- 7 Haziran 2013
- 825
- 382
Hemen gidip yapışıyor zaten mucize resmen
Kızlar yumurta toplamayı anestezili mi yaptırdınız?İzlemez miyim çok güzel bir andı ama çok göremedim çok hızlı oldu birkaç saniyede hemencecik gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen gidip yapışıyor zaten mucize resmen
Kızlar yumurta toplamayı anestezili mi yaptırdınız?İzlemez miyim çok güzel bir andı ama çok göremedim çok hızlı oldu birkaç saniyede hemencecik gitti
Evet anestezili yaptılarKızlar yumurta toplamayı anestezili mi yaptırdınız?
Evet anestezisiz yapmazlar benceKızlar yumurta toplamayı anestezili mi yaptırdınız?
Ücret hakkında bilgi verebilir misinizMerhaba ben İzmir'de ŞERİFE DİKAYAK Merkezine gidiyorum trasfer oldun 4gun önce doktorumda. Çok memnunum siz kime gidiyorsunuz
Bilgi sahibi olan yok muu Acaba???Kizzlarrr merhaba birşey sormak istiyorum size artimed testin algı oranı düşük mü bilgisi olan var mi
Elinden geldiğince artımed testinden uzak dur. Sahte olma ihtimali çok yüksekKizzlarrr merhaba birşey sormak istiyorum size artimed testin algı oranı düşük mü bilgisi olan var mi
Bu sitede başka bir başlıkta artımed'in çok yanıltıcı olduğunu söylüyordı, benim tel bildiğim bu canımKizzlarrr merhaba birşey sormak istiyorum size artimed testin algı oranı düşük mü bilgisi olan var mi
Ben ilk yaptırırken sormuşlardı anestezili mi anestezisiz mi istersin diye, dayanabilir miyim ki diye sormuştum, zaten yumurtan az ultrason muayenesi gibi olur ondan bi tık daha uzun sürer sen dayanırsın demişlerdi, karar verememiştim, sonra diğer kızlarla anestezist gelmişken beni de anestezili yapmışlardı birinden baya yumurta toplanmıştı, benden 3 tane toplanmış çok kısa içeride kalmışım zaten, ama ikinci için bilemedim, yumurtalarım yine az dayanabilir miyim acaba, anestezisiz yaptıranlara o yüzden sormak istedimEvet anestezisiz yapmazlar bence
Biliyorum qma eşim almis genelde hep pozitif çıkarmış negatife hic denk gelmedim albi yaptim o silikte olsa pozitif verdi ama 3 tane artimed yaptim gölge bile yok kafam cok karıştı. Bugun transferin 5.günüElinden geldiğince artımed testinden uzak dur. Sahte olma ihtimali çok yüksek
Bence silik mi değil mi diye uğraşana kadar imkan varsa gidip direkt lan ver, en garantisi o yaEvet
Biliyorum qma eşim almis genelde hep pozitif çıkarmış negatife hic denk gelmedim albi yaptim o silikte olsa pozitif verdi ama 3 tane artimed yaptim gölge bile yok kafam cok karıştı. Bugun transferin 5.günü
Artımedin şöyle doğaüstü bir özelliği var hamile olanı hamile değil çıkarıyor hamile olmayanı hamile çıkartıyor dikkate alma bir de bence kan testi gününü beklemeni tavsiye ederimEvet
Biliyorum qma eşim almis genelde hep pozitif çıkarmış negatife hic denk gelmedim albi yaptim o silikte olsa pozitif verdi ama 3 tane artimed yaptim gölge bile yok kafam cok karıştı. Bugun transferin 5.günü
Ama transferin 5. günü test için çok erken güzelim yaEvet
Ama.daha transferin 5.gün bugün kan için erken olur diye gitmiyorum testlerle idare ediyorumBence silik mi değil mi diye uğraşana kadar imkan varsa gidip direkt lan ver, en garantisi o ya
Aynen cnm işte ama gecen hamileligimde kaset testte silik gördüm sonra koyulasmayi takip ettim bundada öyle olur dedim ama ilk yaptığım da çıktı diğerleri Artimed di gölge bile yokAma transferin 5. günü test için çok erken güzelim ya
Aa hamile olani hamile cikarmama olayıda oluyor mu bu testin... hep hamile çıkardığını biliyoruda bunu bilmiyordum umut oldun baanaArtımedin şöyle doğaüstü bir özelliği var hamile olanı hamile değil çıkarıyor hamile olmayanı hamile çıkartıyor dikkate alma bir de bence kan testi gününü beklemeni tavsiye ederim
Bak testim bu şekilde çıkmıştı dün albi testArtımedin şöyle doğaüstü bir özelliği var hamile olanı hamile değil çıkarıyor hamile olmayanı hamile çıkartıyor dikkate alma bir de bence kan testi gününü beklemeni tavsiye ederim
Evet kan için erken olur o yüzden bekle, boşu boşuna stres yapma, stres en büyük düşman hele bir de Protestan fln kullanıyorsan ekstra yanıltır canım yarısı gitmiş yarısı kalmış sabretDaha
Ama.daha transferin 5.gün bugün kan için erken olur diye gitmiyorum testlerle idare ediyorum