Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hayriş sultan benim 2 yıldır başında sargıyla buralarda dolanıyorum gün gelecek pazarcıyı atacak ve hayriş sultanımın yüzü gülecekKizlar ne tatlisiniz cok alemsiniz guldum gece gece hayriye hanimin buyuk degisimini bekliyoruz
Ben iki ay ara vereceğim o sırada uzman bir diyetisyenle iletişime geçtim inşallah para tuzağı değildir tavsiyelerine uyacagim 2ay sonra devam edeceğim tek embriyom var tutunsun diye uğraşıyorumAdet olmayı bekliyorum olunca estrofeme başla dedi. Kontrole gel dedi. Bakalım komtrolden sonra ne kullanmam gerekiyorsa söyler
İnşallah tutunur size sımsıkı. Ben de baştan başladım önceki olmadı embriyom da yoktu mecbur. Bu kez inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırızBen iki ay ara vereceğim o sırada uzman bir diyetisyenle iletişime geçtim inşallah para tuzağı değildir tavsiyelerine uyacagim 2ay sonra devam edeceğim tek embriyom var tutunsun diye uğraşıyorum
Canım yunurta büyüklüğüne göre iğneler bir kaç gün daha devam ederi, sonra çatlama iğnesi verilir, ondan 36 saat sonra da yumurta toplanir.Arkadaşlar yarın kontrolüm var iğnelerim 9 günlüktü bugün bitiyor lakin hemşire 2-3 günlük daha iğne olabileceğimi söylemişti menopur ve gonalf kullanıyorum, bir kontrole gelin yumurtalara bakalım demişlerdi yani bir şeyler yumurtalara bağlı içim kıpır kıpıriğneler hemen bittikten hemen sonra mı toplama oluyor, bir de yumurtalara genetik inceleme yapılacağı için dondurulacak ne kadar sürer, yaptıran veya bilgisi olan var mı?
Ağustosun sonları Eylül gibi anladım, çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Bu arada inşallah evladınızı bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız, alırız aminCanım yunurta büyüklüğüne göre iğneler bir kaç gün daha devam ederi, sonra çatlama iğnesi verilir, ondan 36 saat sonra da yumurta toplanir.
Genetikten 15-21 gün arası geliyor. Sanırım yumurta toplandıktan sonra 2 regl dönemi beklersin transfer için.
Hakkınızda hayırlısı olsunBizde Ağustos ayında tüp bebek başvurusu yapmayi düşünüyoruz kızlar
İnşallah canımSelam kizlar Bende almanyadan yaziyorum. 37 yasindayim hersey yolunda giderse ikinci bebegim icin zemmuzda Transfer icin Istanbula gelicem. Adetimi bekliyorum. Insallah hepimizinki güzel gider.
İnşallah saglikli beslenin rabbim nasip eder inşallahİnşallah tutunur size sımsıkı. Ben de baştan başladım önceki olmadı embriyom da yoktu mecbur. Bu kez inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız
Evet 2022 de tub bebek yaptik ve ilk ogluma hamile kaldim. Iki donmus embriyom var o zamandan. Ve Burdan kadin doktorumla hazirligi yapip Transfer icin yanlizİnşallah canım
Donmuss embriyon mu var
Evet 2 tane dondurulmus embiriyom var. 2021 de tub bebek yapmisdik. Oglum oldu o zamandan iki tane dondurmusduk.İnşallah canım
Donmuss embriyon mu var
Ya hakkınızda hayırlısı olsun, işleriniz rast gitsin ikiz düşünüyor musunuzEvet 2 tane dondurulmus embiriyom var. 2021 de tub bebek yapmisdik. Oglum oldu o zamandan iki tane dondurmusduk.
Burda kadin doktorumla hazirligi yapip sadece Transfer icin ucucam.
Hayırlısı olsun inşallah canımSelam kizlar Bende almanyadan yaziyorum. 37 yasindayim hersey yolunda giderse ikinci bebegim icin zemmuzda Transfer icin Istanbula gelicem. Adetimi bekliyorum. Insallah hepimizinki güzel gider.
Onlar biliyorlar canım ne kadar büyümesi gerektiğini sen rahat ol senin birşey yapmana gerek yok vakti gelince toplarlar hayırlısı ile kavuşursun miniğine inşallahArkadaşlar yumurtalarım büyüyormuş ama direnç gösteriyormuş yani büyümeye inatçılarmış vay arkadaşdaha kolay büyümesine ne yardımcı olabilir yaşayan var mı? Bugün kontrolde öğrendim, büyüyene kadar devam edeceğiz iğneye denildi
İnşallah gereken büyüklükte olurlar amin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunteşekkür ederimOnlar biliyorlar canım ne kadar büyümesi gerektiğini sen rahat ol senin birşey yapmana gerek yok vakti gelince toplarlar hayırlısı ile kavuşursun miniğine inşallah