- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
Bizdeki merak ve acelecilik bizi mahvediyorNe güzel dedin canım gerçekten google abi sağlam insanı hasta çıkarıyor her şeyi sormamak lazım
Çok doğru okuduklarıma göre böbrek taşı vs bişeylerde varHerseyi okumaenfeksiyondan kaynaklidir. Sana diyorum ama ben neleri neleri okuyup kendimi sinir strese sokmustum. Rahatla biraz bebegin seninle...
Bende pgt yaptirmadigim emriyomun bozuk olduguna inanmistim dusuk yapacaktim google a gore...Çok doğru okuduklarıma göre böbrek taşı vs bişeylerde var
Ah aynen canımBizdeki merak ve acelecilik bizi mahvediyor
Ay Allah korusunBende pgt yaptirmadigim emriyomun bozuk olduguna inanmistim dusuk yapacaktim google a gore...
Yaa maşallah heralde 4. Gün tutmus gibi5. Ve 4.gün embriyosu çift embriyo transferi olmuştum 4.gün olan mı tutmuş sizce
Çok korkuyorum artık olmazsa 20.04 çok düşük
2 tanemiydi ikiside tutarsa acaba kan değeri nasıl olurMerhaba sizin sağlıklı ilerledimi
İnşallah sıkıntısız ilerlemiştir
Ben çok korkuyorum
Inşallah göğüslerim inanıomaz acıyor dokunamıyorum bilmem gebelikle alakasi varmiOlur bence artış canım 5 üstü hamilelik sayılıyor
İnşalllah Allahım onu bize bağışlasınYaa maşallah heralde 4. Gün tutmus gibi
Gözün aydın canım benim allah kat kat artırsın değerini inşallahİnşalllah Allahım onu bize bağışlasın3.tedavim ilk defa pozitif çok korkuyorum
TEk seferlik bi kanama gecirdim kendi dr um il disindaydi baska bi dr a gorundum alttan muayene oldum kadina gore yuksek dusuk tehlikem varmis. Kesem sekilsiz ve bozukmus. Ama bebegin kalp atisini duyduk. O gece google sagolsun. Kese bozuklugu dna si bozuk emriyodan kaynaklanirmis ve dusukle sonlanirmis gibi bilgilerle beni yeterince aydinlattiAy Allah korusunşimdi kaç haftalık oldunuz ne durumdasınız bir nefeste sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Galiba yüksek başlangıç olurdu2 tanemiydi ikiside tutarsa acaba kan değeri nasıl olur
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım benim allah kat kat artırsın değerini inşallah
Cok kesin bisi diyemem ama benimde cift transferdi degerim 81 cikinca hemsire buyuk ihtimalle tek tutmustur dedi ve tek tuttu.. ama ikisi farkli zamanda tutabilir oda bi ihtimal :)) amann tek olsun bizim olsun...Galiba yüksek başlangıç olurdu
Hiç bilmiyorum kiZaten 2 transferim tutmayınca çift embriyo transferi oldum birinden biri tutar belki diye
29 yaşındayım çift tutarsa oda sıkıntıama ben üçüz bile olsun derdindeyim
Aman Allah korusun doktora denk gelmeyince çok zor. Şey sizi yakalamışken sorayımTEk seferlik bi kanama gecirdim kendi dr um il disindaydi baska bi dr a gorundum alttan muayene oldum kadina gore yuksek dusuk tehlikem varmis. Kesem sekilsiz ve bozukmus. Ama bebegin kalp atisini duyduk. O gece google sagolsun. Kese bozuklugu dna si bozuk emriyodan kaynaklanirmis ve dusukle sonlanirmis gibi bilgilerle beni yeterince aydinlattisabah kendi dr uma gittim kesem gayet yuvarlak ve hicbir sikintim yokmus... suan 7+0 im. Allah isteyen herkese nasip etsin...
Kesinlikle tek benim,ona şuan eminimdeCok kesin bisi diyemem ama benimde cift transferdi degerim 81 cikinca hemsire buyuk ihtimalle tek tutmustur dedi ve tek tuttu.. ama ikisi farkli zamanda tutabilir oda bi ihtimal :)) amann tek olsun bizim olsun...
Vardır mutlaka alakasıInşallah göğüslerim inanıomaz acıyor dokunamıyorum bilmem gebelikle alakasi varmi
Bağışlar inşallah kuzum sağlıklı artışlar olur dualarımız sizinle geç döllenme oluyordur mutlakaBizim bugün 5.evlilik yıl dönümümüz
Kızlar ne olur hepinizden dua bekliyorum rabbim bu bebeği bize bağışlasın
Etmem mi kuzum Rabbimin güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin aminnnn aminnnnÇok teşekkür ederiminşallah,ne olur dua edin