İdrarda çıkmayıp kanda çıktığını çok okudum burda, moralinizi bozmayın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarda çıkmayıp kanda çıktığını çok okudum burda, moralinizi bozmayın bence
Yaaa şu an şu mesajınızı görmek o kadar iyi geldi ki anlatamam. Ağlıyorum mutluluktan teşekkür ederim yazdığınız içinBenim betam 9.gunde 240 civarıydi.. o gün test aldım bembeyazdı testim
Umarım çok teşekkür ederimİdrarda çıkmayıp kanda çıktığını çok okudum burda, moralinizi bozmayın bence
Hepimizin bünyesi farklı. Sizinki belki sonradan kana karışacaktır bekleyelim biraz daha. Silik çizgi oluncada hemen oldu demek değil. Sonuçta kimyasalda olabilir.
İyi düşünelim iyi olsun. İsteyen herkes bu ay bebişine kavuşur inşallah. İnanın sürekli dualarımdasınızHepimizin bünyesi farklı. Sizinki belki sonradan kana karışacaktır bekleyelim biraz daha. Silik çizgi oluncada hemen oldu demek değil. Sonuçta kimyasalda olabilir.
Sabırla bekledin valla yapmadın helalKızlar test günüme son 4 gün
Canım sen histeroskopiye karar verdin miBenim 1 hafta gecikti
Ben Samsun’da Medical parkta tedavi görüyorum. Burda gördüğüm rakamlara göre çok daha uygun. Mesela transfer oldum 6 gün önce 16.500 ödedik sanırım ya da 16.800. Ben kasımda başladım daha 1 yıl olmadı. Başladığımda tedavi ücreti olarak genel tedavi ve opu için 31bin verdik. Şu an 45bin olmuş. Ama burda okuduğum fiyatlar aşırı yüksek bizim ödediklerimizden. Henüz pozitif göremedim 2. Transferimi oldum ama en şimdiye kadar memnunum yıllardır bu işi yapıyorlar civardan gelen de çok var. Yakınsanız düşünebilirsiniz bencekızlar merhaba bende pco var ve hipotroid var 1.tüpbebek denememde kimyasal gebelik oldu 2.tüpbebek denememde çok şükür kızımı kucağıma aldım şuan 2 yaşında yaşım 28 kızıma kardeş düşünmeye başladım bu seneki fiyatları çok merak ediyorum benim 2.si başarılı olduğu için de 3.yü devlet karşılamıyor bilgisi olan bana ortalama bir rakam söyleyebilir mi? ayrıca kimse umutsuzluğa kapılmasın ve hep pozitif düşünsün ben 5yıl sonra hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu anne olmak çok güzel
Benim ilk transferimde 7. Günde silik çizgiyi gördüm. Sonra kimyasal oldu mesela… kanda görmek en güzeli olurUmarım çok teşekkür ederim
İnşallah ya bu idrar testleri travmam oldu artık yemin ederim bir de niye yaptıysam sanki. İki gün kaldı şurdaBenim ilk transferimde 7. Günde silik çizgiyi gördüm. Sonra kimyasal oldu mesela… kanda görmek en güzeli olur
7. Günde silik çizgi gördükten sonra kanda baktırmış mıydınız ?Benim ilk transferimde 7. Günde silik çizgiyi gördüm. Sonra kimyasal oldu mesela… kanda görmek en güzeli olur
Bekleyeceğim test yapınca muallakta kalmaktan korkuyorum pişman olurum diye korkuyorum o yüzden bekleyeceğimSabırla bekledin valla yapmadın helal
Evet baktırdım tabi 17 çıktı sonra 15 derken bitti öylece7. Günde silik çizgi gördükten sonra kanda baktırmış mıydınız ?
Anladım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha aynısı olmazEvet baktırdım tabi 17 çıktı sonra 15 derken bitti öylece
En doğrusunu yapıyosun. Yoksa insan kafayı yiyo sakın evde falanda yapma sanki ikinci çizgiyi görünce noluyo belki kimyasal hiç yapma bravo tebrik ediyorumBekleyeceğim test yapınca muallakta kalmaktan korkuyorum pişman olurum diye korkuyorum o yüzden bekleyeceğim
Ben de aynıyım çok sancılı ağrılı adetlerim olmaz. Transfer sonrası 2. Ve 3. Günler benim de ayaklarım üşüdü çorap giymiştim ama bununla alakalı olduğunu düşünmedim hava serindi sanki bilmiyorum sonra düzeldim. İnşallah güzel haberler alırızBen normalde de adetimi sancılı ağrılı olan biri değilim. Ama 4. Ve 5. Gün kasıklarımda batma ve kasılma hissettim. Bir de bununla ilgilisi var mı bilmem ama ayaklarım aşırı üşüdü. Çorap giydim fön makinesiyle ısıttım o derece. Normalde üşümem kolay kolay. İnşallah vardır ne diyelim
Ya dur hemen Karalar bağlama hani test yapmayacaktın daha erken bence beklemelisin kendini boşuna üzme stres yapma
Evet öyle, yapmayınca en azından umudum oluyor son ana kadar. İnşallah pozitifleri görürüz teşekkür ediyorumEn doğrusunu yapıyosun. Yoksa insan kafayı yiyo sakın evde falanda yapma sanki ikinci çizgiyi görünce noluyo belki kimyasal hiç yapma bravo tebrik ediyorum
Sorma sorma salak kafam sen sakın yapmaYa dur hemen Karalar bağlama hani test yapmayacaktın daha erken bence beklemelisin kendini boşuna üzme stres yapma