- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Canım inan o gün beni de korkutuyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlı sonucunKızlar ben de yarın sabah kan vereceğim gerçekten gitmeye çok korkuyorum
Eczanede bir bu vardı canım.Pek bilgim yok o test hakkında canım. Laboquick gözümde en iyisi kullandıklarım arasında
Çarşamba günü test günüm. Salı sabahı yapicam canim.Ne zaman yapacaktın
Canimm acilde sonuç aynı gün çıkıyor mu ?Hayır canım yapmadım direkt kan testi gününde kan vereceğim
EvetCanimm acilde sonuç aynı gün çıkıyor mu ?
Yan ilçede verdiğimde çıkmıştı aynı gün canım burda bakıyorlar mı önce buraya soracağım bakmazlarsa yan ilçeye gideceğim yineCanimm acilde sonuç aynı gün çıkıyor mu ?
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar kalım inşallah canımCanım inan o gün beni de korkutuyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlı sonucun
Eczanede bir bu vardı canım.
Çarşamba günü test günüm. Salı sabahı yapicam canim.
İnşallah canım inşallah hayırlısıylaCanım inan o gün beni de korkutuyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlı sonucun
Eczanede bir bu vardı canım.
Çarşamba günü test günüm. Salı sabahı yapicam canim.
Çıkıyor evet 1-2 saateCanimm acilde sonuç aynı gün çıkıyor mu ?
Hadi hakkında hayırlısı olsun güzel sonuçlarla inşallahKızlar yarın bende muayene olmaya gidiyorum ve hayırlısı ile inşallah sürece başlayacağızçok heyecanlıyım
Kızım 2 buçuk yaşında 3. Gün embriyosucanım benim 4 tane üçüncü gün embriyosu iyi kalite doktor hiç riske atmamış dondurmuş arkadan gelen 2 tane vardı 6. güne kadar takip ettiler ama doktorun istediği gelişim gösterilmedi diye dondurmamışlar onları elimde sadece 3. gün embriyosu var ki bize piezzo yöntemi uygulandı doktor eşimin probleminden dolayı böyle olduğunu söyledi ama ben 3. gün embriyosu tutmaz diye korkuyorum şimdi de
Canım kan verdin miHadi hakkında hayırlısı olsun güzel sonuçlarla inşallah
İkimizinde aynı gün canım inşallah güzel sonuçlar alırız gün gün birlikte ilerliycez test günün ne zamandıKızım 2 buçuk yaşında 3. Gün embriyosubugün de kardeş için dondurulmuş 3.gun embriyo transferi oldum
Yaaaa maşallahKızım 2 buçuk yaşında 3. Gün embriyosubugün de kardeş için dondurulmuş 3.gun embriyo transferi oldum
Yok canım yarın sabah vericem heycan korku bir aradaCanım kan verdin mi
Merakla bekliyoruz canım inşallah güzel sonuçlar alırsınYaaaa maşallahdarısı bize Allah uzun uzun ömürler versin kızına
Yok canım yarın sabah vericem heycan korku bir arada
ayy geçsin artık bugün en kötü gündü heralde ilaç dozu artıyor ya sürekli ondan daha da şiddetleniyor baş ağrım bende migren var ondan bende aşırı baş ağrısı yapıyor heralde migreni tetikliyor bugün gözümü açamadım ağrıdanYok yok hiç şaşırma senin gibi içen tanıdıklarımda oldu doktordan doktora değişiyo. Kan sulandırıcıda her zaman akşam içilir doktora sormadan ilaç saatlerini değiştirme. Bir kaç güne baş ağrın geçicek bünye alışıyo
ayyy hadi hayırlısı olsun canım umarım hemen kardeşine kavuşurKızım 2 buçuk yaşında 3. Gün embriyosubugün de kardeş için dondurulmuş 3.gun embriyo transferi oldum
Döllendirme işlemi yaparlar. Taze transfer olursa eğer 3 ya da 5 güne transferin olurSelam kızlar cumartesi opu işlemim olucak taze transfer nezaman olur doktoruma heyecandan soramadım