2024 🌸Temmuz Ağustos gibi trasfer olacaklar süreciniz nasıl ilerliyor🪷🪷🪷🪷🪷🫄

Ay Allah korusun şimdi kaç haftalık oldunuz ne durumdasınız bir nefeste sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
TEk seferlik bi kanama gecirdim kendi dr um il disindaydi baska bi dr a gorundum alttan muayene oldum kadina gore yuksek dusuk tehlikem varmis. Kesem sekilsiz ve bozukmus. Ama bebegin kalp atisini duyduk. O gece google sagolsun. Kese bozuklugu dna si bozuk emriyodan kaynaklanirmis ve dusukle sonlanirmis gibi bilgilerle beni yeterince aydinlatti sabah kendi dr uma gittim kesem gayet yuvarlak ve hicbir sikintim yokmus... suan 7+0 im. Allah isteyen herkese nasip etsin...

Cok kesin bisi diyemem ama benimde cift transferdi degerim 81 cikinca hemsire buyuk ihtimalle tek tutmustur dedi ve tek tuttu.. ama ikisi farkli zamanda tutabilir oda bi ihtimal :)) amann tek olsun bizim olsun...

Aman Allah korusun doktora denk gelmeyince çok zor. Şey sizi yakalamışken sorayımbenim en son 8.gün gece ağrım oldu ve çok fazlaydı karın ağrım,kıvrandım resmen 9.günü ve bugün çok hafif ağrı oluyor yok denecek kadar
8.gün yerleşmemi oldu sizce ağrı olurmu o şekilde

Cok kesin bisi diyemem ama benimde cift transferdi degerim 81 cikinca hemsire buyuk ihtimalle tek tutmustur dedi ve tek tuttu.. ama ikisi farkli zamanda tutabilir oda bi ihtimal :)) amann tek olsun bizim olsun...
Kesinlikle tek benim,ona şuan eminimde
Yeter ki sağlıklı olsunda bir tane olsun ay hayal gibi küçük bi değer ama hamileyim şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…