- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
Tek duam suanDuygularıma tercüman olan biri çıktı sonunda. Sabaha kadar çişe kalkıyorum ben de gün içinde de öyleyim Allah yardımcımız olsun inşallah kazara yatağa yapmayız bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek duam suanDuygularıma tercüman olan biri çıktı sonunda. Sabaha kadar çişe kalkıyorum ben de gün içinde de öyleyim Allah yardımcımız olsun inşallah kazara yatağa yapmayız bir gün
Ilkinde estrofem gunde 3 kere. Progestan fitil ve igne. 2.de bunlara ek coraspirin ve oksapar. Bide transferde 2 gun once dekort diye bagisiklik engelleyici basladi transferden 2 gun sonra biraktimİlkinde ne kulandın
HahahhahahaTek duam suan
Evet benimde öyle diğer transferlerimde de öyle oluyordu pozitiflerdiEvet canim giderek zorlasiyor fitili vermek sanki icerde et balon gibi olmusta girisi kapatmis gibi bi his..
Merhaba canım 3 temmuzda 4aa kaliyeli embriyo taze transfer oldum ilk transferim 2. Tüp bebek denemem inşallah olmuştur genetiğe gitmediYaa sonuclarını yazsanız merak ettim. Yumurta kalıtenız kactı genetık teste gıttı mı benım 5.gun 4a kalıte bı tane yumurta m var tutar degıl mı rahım duvarıda ıyıyse tutar artık heralde ınsallah
13 temmuz dediler canım ama ben 12 sinde bakıcam sadece bel ağrılarım oluyor çok fazla. Onun dişinda pek bir belirtin yok ☺Canım bende 3 temmuzda taze transfer oldum :)4aa kalitesi ilkkez transfer olabildim kasık ağrım ve lekelenmelerim var sen ne durumdasın test günü 16 dediler
Hadi hayırlısı bakalım. Benimde belirtiler inşallah adet belirtisi değildir psikolojik olarak çok zormuş hergün kötü rüyalar görerek kalkıyorum. Olursa ilk gebeliğim olcak heyecam yaptım çok. Allah hepimizin sonucunu pozitif etsin yüzünüzü güldürsün13 temmuz dediler canım ama ben 12 sinde bakıcam sadece bel ağrılarım oluyor çok fazla. Onun dişinda pek bir belirtin
Hadi bu sayfanın uğuru ol uğur getir bizeKızlar test günüme son 4 gün
Benim bel ağrım aynı adet bel ağrısına benziyor ama umarım değildir. Çok zor beklemesi en zor kısmıydı tüp bebeğin gerçekten. Çok şükür 2 günüm kaldı Amin inşallah hepimizin Temmuz uğurlu gelsinHadi hayırlısı bakalım. Benimde belirtiler inşallah adet belirtisi değildir psikolojik olarak çok zormuş hergün kötü rüyalar görerek kalkıyorum. Olursa ilk gebeliğim olcak heyecam yaptım çok. Allah hepimizin sonucunu pozitif etsin yüzünüzü güldürsün
Kızınızı Allah bağışlasın öncelikle maşallah Ortalama ilaçlarla 150-200 bin diyeyimkızlar merhaba bende pco var ve hipotroid var 1.tüpbebek denememde kimyasal gebelik oldu 2.tüpbebek denememde çok şükür kızımı kucağıma aldım şuan 2 yaşında yaşım 28 kızıma kardeş düşünmeye başladım bu seneki fiyatları çok merak ediyorum benim 2.si başarılı olduğu için de 3.yü devlet karşılamıyor bilgisi olan bana ortalama bir rakam söyleyebilir mi? ayrıca kimse umutsuzluğa kapılmasın ve hep pozitif düşünsün ben 5yıl sonra hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu anne olmak çok güzel
Yaaa benimde 4a kalite insallah tuttururuz. Ben hala adet olmadim ya opudan sonra. Sizin adet gecikmismiydiCanım bende 3 temmuzda taze transfer oldum :)4aa kalitesi ilkkez transfer olabildim kasık ağrım ve lekelenmelerim var sen ne durumdasın test günü 16 dediler
Aminn çok sağolun teşekkür ederimtransfer sürecimi vs. hepsini bu sayfada o zamanki arkadaşlarla birlikte yaşamıştım çok güzeldi herkes birbirine destek oluyordu test fotoğrafı filan atıyorduk birbirimizin günlerini takip ediyorduk hiç unutamıyorum o özel zamanları ben mutlu sona ermiştim o zaman çok şükür isteyen herkes bu duyguları yaşar inşallah hepinize duacıyım
Benimde ilk bunlarda 2. De galiba sana verdiklerini verecek iğne bana progestan dex di ilkin deIlkinde estrofem gunde 3 kere. Progestan fitil ve igne. 2.de bunlara ek coraspirin ve oksapar. Bide transferde 2 gun once dekort diye bagisiklik engelleyici basladi transferden 2 gun sonra biraktim
Benim 1 hafta geciktiYaaa benimde 4a kalite insallah tuttururuz. Ben hala adet olmadim ya opudan sonra. Sizin adet gecikmismiydi
Yanlış hatırlamıyorsam benim de vardı galiba emin değilim ama doktor sorun olmaz onunla bi işimiz kalmadı demişti bişey için sanırım kistten bahsediyodu şu an 5.5 aylık oldum eğer oyduysa bahsettiğiKizlar selam, bende bu ay transfer icin gittim doktora ama sol yumurtaligimda 3,5 cm kist olmus. Doktor yinede estrofem baslatti 16 temmuzda cagirdi. Kafam cok karisti kist varken transfer yapilmiyor diye seylerde okudum, sizin bilginiz var mi