4. Günden bu yana silik çıkıyor canım 1 inde kan testi vericem teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarlar alırız hepimizKaçıncı günü yaptın canım testi bariz çizgi var hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Günden bu yana silik çıkıyor canım 1 inde kan testi vericem teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarlar alırız hepimizKaçıncı günü yaptın canım testi bariz çizgi var hayırlı olsun
Buda beta hcg miş kızlar artiş olursa hamiyelim olmazsa kısmetBence hamilelik testi değil bu referans aralığı 0.5 olması lazım 0.5 üstü hamilelik varsayılıyor
Merhaba sizin sağlıklı ilerledimiBence var yeni tutunmuş Benim de 3. Gün embriyosu beta
8. Gün 8.6
12. Gün 83
14. Gün 340 a yükseldi
İnşallah katlanarak devam eder canımKızlar kan verdim 20.04 çıkmış 9.gün kanı
Olur bence artış canım 5 üstü hamilelik sayılıyorBuda beta hcg miş kızlar artiş olursa hamiyelim olmazsa kısmet
Canim bende 10. Gun 81 le ogrenmistim gec tutunmustur. Hic moralini bozma5. Ve 4.gün embriyosu çift embriyo transferi olmuştum 4.gün olan mı tutmuş sizce
Çok korkuyorum artık olmazsa 20.04 çok düşük
Canım lütfen stres yapma biri tutunmuş önemli olan 2 gün sonra katlanmış olması inşallah katlanarak devam eder5. Ve 4.gün embriyosu çift embriyo transferi olmuştum 4.gün olan mı tutmuş sizce
Çok korkuyorum artık olmazsa 20.04 çok düşük
Maşallah erkenden çıkmış canım inşallah kandada güzel haberler alırsın4. Günden bu yana silik çıkıyor canım 1 inde kan testi vericem teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarlar alırız hepimiz
İnşallah artış olur size çok teşekkür ederimOlur bence artış canım 5 üstü hamilelik sayılıyor
Ay inşallah,korkum ikiye katlandı ne olur dua edin bana. 30 unda test günüm zatenCanim bende 10. Gun 81 le ogrenmistim gec tutunmustur. Hic moralini bozma
Canim ben cok stresli bi donem biliyorum ama bosuna panik yapip canini sikma. Bide ayni merkezde kan ver her merkezin sonucu farkli cikabiliyor. Hayirlisiyla 2ye katlayacak...Ay inşallah,korkum ikiye katlandı ne olur dua edin bana. 30 unda test günüm zaten
Acilde kan verdim doktor pozitif deyince çocuk gibi ağlaştık 20.04 deyince korktum ya kimyasal olursa diye
Iltihap oranin yani crp cok yuksekse idrara kan karisabiliyor. O iltihabim derecesiyle ilgili bolca su ic. Idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir..Bide idrarında kan çıkmış enfeksiyon çıkmış şuan leke yada kanaman varmı dedi hayır dedim
Şimdi ben ilaç vermeyim kendi doktoruna gidince konuş dedi
Şimdi bu idrarda kan görülmesi ne? Bileniniz varmı
Hepinize çok teşekkür ederim
Bu şuan bebeğe bi zarar verir mi pekiIltihap oranin yani crp cok yuksekse idrara kan karisabiliyor. O iltihabim derecesiyle ilgili bolca su ic. Idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir..
Ne demek canım tabiki destek olacağım hep birlikte çıktık bu yola birlikte yürüyecez inşallah sağlıkla ilerlesin bebiş sımsıkı tutunsun sana katlanarak devam etsin değerin inşallahİnşallah artış olur size çok teşekkür ederim
Evde test yaptığımdan beri mızmızlandım hep pozitif destek oldunuz bana çok sağol canım
Ne güzel dedin canım gerçekten google abi sağlam insanı hasta çıkarıyor her şeyi sormamak lazımHerseyi okuma enfeksiyondan kaynaklidir. Sana diyorum ama ben neleri neleri okuyup kendimi sinir strese sokmustum. Rahatla biraz bebegin seninle...