- 31 Ağustos 2012
- 21.775
- 35.084
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıklısını nasip etsin inş.Benim de 45 ile öğrendim. Sonra hep düşük oldu değer artışlarım. İlk gün sevincini yasadik, sonra artış oranlarıni görünce hevesimiz kursağımizda kalmisti
AminnnnAllah sağlıklısını nasip etsin inş.
Hangi doktor? Benim de aynı daMerhaba bende bir sorun olmazsa temmuzda düşünüyorum şuan hiçbir şey yapmıyorum rahim dinlenecek dedi doktor adetten sonra bebe aspirini kullanacağım bir sonraki adetin 2.gunu başlayalım dedi
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalirsiniz. Amh çok düşük degilMerhaba kızlar , benim de yarın doktor randevum var. bu aydan ümitliydim ama bugün Regl oldum. Bir hışımla tüp bebek merkezini aradım ve yarın için randevu aldım. Süreç nasıl işliyor sadece tahminlerim var. 31 yaşındayım , amh testi 3 ay önce yaptırdım 0.84 gibi düşük çıkmıştı. Doktorum klomen + duphaston vermişti çatlatma iğnesi yapmamıştık. Eşimde de sperm ileri hareket düşük çıktı. Artık bir uzmanla görüşmemizin vakti geldi diye düşündük. Rahim filmi hiç çektirmedim ama 7 ay önce konizasyon işlemi yaptırdım. Rahmimden parça kesildi. Doktor ne diyecek , ne önerecek bilmiyorum. Tecrübeli olanlardan fikir rica ediyorum. İnşallah evlatlarımıza sağlıklı şekilde sahip oluruz
Canım kaç yumurta görünüyor ?Merhabalar Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Benimde nasipse pazartesi günü toplanma islemi olcak transferim belki temmuz yada Ağustosda tam belli değil Rabbim yardımcımız olsun
Canım kaç yumurta görünüyorMerhabalar Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Benimde nasipse pazartesi günü toplanma islemi olcak transferim belki temmuz yada Ağustosda tam belli değil Rabbim yardımcımız olsun
Hayırlı akşamlar kızlar bende temmuz gibi muhtemelen transfer sürecine girecem bu süreçte birbirinize destek amaçlı bu konuyu açtım süreçlerimizi paylaşalım
Merhaba bende bir sorun olmazsa temmuzda düşünüyorum şuan hiçbir şey yapmıyorum rahim dinlenecek dedi doktor adetten sonra bebe aspirini kullanacağım bir sonraki adetin 2.gunu başlayalım dedi
Kızlar sizde durumlar nasıl ?Merhaba ben de düşük sonrası adet olmayı bekliyorum temmuz ağustos düşünüyorum. Tek embriyo var inş altın embriyodur. Hakkımızda hayırlısı olsun yüzümüz gülsün inş.
Canım neden pgt yaptırdınız ?merhaba , ben de durumumu özetleyeyim
mart ayında ilk opu yapıldı, 23 yumurta toplandı 7si beşinci güne geldi pgt yapıldı ve bir sağlıklı embriyo olduğu söylendi, tüm değerler olumluydu, ilk regl döngüsünde nisan ayında transfer yapıldı ama sonuç negatif ; klinik hiç bir açıklama yapmadı hiç bir belge vermedi. dondurulmuş embriyo da olmadığı için yeni bir doktor arayışına girdim.
negatif sonucu alınca ilaçları bıraktım ,2 gün sonra regl oldum ve o regl ile yeni bür sürece başladık
nisan sonunda opu işlemi yapıldı , beşinci güne gelen 9 embriyo oldu, pgt yapıldı , 4 sağlıklı embriyo donduruldu
temmuz ayında regl ile birlikte transfer hazırlığına başlayacağız , sanıyorum 20 temmuz gibi transfer olacak
herkes için en hayırlı olanın kolaylıkla olmasını diliyorum, sevgiler
38 yaşındayım , kromozomal anomali 35 yaş üstünde arttığından yaptırmak istedikCanım neden pgt yaptırdınız ?
İyi olmuş süreciniz daha içinize sinerek ilerler.38 yaşındayım , kromozomal anomali 35 yaş üstünde arttığından yaptırmak istedik
haklısınız çok pahalıİyi olmuş süreciniz daha içinize sinerek ilerler.
Ben de 38 yaşındayım, doktor tavsiye etti ama yaptırmadık maddiyattan
Ben adet olamadım hala canım. 30 mayısta düşük yapmıştım. Göğüs hassasiyetin var çok fazla ve aşırı ödemliyim. Sürekli yorgunum adet olduğumda rahatlayacam sanırımKızlar sizde durumlar nasıl ?
Canım bende kimyasal geçirdim yecen ay, reglim 6 gün erken geldi ama sökülmesi. Doktor ilaç verdi 2 hafta lekelenme devam etti, bugün reglim geldi. Pazar günü ilaçlara baslayacagimBen adet olamadım hala canım. 30 mayısta düşük yapmıştım. Göğüs hassasiyetin var çok fazla ve aşırı ödemliyim. Sürekli yorgunum adet olduğumda rahatlayacam sanırım
10-15 den fazla yarın kontrole gideceğim tekrardan 24-25 mm yumurtalar da var onlar dollenir miCanım kaç yumurta görünüyor