Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen napiyorsun çiçeğim nasıl gidiyorEtmem mi kuzum Rabbimin güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin aminnnn aminnnn
Çok şükür kuzum iyiyim bugün kan verdim 571 çıktı darısı sizlerin başına inşallah ❤sen nasılsın çiçeğimmmm.Sen napiyorsun çiçeğim nasıl gidiyor
Güzel çıkmış değerin maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah miniğin çok şükür bende iyiyim kuzum ilaçlara devam 5 Ağustos kontrolüm var az kaldı trasfere mercimeklerimi almaya az kaldıÇok şükür kuzum iyiyim bugün kan verdim 571 çıktı darısı sizlerin başına inşallah ❤sen nasılsın çiçeğimmmm.
Allahım yesinler mercimek lerini az kalmış kuzum beni etiketlemeyi unutma haber ver dua edelim bebeğimGüzel çıkmış değerin maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah miniğin çok şükür bende iyiyim kuzum ilaçlara devam 5 Ağustos kontrolüm var az kaldı trasfere mercimeklerimi almaya az kaldı
Oyy maşallahİnşalllah Allahım onu bize bağışlasın 3.tedavim ilk defa pozitif çok korkuyorum
Az kaldı kuzum şimdiden içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım etiketlerim tabiki kuzum bu yola birlikte çıktık hep birlikte yürüyecezAllahım yesinler mercimek lerini az kalmış kuzum beni etiketlemeyi unutma haber ver dua edelim bebeğim
Tabikide süperKızlarrrrr ben ikinci kanı verdim sonuç 571 nasıl sizce bugün transfer sonrası 13. Günüm.
İlk değerim 10. Günde 128 çıkmıştı.
Biz bırda kürtaj yapıyyığğ diyen dayı sanırım annesiKim bu çocuğun annesi
Hadi biraz Gülün
Allah ailesine bağışlasın küçük miniğiBiz bırda kürtaj yapıyyığğ diyen dayı sanırım annesi
Sakin durmaya çalış canım güzel haberler alırsın sende inşallah dualarımız seninleKızlar bir sey sorucam 23 temmuz transferim oldu 5.gün cok stresliyim testte yaptirmak istemiyorum nasıl gecicek
İnsallah canım hayırlısıyla sonucu öğrenebileyimSakin durmaya çalış canım güzel haberler alırsın sende inşallah dualarımız seninle
Canım benim az sabır biliyorum çok zor ama mecburen erken öğrenip yanlış sonuçlar alabilirsin. Dilerim pozitif olur bize de haber verirsin.Kızlar bir sey sorucam 23 temmuz transferim oldu 5.gün cok stresliyim testte yaptirmak istemiyorum nasıl gecicek
Bol bol disari cik evden uzaklas anca oyle geciyor vakitKızlar bir sey sorucam 23 temmuz transferim oldu 5.gün cok stresliyim testte yaptirmak istemiyorum nasıl gecicek