Sizi üzmek istemem ama benim negatif gibi duruyor. Gebelik ihtimali olsaydı 0-5 in üstünde bi değer olması gerekiyordu. Benim de 5. Gün embriyosu transfer edildi 9. Gün kan tahlili istedi doktorum. 1 gün var arada o yüzden 0 çıkması negatif gibi düşündürdüKızlar bişe sorcam ..
Benm 4. Gün taze embriyo transfer edildi.
9. Gün devlet hastanesinde test yaptım negatif çıktı (sıfır çıktı değer)
Hastaneyi aradım bilgilendirmek için erken test vermişsin 12. Günü beklemen lazm dedi doktorum. Böyle deneyim yaşayan / bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Bende negatif düşünüyorum ama dr öyle söyleyince bi umut ettimSizi üzmek istemem ama benim negatif gibi duruyor. Gebelik ihtimali olsaydı 0-5 in üstünde bi değer olması gerekiyordu. Benim de 5. Gün embriyosu transfer edildi 9. Gün kan tahlili istedi doktorum. 1 gün var arada o yüzden 0 çıkması negatif gibi düşündürdüüzgünüm
İnşallah olumlu sonuç alırsın ya 1 gün önce mutsuz olup bir gün sonra mutlu olmşsn. Tekrar kan verdiğinde yine mutlu olmanı dilerim gönülden. Akşam yine kan ver bence devlet hastanesinde 30-40 dk da çıkıyor sonuç.Merhaba lütfen bilgisi olan bana cevap verirse sevinirim. Ben 3.gün embriyo transferi oldum. 9.gün dayanamayıp kan verdim değerim 1 çıkmıştı. Bu gün normal test günüm değerim 73 çıktı. Tam havalara uçacakken hemşirem dün ovitrelle vurunduğumu hatırlattıtamam ovitrellenin etkisi bir günde geçmez ama bu kadar da olur mu sizce? İki gün sonra testi tekrarlamam istendi. Ovitrelle herkeste farklı miktarlarda hcg çıkarabiliyormuş
Ben de 3.gün emriyosuyla 9. gün test verdim 1 çıktı yani olumsuz olarak bu transferi kapattım siz iğneyi ne zaman yaptınızMerhaba lütfen bilgisi olan bana cevap verirse sevinirim. Ben 3.gün embriyo transferi oldum. 9.gün dayanamayıp kan verdim değerim 1 çıkmıştı. Bu gün normal test günüm değerim 73 çıktı. Tam havalara uçacakken hemşirem dün ovitrelle vurunduğumu hatırlattıtamam ovitrellenin etkisi bir günde geçmez ama bu kadar da olur mu sizce? İki gün sonra testi tekrarlamam istendi. Ovitrelle herkeste farklı miktarlarda hcg çıkarabiliyormuş
3. Gün embriyosu için 9. Gün erken değil mi ama ? Doktorunuza sordunuz mu?Ben de 3.gün emriyosuyla 9. gün test verdim 1 çıktı yani olumsuz olarak bu transferi kapattım siz iğneyi ne zaman yaptınız
4 ağustos test tarihim ama ben 1 ağustosta verdim illa biraz yüksek olması gerkmez miyidi 3 gün etkiler mi3. Gün embriyosu için 9. Gün erken değil mi ama ? Doktorunuza sordunuz mu?
Benim 4. Gün embriyosu bana 9. Gün erken dedi doktorum ilaçları kullanmaya devam et dedi yarın normal test günüm.4 ağustos test tarihim ama ben 1 ağustosta verdim illa biraz yüksek olması gerkmez miyidi 3 gün etkiler mi
Ya inşallah yükselir bilemiyorum daha önceki transferimde de ovitrelle gene vurunmuştum. 51 mi ne çıkmıştı sonr düştü iğneden dediler inşallah bu öyle olamzİnşallah olumlu sonuç alırsın ya 1 gün önce mutsuz olup bir gün sonra mutlu olmşsn. Tekrar kan verdiğinde yine mutlu olmanı dilerim gönülden. Akşam yine kan ver bence devlet hastanesinde 30-40 dk da çıkıyor sonuç.
Ben 9.gün 1 çıktı ama test günüm 15.gündeydi. ovitrelleyi 14.gün vurundum yani dün. Önceki transferimde de yüksek çıkıp dşmüştü inşallah bunda öyle olmazBen de 3.gün emriyosuyla 9. gün test verdim 1 çıktı yani olumsuz olarak bu transferi kapattım siz iğneyi ne zaman yaptınız
devam edeceğim bende ilaçlara ama biraz yüksek olmalıydı diye düşündümBenim 4. Gün embriyosu bana 9. Gün erken dedi doktorum ilaçları kullanmaya devam et dedi yarın normal test günüm.
Siz de öyle yapın bırakmayın ilaçları normal test gününde verin kanı.
inşallah tutunmuştur bebeğiniz inşallahBen 9.gün 1 çıktı ama test günüm 15.gündeydi. ovitrelleyi 14.gün vurundum yani dün. Önceki transferimde de yüksek çıkıp dşmüştü inşallah bunda öyle olmaz
İnşallahYa inşallah yükselir bilemiyorum daha önceki transferimde de ovitrelle gene vurunmuştum. 51 mi ne çıkmıştı sonr düştü iğneden dediler inşallah bu öyle olamz
Öyle ama, yine de bir umutdevam edeceğim bende ilaçlara ama biraz yüksek olmalıydı diye düşündüm
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı gebelik yaşayalım umut işte 4 ağustosta yine test vereceğim mucize olur belki inşallahÖyle ama, yine de bir umut
İnşallahh yüpyüksek çıkar sonucunuz inşallah benim de katlanır yarabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah sağlıklı gebelik yaşayalım umut işte 4 ağustosta yine test vereceğim mucize olur belki inşallah
9. Gün test yapmışsınız ovitrelle bin etkisinin geçtiği ortada yoksa değeriniz yüksek olurdu. Hemşirenin bilmemesi çok garip geldi.Merhaba lütfen bilgisi olan bana cevap verirse sevinirim. Ben 3.gün embriyo transferi oldum. 9.gün dayanamayıp kan verdim değerim 1 çıkmıştı. Bu gün normal test günüm değerim 73 çıktı. Tam havalara uçacakken hemşirem dün ovitrelle vurunduğumu hatırlattıtamam ovitrellenin etkisi bir günde geçmez ama bu kadar da olur mu sizce? İki gün sonra testi tekrarlamam istendi. Ovitrelle herkeste farklı miktarlarda hcg çıkarabiliyormuş
He yok yanlış anladınız transferden sonra vurundum test gününden bir gün önce yani dün9. Gün test yapmışsınız ovitrelle bin etkisinin geçtiği ortada yoksa değeriniz yüksek olurdu. Hemşirenin bilmemesi çok garip geldi.
Neyse hayırlı olsun bebeğiniz sizinle.
Test gününden önce mi? Neden o zaman bir gün sonra test verdiniz ki keşke bekleseydiniz. Ovitrelle etkisi ne yazık ki şu anki pozitiflik kesin olarak.He yok yanlış anladınız transferden sonra vurundum test gününden bir gün önce yani dün