlemize öyle artık bundan sonrası Allah'a kaldı.
Evet ya hem heycanlı hem korkutucu
Ayyyy inşallahDöllendirme işlemi yaparlar. Taze transfer olursa eğer 3 ya da 5 güne transferin olur
Benim çok oluyor ama tam sökülemiyorum ve parça geliyor bir değişikBu tarz şeyler transferden sonra normal diye okumuştum az yada çok kanama olması gibi
Adaçayı alayım yarın yeşil çay nasıl olurcanım o çayı bilemiyorum ama adaçayı bende hep işe yarar dene istersen bir de esneme hareketleri yap faydası olur , sevgiler
yeşilçay da ile yarıyor ama bana en iyisi adaçayı gibi geliyor canımAdaçayı alayım yarın yeşil çay nasıl olur
Yarın mi yapacaksın yani canım ?Oglumdaykwn 7 . Gün yapmıştım bu sefer de yapmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem
Tabi canım doktorunla görüş şansını bir dene. Dediğin gibi tüp bebek çok masraflikızlar iyi geceler birşey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim ben tekrar tüpbebek yaptırmak istiyorum ya şimdi 2buçuk 3 sene geçmiş olucak doğumumun üstünden acaba tekrar tüp bebek yaptırmak yerine aşılama denerler mi yani bir kere rahim gebe kaldı ya acaba aşılamayla yumurtalarım büyür mü öncekilerde aşılamayla yumurtalarım büyümediği için iptal olmuştu 2 kez sonra tüpbebeğe geçmiştik şusn tüpbebek maliyetleri de çok yüksek o yüzden aklıma geldi şansımı aşılamayla deneyebilir miyim acaba
Yarın içeyim en azından rahat sökülürümyeşilçay da ile yarıyor ama bana en iyisi adaçayı gibi geliyor canım
Benimde tubbebek negatif oldu ilk adetim benimde fazla gelmedi ikinci de tam sökülür diye okumuştum bir yerde bakalım bekleyip göreceğiz.Benim çok oluyor ama tam sökülemiyorum ve parça geliyor bir değişik
Canim adamlar çayını düşük yaparken kullanılirmis belki söker, ben pcos lu olduğum için adetim gelsin diye masaj yapardım youtube dan bi bak istersen masaj yapınca adet geliyor max 2 güneYarın içeyim en azından rahat sökülürüm
2. Oldun mu peki ?Benimde tubbebek negatif oldu ilk adetim benimde fazla gelmedi ikinci de tam sökülür diye okumuştum bir yerde bakalım bekleyip göreceğiz.
Yok olmadım daha yeni oldum zaten2. Oldun mu peki ?