Gerçekten ya ne zormuş şimdi yine bir umudum var benimle olduğuna dair onu da kaybetmek istemiyorumBen de çok korkuyorum hem o günün gelmesini istiyorum hem gitmeye öğrenmeye korkuyorum. Yalnız değilsin
Evet 8 saatte bir tokKızlar bugün yumurta toplamam oldu da duphasoton yazmışlar da sabah öğle akşam ilaç arasında 8 saat mi olacak kullanan varmıydı aranızda
Çok zor hem de. Korkunun ecele faydası yokGerçekten ya ne zormuş şimdi yine bir umudum var benimle olduğuna dair onu da kaybetmek istemiyorumAma korkunun ecele faydası yok illaki öğrenmem lazım
Evet 8 saatte bir tok
Allahım hayırlısını nasip etsin.İnşallah bana da ilk tazs demişti ama sonradan vazgeçti doktor 2 adet dönemi geçirdim 3.de transfer yaptı
Evet canım yarın sabah vericemÇok zor hem de. Korkunun ecele faydası yoksen yarın verecektin dimi
Allahım inşallah güzel haberler alırsın, bizimle de paylaşırsın aminEvet canım yarın sabah vericem
Benimde 3,5 çıktı7.40 çıktı canım 2.5 altında olması gerekmiş
Teşekkür ederimGerçekten ya ne zormuş şimdi yine bir umudum var benimle olduğuna dair onu da kaybetmek istemiyorumAma korkunun ecele faydası yok illaki öğrenmem lazım
Evet 8 saatte bir tok
İnşallah inşallah Allah'm isteyen herkese içinde de bana nasip etsinAllahım inşallah güzel haberler alırsın, bizimle de paylaşırsın amin
Benim çok hafif göğüs hassasiyetim var ve ara ara kasıklarımda iğne gibi ya da zonklama gibi bi his oluyor. Bazen sağ kaşık bazen sol. Onun dışında hiç bi şey yok.. bunlar da ilaçlardan olabilir
Amin inşallahBenim çok hafif göğüs hassasiyetim var ve ara ara kasıklarımda iğne gibi ya da zonklama gibi bi his oluyor. Bazen sağ kaşık bazen sol. Onun dışında hiç bi şey yok.. bunlar da ilaçlardan olabilirzaman yaklaştıkça korkuyorum her şey hayal ettiğimizden güzel olsun
İnşallah inşallahAmin inşallahrabbim boş döndürmesin bu yoldan bizi az kaldı valla heyecan dorukta sen hangi ilaçları kullanıyordun canım doktor ne verdi
Abooooooo ne kadar çokmuş cidden. Allahım emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallahİnşallah inşallahben kan sulandırıcı oksapar günde 1 iğne, günde 2 tane progestan iğne, günde 6 tane Progestan fitil, 3 tane estrofem, 3 günde bir climara forte bant, 1 tane folik bir tane de b12. Sanırım hepsi bu kadar
Canım ben 3. Günden beri hafif yaşıyordum 5. Günden beridir arttı bel kasık ağrısı eğer hamileysem benim diğer hamileliklerimde de belirtilerim bunlardı yani benim bünyem böyle tepki veriyor herkeste farklı senin vücudun belirti vermeyen bir bünyedir inşaAllah güzel sonuclar alalım amin
Ay inşallahAbooooooo ne kadar çokmuş cidden. Allahım emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah
canımm kendimi okudum sendeBende bugün transfer oldum kızlar transferde çok kastım kendimi bide sıkışık olmak baya kötü etkiledi transfer öncesinde sonda yaptılar bu yüzden o sıkışık olma stresi yüzünden baya kastım kendimi inşallah tutar zor geldi bu evre bana sanki şimdi evdeyim yatıyorum
Anladım canım benim aslında benim diğer hamileliğimde de ağrım sızım olmamıştıCanım ben 3. Günden beri hafif yaşıyordum 5. Günden beridir arttı bel kasık ağrısı eğer hamileysem benim diğer hamileliklerimde de belirtilerim bunlardı yani benim bünyem böyle tepki veriyor herkeste farklı senin vücudun belirti vermeyen bir bünyedir inşaAllah güzel sonuclar alalım amin
3 günümüz kaldıAy inşallahteşekkür ederim bakalım 3 gün kaldı