- 21 Haziran 2023
- 236
- 312
Benim mesut öktemHangi doktor? Benim de aynı da
Hee yok aynı değilmiş süreç aynı tedavi şeklimiz aynı gibi geldi de. Benimki seval TaşdemirBenim mesut öktem
Hangileri dollenir bulmuyorum canım. Ama sayı çok güzel. Masallah10-15 den fazla yarın kontrole gideceğim tekrardan 24-25 mm yumurtalar da var onlar dollenir mi
Canım bu konuda kaç topik gezdik, inşallah artık gebelik topiklerine bulunmak kısmet olur.Merhaba kızlar. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ben de ilk kez tüp bebek sürecine başlıyorum. Dün ve bugün pergoveris iğnemi oldum. Yumurta geliştirici. Yarın ve pazar günü de olacağım. Pazartesi kontrole gideceğim. Sonraki süreç ne olur tam bilmiyorum.doktorum 10 Temmuza kadar transfer dahil her işlem bitmiş olur bir aksilik olmazsa dedi. Çok heyecanlıyım. İnşallah olur
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu süreci sizde durumlar nasilHangileri dollenir bulmuyorum canım. Ama sayı çok güzel. Masallah
Benim de reglim dün başladım 8-9 temmuz gibi transfer olacak sanırım.İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu süreci sizde durumlar nasil
Ayy inşallah güzel haberler alirsiniz sımsıkı tutunsun miniğiniz sizeBenim de reglim dün başladım 8-9 temmuz gibi transfer olacak sanırım.
Cidden topik topik gezdik canım inşallah biz de anneler grubunda keseden cinsiyetten falan konuşuruz bir günCanım bu konuda kaç topik gezdik, inşallah artık gebelik topiklerine bulunmak kısmet olur.
Hayriye hanımın basindaki o yazma çıkacak önümüzdeki ay artık inşallahCidden topik topik gezdik canım inşallah biz de anneler grubunda keseden cinsiyetten falan konuşuruz bir gün
Ay inşallah ya o günlere gelecek miyizCidden topik topik gezdik canım inşallah biz de anneler grubunda keseden cinsiyetten falan konuşuruz bir gün
Bende reglim ile birlikte her gün yürüyüşe başladım canım.Kızlar benim de tarihler benzerdün kontrole gittim rahimde bir sorun yokmuş ikinci reglimde tekrar kontrole gideceğim heralde temmuz sonuna doğru transfer olur diye bekliyorum. konuyu canlandıralım şimdi transferi gününü bekleme sürecindeyiz kendimize iyi bakıp güzel bir transfer süreci yaşayalım haziran transferleri güzel ilerliyor temmuz da güzel geçsin
Valla ya bir değiştiremedik Hayriye sultanın modunuHayriye hanımın basindaki o yazma çıkacak önümüzdeki ay artık inşallah
O kadar çok istiyorum ki inşallah o günlere ulaştırır rabbim bizi de canımAy inşallah ya o günlere gelecek miyiz
Senin de az kalmış canım benimBende reglim ile birlikte her gün yürüyüşe başladım canım.
D vitamini de alıyorum.
Pazar günü estrofem, kan sulandırıcı igne ve coraspirine başlayıp 11. Gün doktora gideceğim.
Transferim 8-9 temmuz gibi olur diye tahmin ediyorum.
Kizlar ne tatlisiniz cok alemsiniz guldum gece geceHayriye hanımın basindaki o yazma çıkacak önümüzdeki ay artık inşallah
Siz şimdi ne yapıyorsunuz hazırlık icinHee yok aynı değilmiş süreç aynı tedavi şeklimiz aynı gibi geldi de. Benimki seval Taşdemir
Adet olmayı bekliyorum olunca estrofeme başla dedi. Kontrole gel dedi. Bakalım komtrolden sonra ne kullanmam gerekiyorsa söylerSiz şimdi ne yapıyorsunuz hazırlık icin