- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Kesinlikle peki tabloyu kim yapabilir ben hiç bilmiyorum anlamıyorum anlayan biri yapsa çok makbule geçecek ya.Tatlım❤❤ kalp kalbe karşı işte sen demiştin biz seninle güzel anlaşıcaz diye bak işte bir örneği daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle peki tabloyu kim yapabilir ben hiç bilmiyorum anlamıyorum anlayan biri yapsa çok makbule geçecek ya.Tatlım❤❤ kalp kalbe karşı işte sen demiştin biz seninle güzel anlaşıcaz diye bak işte bir örneği daha
bende senin canımmBenim doktorum da öyle çok kalp burdan ona vallahi insanın doktorunu sevmesi de çok önemli ona güven duyması içinin rahat etmesi Allahım inşallah gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyorum
Olur canim daha ayın basinda sayilirizHanımlar birde liste mi yapsak acaba? @Morlale8❤ tatlım ne dersin? Kaçıncı gün embriyosu,transfer tarihi, sonuç gibi?
Konu sahibi yapabiliyor canım.Kesinlikle peki tabloyu kim yapabilir ben hiç bilmiyorum anlamıyorum anlayan biri yapsa çok makbule geçecek ya.
Diğer gruplarda görünce bi özendim gibibizimde olsun neyimiz eksikOlur canim daha ayın basinda sayiliriz
Hımmm anladım o zaman çok iyi olur bir de biraz canlandırırız burayı çok boş kalıyorKonu sahibi yapabiliyor canım.
Birde 2 konu var temmuz tüp bebekte, onlarda birlesse
Anaammm ben hiç görmedim o arkadaşımızı bir başlara bakayım bakalım
Valla ben de çok özendim hele mayıs ayına aşırı özendimDiğer gruplarda görünce bi özendim gibibizimde olsun neyimiz eksik
Bencede birleşsek daha iyi olur.Konu sahibi yapabiliyor canım.
Birde 2 konu var temmuz tüp bebekte, onlarda birlesse
Bende başlara baktım ama aktif değil arkadaşımız sanırımAnaammm ben hiç görmedim o arkadaşımızı bir başlara bakayım bakalım
Evet bana da öyle geldi ben de baktım tekrarBende başlara baktım ama aktif değil arkadaşımız sanırım
Grup birleştirme özelliği oluyor mu peki yani iki grup birleştirilebiliniyor muBencede birleşsek daha iyi olur.
Öyle bir özellik değilde sanmıyorum ama şöyle olabilir bir grup olur temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar diye herkes bir yerde yazışır gibi sanki öyle işteGrup birleştirme özelliği oluyor mu peki yani iki grup birleştirilebiliniyor mu
Mayıs ayında pozitifte çöktü canım.Valla ben de çok özendim hele mayıs ayına aşırı özendim
Olmuyor canım.Grup birleştirme özelliği oluyor mu peki yani iki grup birleştirilebiliniyor mu
Öyle bir özellik değilde sanmıyorum ama şöyle olabilir bir grup olur temmuz ayı tüp bebek yaptıranlar diye herkes bir yerde yazışır gibi sanki öyle işte
Birleşsin diyince ben öyle anladım şimdi anladım ne demek istediğiniziOlmuyor canım.
Yaaa bayağı pozitif okumuştum ama sonra negatife dönenler olmuş sanırım bu üzücü. İnşallahbizim grup hep pozitif devam ederMayıs ayında pozitifte çöktü canım.
Benim de pozitif gibi göründü sonra negatife döndü malesef
İnşallah pozitif başlayıp pozitif devam ederYaaa bayağı pozitif okumuştum ama sonra negatife dönenler olmuş sanırım bu üzücü. İnşallahbizim grup hep pozitif devam eder
Mayıs ayında pozitifte çöktü canım.
Benim de pozitif gibi göründü sonra negatife döndü malesef
Amin kuzum inşallahİnşallah pozitif başlayıp pozitif devam eder