- 22 Temmuz 2024
- 25
- 16
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bugün 7. Günüm transferden sonra tansiyonum düşük dün de bugün de .Kızlar merhaba.
Ben 4.gün taze embriyo transfer edildi.
2 . Gün hafif pembe renkte akıntı oldu. Yerleşme kanaması imiş. Böyle bişe yaşayan var mı
Merhaba Taze transfer mi sizin?Tutarken herkes kramp girdiğini yazmış, benimse adet ağrım var resmen ondan bir korktum ama herkeste farklı olabilir. Test gününü bekliyorum
Bende burda güzel haber görünce çok mutlu oluyorum . Darısı bizim de başımızaİnşaallahHep güzel haberler paylaşırız burada
Merhaba arkadaşlarKaçıncı gün embriyosuydu. Benim 3. Gun 2 embriyo 7. Gün 6.96 cikti yarin 9. Gün tahlil yaptiracagim ins yukselmistir
Merhaba arkadaşlar
7. Gün betahcg 6.96
9. Gün betahcg 35.63
Acaba olumlu mu
Merhaba3. Gün 2 embriyo transfer oldum bende. İnşallah sizinde yükselir 7.gün erken yapmışsınız. Yine iyi çıkmış değeriniz bence
İnşallah güzel haberler alırsın bu defa canımİki negatif aşılama yaptırdık,sonrasında genetik bozukluk olduğunu öğrendik,tüp bebeğe başladık,embriyolara pgt yaptırdık,sağlıklı gelmedi,transfer olmadı,bu defa geldi çok şükür,ilk defa transfer oldum
Gözün aydın canım hayırlı olsun bence değerin güzel katlamış bayaMerhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Amin inşaallah hepimizİnşallah güzel haberler alırsın bu defa canım
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah katlanarak devam etsinMerhaba
7. Gün 6.96
9. Gün 35.63
Acaba yükselme normal mi ikiz olma ihtimali yok sanirim deger azcik artmis
Doktoruna sorsaydin canım gayet iyi görünüyor değerlerinTrasferden sonra 12. gun23 temmuz 527
14 . Gün 26temmuz 1007
17.gun 29 temmuz 2462
Değerim en sondaki kafamı kurcaladi bakar mısınız
En kısa zamanda size de yaşatsın Allah bu sevinci inşallahBende burda güzel haber görünce çok mutlu oluyorum . Darısı bizim de başımıza
35 mi 135 mi 6.9 dan 35 e cikti. 69 dan mi 35 e indiMerhaba arkadaşlar
7. Gün betahcg 69.6
9. Gün betahcg 35.63
Acaba olumlu mu
BI sikinti gorunmiyor 2 gun de %60 yukselme bile n9rmal sayiliyor. %100e takilmaTrasferden sonra 12. gun23 temmuz 527
14 . Gün 26temmuz 1007
17.gun 29 temmuz 2462
Değerim en sondaki kafamı kurcaladi bakar mısınız
Aminm çok teşekkür ederimEn kısa zamanda size de yaşatsın Allah bu sevinci inşallah
KızlarKızlar kan sonucum çıktı.
PROGESTERON 13.7 çıktı. Bu sonuca göre transfere gideceğim. Bilen biri yardımcı olabilir mi?