Bak sende belirti olnuyor demekki güzel haberler alalım afiyetle aminAnladım canım benim aslında benim diğer hamileliğimde de ağrım sızım olmamıştı akıntım vardı o da progestan kaynaklı. İnşallah güzel haberler alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sende belirti olnuyor demekki güzel haberler alalım afiyetle aminAnladım canım benim aslında benim diğer hamileliğimde de ağrım sızım olmamıştı akıntım vardı o da progestan kaynaklı. İnşallah güzel haberler alalım
Amiiiiiiin valla artık günler geçsin de alalımBak sende belirti olnuyor demekki güzel haberler alalım afiyetle amin
aminnn evde misin dısarı cıkıyo musunAmiiiiiiin valla artık günler geçsin de alalım
Benim ilk opudan sonra 7 günde adet oldum 2. Adet 45 gün gecikmisti ya sonrakilerde normal ilerlediYaaa benimde 4a kalite insallah tuttururuz. Ben hala adet olmadim ya opudan sonra. Sizin adet gecikmismiydi
Yok yok hiç şaşırma senin gibi içen tanıdıklarımda oldu doktordan doktora değişiyo. Kan sulandırıcıda her zaman akşam içilir doktora sormadan ilaç saatlerini değiştirme. Bir kaç güne baş ağrın geçicek bünye alışıyokullanıyorum canım estrofem sabah içiyorum gece kan sulandırıcı içiyorum acaba kan sulandırıcıyı erken saate mi alsam ne yapsam bilemedim birde benim doktorum ilk ğç gün bir tane iç dedi sonraki iç gün aynı anda iki tane sonra aynı anda üç tane sonra 10 gün sonra muayeneye gel dedi herkes sabah öğle akşam içiyor ya ona da bi şaşırdım
niye az oldu falan diye düşünme bu durum tamamen o ayki vücut çalışmana bağlı. Meselw başka seferde toplanda belki daha fazla çıkar belki daha az. Bu durum aydan aya değişiyormuş. Hem hamile olmak için tek embriyo yeterliBenim de 13 toplandı 7 sine işlem yapıldı 6 sı döllendi. 2 tanesi 5. Güne ulaştı. Birini dondurduk biri transfer oldu. Acaba niye böyle az oldu diye düşünüyorum
Kimyasal gebelik ne oluyor canımKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
Embriyo sağlıksız olursa vücut ondan kurtulmak için hormon salgılamıyor ya da çok düşük salgılıyor. Vücuttan atılsın diyeKimyasal gebelik ne oluyor canım
Canım inan o gün beni de korkutuyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlı sonucun olur.Kızlar ben de yarın sabah kan vereceğim gerçekten gitmeye çok korkuyorum
Eczanede bir bu vardı canım.Pek bilgim yok o test hakkında canım. Laboquick gözümde en iyisi kullandıklarım arasında
Bu mesaj çok rahatlattı gerçektencanımm kendimi okudum sende aynı seyleri yaşadım heryerime ağrı saplandı kasılmaktan sonda banada yaptılar hem öncesinde hem sonrasında bak bu benim 3. Transferim diğerlerinde de aynılarını yaşamıstım ve bebeklerim tutmustu o yüzden senin vücudunu kasmanla ilgisi yok gönlünü ferah tut
Ne zaman yapacaktınCanım inan o gün beni de korkutuyor. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlı sonucun olur.
Eczanede bir bu vardı canım.
Evet canım haklısın inşallah o embriyo da şuan benimledir tutunmuşturniye az oldu falan diye düşünme bu durum tamamen o ayki vücut çalışmana bağlı. Meselw başka seferde toplanda belki daha fazla çıkar belki daha az. Bu durum aydan aya değişiyormuş. Hem hamile olmak için tek embriyo yeterli
Daha dışarı çıkamadım ya eşim çalışıyor bugün bir çıkmayı düşünüyorum artıkaminnn evde misin dısarı cıkıyo musun
VeBu mesaj çok rahatlattı gerçekten
Bugünde bitti sayılır az kaldı inşaAllahDaha dışarı çıkamadım ya eşim çalışıyor bugün bir çıkmayı düşünüyorum artık
İnşallah canım benim sonucunu bekliyorumEvet canım haklısın inşallah o embriyo da şuan benimledir tutunmuştur
Evde gebelik testi yaptın mı canımDaha dışarı çıkamadım ya eşim çalışıyor bugün bir çıkmayı düşünüyorum artık
Test günün ne zaman canım güzel sonuçlar alırsın inşallahİnşallah canım benim sonucunu bekliyorum
Hayır canım yapmadım direkt kan testi gününde kan vereceğimEvde gebelik testi yaptın mı canım
İnşallah aynen güm güm güm güm güm kalbimVe
Bugünde bitti sayılır az kaldı inşaAllah