- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
Canim seni okadar iyi anliyorumki transferden once grip oldum burnum hic akmadi hep genzime doldu balgami sokmek icin oyle derin oksuruyodumki herseferinde altima kaciriyordum. Transferim iptal olacak korkusuyla icmedim ilac kalmadi balgam sokucu haplar saseler grip ilaclari. Zencefilli ballar kaynanis dut kurulari yok gecmedi. Transferi oldum kuvvetli oksurme geliyo dedim artik buda tutmayacak. Sefil gibi gecti transfer sonrasi gunleri yaklasik 1 aydir daha yeni kendime geliyorum. Ictigim ilaclardan agzimda tat kalmadi. Ama bebegim benimle. Sakin panikleme endiselenme. Bol bol dua et iyice dinlenn..Sorma balım sorma boğazım şiştibelim başım inanılmaz ağrıyor sanki covid olmuş gibiyim.
Özellikle belim ve karnım sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var geceden beri.Soğuk algınlığına da karıştı
Yaaaa bu mesaj o kadar iyi geldi ki şu an çok teşekkür ederim hapşırık öksürük boğaz ağrısı sabah bir uyandım boğazım kilit resmen. Öksürüyorum da çok korktum çünkü karnım çok acıdı öksürürkenCanim seni okadar iyi anliyorumki transferden once grip oldum burnum hic akmadi hep genzime doldu balgami sokmek icin oyle derin oksuruyodumki herseferinde altima kaciriyordum. Transferim iptal olacak korkusuyla icmedim ilac kalmadi balgam sokucu haplar saseler grip ilaclari. Zencefilli ballar kaynanis dut kurulari yok gecmedi. Transferi oldum kuvvetli oksurme geliyo dedim artik buda tutmayacak. Sefil gibi gecti transfer sonrasi gunleri yaklasik 1 aydir daha yeni kendime geliyorum. Ictigim ilaclardan agzimda tat kalmadi. Ama bebegim benimle. Sakin panikleme endiselenme. Bol bol dua et iyice dinlenn..
Tabiki de eksik etmem heyecanla bekliyorum bendeCanım benim Allah razı olsun samimiyetini buradan hissediyorum. İnşallah güzel haberler verebilirim duanı eksik etme14 ünde kan vereceğim
İnşallah ya Allahım inşallahTabiki de eksik etmem heyecanla bekliyorum bende
Ya var ya zaten başka zaman olsa günler akıp geçer ama şimdi geçmiyor gibi geliyor ben de her gün saya sayaDoğru 13 ü tam 10.gün oluyor benim kafa gitti hesap yapa yapa
Bunlar birer belirti olabilir kuzum, ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen zaten beslenmen güzel şuanSorma balım sorma boğazım şiştibelim başım inanılmaz ağrıyor sanki covid olmuş gibiyim.
Özellikle belim ve karnım sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var geceden beri.Soğuk algınlığına da karıştı
Canım benim çok üzüldüm ya rabbim direncini artırsın bir an önce iyi olursun inşallahÇok zor geçirdim bu geceyi velhasılı. Siz siz olun havalara güvenmeyin
Gerçekten geçmiyor sayılı gün çabuk geçer lafını kim söylediyse çıksın karşıma külliyen yalan 1 gün 1 ay uzunluğunda sankiYa var ya zaten başka zaman olsa günler akıp geçer ama şimdi geçmiyor gibi geliyor ben de her gün saya saya
Ayy dinleniyorum dinleniyorum. İnşallah belirtidir. İnşallah öksürükten değildir ağrılarımBunlar birer belirti olabilir kuzum, ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen zaten beslenmen güzel şuan
İnşallah inşallah balım teşekkür ederim.ilaçta içemiyorum ya yıktı birazCanım benim çok üzüldüm ya rabbim direncini artırsın bir an önce iyi olursun inşallah
Çok haklısın zaman bence istemediğimiz zaman geçen bir kavramGerçekten geçmiyor sayılı gün çabuk geçer lafını kim söylediyse çıksın karşıma külliyen yalan 1 gün 1 ay uzunluğunda sanki
Ayy dinleniyorum dinleniyorum. İnşallah belirtidir. İnşallah öksürükten değildir ağrılarım
İnşallah inşallah balım teşekkür ederim.ilaçta içemiyorum ya yıktı biraz
Ayy oda mı belirtiymişÇok haklısın zaman bence istemediğimiz zaman geçen bir kavramistediğimizde yerinde sayıyor
Gebe olduğunda bağışıklık düşüyor hasta olmak daha kolay oluyor diyorlar ya ondan dedim belirti olabilir diye. Çektiklerinin sonucunda yüzün çok güler inşallah canım benim.
Doğal şeyler ye iç artık mesela günlük bir bardak kefirini eksik etme. Kuru dut ye bol bol. İltihap varsa doğal çözüm. Soğan sarımsak yardır
İnşallah canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırızAyy oda mı belirtiymişYok kız sanmıyorum bu direkt benim her şeyden etkilenen halim. İki dondurma yedim diye halime bak
İnşallah cümlemizin bekleyişi son bulur umarım bu ay. Kefirle dut kurusuda aldırıyım eşime dur teşekkür ederim
Günlerimiz aynı brilikte bekleyeceğiz11temmuz günü transferim olacak, bir sürü ilaç verdiler umarım hayırlı olur, siz de durumlar nasıl?
Evet öyle oluyor film falan izleYa var ya zaten başka zaman olsa günler akıp geçer ama şimdi geçmiyor gibi geliyor ben de her gün saya saya
Hele bi 8. Gun 9. Gun gelsin omur gibi... ben kendimi sokaklara atmistim vakit gecsin diyeGerçekten geçmiyor sayılı gün çabuk geçer lafını kim söylediyse çıksın karşıma külliyen yalan 1 gün 1 ay uzunluğunda sanki
Ayy dinleniyorum dinleniyorum. İnşallah belirtidir. İnşallah öksürükten değildir ağrılarım
İnşallah inşallah balım teşekkür ederim.ilaçta içemiyorum ya yıktı biraz
Film izliyorum kitap okuyorum yapılabilecek her şeyi yapıyorum :)Evet öyle oluyor film falan izle
Oyyy oyy 8.gün ben uyuyamam 9.gün şafağında yola çıkacam heralde kan vermeyeHele bi 8. Gun 9. Gun gelsin omur gibi... ben kendimi sokaklara atmistim vakit gecsin diye
9. Gun oglen ciktim evden aksam 10da geldim avm cafe hepsini talan ettim anca gun gecti :))Oyyy oyy 8.gün ben uyuyamam 9.gün şafağında yola çıkacam heralde kan vermeye
Yemin ederim benim soracağım şeyi yazmışsın. O kadar kararsızımki bu konuda sen ne düşünüyorsun bir 7.gün yapasım var hem de bir o kadar korkuyorumKan testinden önce evde gebelik testi yapmayı düşünen var mı ?
Ayy yok valla geçmiyor saat sayıyorum resmen.istemesem de günleri yetiremem9. Gun oglen ciktim evden aksam 10da geldim avm cafe hepsini talan ettim anca gun gecti :))
Tutunma 7. Gunde olabilir 8. Gunde lutfen erken yapip moralinizi bozmayin sabirli olun...Kan testinden önce evde gebelik testi yapmayı düşünen var mı ?