- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 30
Anladım canımçizik atılma olarak yapılmadı canım rahim yıkandı polip alındı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımçizik atılma olarak yapılmadı canım rahim yıkandı polip alındı
Benim önceki transferimde 10. Gün 1.0 çıkmıştı doktorumla konuşmustum olmadı diye bana sakın ilaçları bırakma 12. Gün tekrar kan ver bazen 3. Gün embriyoları geç dollenebiliyor demişti karşılaştık böyle şeylerle demişti umarım seninki de geç dollenmistirBurada erken gebelik testinde çizgi göremeyip kanda sonuç alanlar bana umut oldu biraz gittim kan verdim. 3.gün embriyosu 9.gün kan sonucum 1 daha yükselir mi sizce 4, 5 güne sanmıyorum ben ama
Yaaaa umut oldunuz bana peki yükseldi mi ikinci transferinizdeBenim önceki transferimde 10. Gün 1.0 çıkmıştı doktorumla konuşmustum olmadı diye bana sakın ilaçları bırakma 12. Gün tekrar kan ver bazen 3. Gün embriyoları geç dollenebiliyor demişti karşılaştık böyle şeylerle demişti umarım seninki de geç dollenmistir
Yok benim değerim yukselmemisti maalesef inşallah sizinki yükselirYaaaa umut oldunuz bana peki yükseldi mi ikinci transferinizde
Hayırlı haberlerimiz olsun inşallah hepimizinTeşekkür ederim. Bizim embriyolog bence cumartesi mesai yapmamak için dondurdu. Yoksa 8 adet devam ediyordu, kaliteli çok iyi gitti falan dediler ama ben de anlamadım.
Zaten nasip gerçekten de bu işler.. 11 güne göreceğiz sonucu zaten
4. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı benımkı dondurulmuş embrıyo transferiydi sizinki nasıl çünkü taze transfer olunca çatlama iğnesi etkisi olabılıyorKizlarin yarin transferden sonraki 6.gunum olacak, 5 gunluk embriyo transferi oldum. Yarin kan testi versem varsa cikar degil mi?
Kızlar kan testimi ablamla paylastim az önce mahallemdeki hastanedr gebelik testi dedim bana beta hcg tümör markeri yaziyor 6.96 diye ablamda diyor bu gebelik testi degil sana baska bisey yapmislar bi bakar misiniz kimseye soramiyorum bu gebelik testi demiDualarım seninle sizinle hepimiz güzel haberler alalım perşembe sendede güzel haber gelecek
başka bişey gibi canımKızlar kan testimi ablamla paylastim az önce mahallemdeki hastanedr gebelik testi dedim bana beta hcg tümör markeri yaziyor 6.96 diye ablamda diyor bu gebelik testi degil sana baska bisey yapmislar bi bakar misiniz kimseye soramiyorum bu gebelik testi demiEki Görüntüle 3458042
Canım bende şimdi baktım googleden örnek beta hcg testlerine 0-2 yazıyor sende referans aralığı 0-5 olması lazım ve tümör markeri yazmasınıda anlamadım bence yarın bi sor kan verdiğin yereKızlar kan testimi ablamla paylastim az önce mahallemdeki hastanedr gebelik testi dedim bana beta hcg tümör markeri yaziyor 6.96 diye ablamda diyor bu gebelik testi degil sana baska bisey yapmislar bi bakar misiniz kimseye soramiyorum bu gebelik testi demiEki Görüntüle 3458042
Benimde dondurulmus transfer, dun 4.gun kaset test yaptim negatifti moralim bozuldu. Siz kaset testle mi yaptiniz4. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı benımkı dondurulmuş embrıyo transferiydi sizinki nasıl çünkü taze transfer olunca çatlama iğnesi etkisi olabılıyor
Hem kaset yaptım hemde erkenBenimde dondurulmus transfer, dun 4.gun kaset test yaptim negatifti moralim bozuldu. Siz kaset testle mi yaptiniz
Ben evde hastanenin uygulamasinda gordum daha evvel orda yine gebelik testi yaotirmistim. Ayni sokaktayiz dondum geri sordum danismaya gebelik testi bu yeni güncellememiz geldi böyle yaziyor dedi şimdi eskisehire geldik eşimin ailesine burdada malesef onlara sormak istemiyorum. Gece gece dert oldu her aşamam benim böyle ayri zodCanım bende şimdi baktım googleden örnek beta hcg testlerine 0-2 yazıyor sende referans aralığı 0-5 olması lazım ve tümör markeri yazmasınıda anlamadım bence yarın bi sor kan verdiğin yere
Öyle dediyse danişan öyledir o zaman kafana takma stres olursunBen evde hastanenin uygulamasinda gordum daha evvel orda yine gebelik testi yaotirmistim. Ayni sokaktayiz dondum geri sordum danismaya gebelik testi bu yeni güncellememiz geldi böyle yaziyor dedi şimdi eskisehire geldik eşimin ailesine burdada malesef onlara sormak istemiyorum. Gece gece dert oldu her aşamam benim böyle ayri zod
Oldum ama pazartesiye kadar baktıramayacağım pazartrsi baska yerde yaptiririmÖyle dediyse danişan öyledir o zaman kafana takma stres olursun
20 sinde transfer olmadınmı bana doktor 1 inde kan testi ver dedi bence sende 1 inde ver stres yapma kendineOldum ama pazartesiye kadar baktıramayacağım pazartrsi baska yerde yaptiririm
Ebet evet 20 sinde oldum yok sorun o degil bn beta hcg yerine baska biseymi yaptirdim20 sinde transfer olmadınmı bana doktor 1 inde kan testi ver dedi bence sende 1 inde ver stres yapma kendine
8 güne kadar bekle bence canım çıkar ama değer az çıkarsa daha çok stres yaparsın 8 gün daha güzel çıkar değerin hakkında hayırlısı olsunKizlarin yarin transferden sonraki 6.gunum olacak, 5 gunluk embriyo transferi oldum. Yarin kan testi versem varsa cikar degil mi?
Bence hamilelik testi değil bu referans aralığı 0.5 olması lazım 0.5 üstü hamilelik varsayılıyorKızlar kan testimi ablamla paylastim az önce mahallemdeki hastanedr gebelik testi dedim bana beta hcg tümör markeri yaziyor 6.96 diye ablamda diyor bu gebelik testi degil sana baska bisey yapmislar bi bakar misiniz kimseye soramiyorum bu gebelik testi demiEki Görüntüle 3458042
Kaçıncı günü yaptın canım testi bariz çizgi var hayırlı olsunHem kaset yaptım hemde erken