- 13 Haziran 2024
- 129
- 131
- 39
ilk transferim tutmamıştı , ikincisi öncesi histeroskopi olmuştum
ikinci transferim tuttu :) sana motivasyon olur belki canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk transferim tutmamıştı , ikincisi öncesi histeroskopi olmuştum
Merhaba geçmiş olsun hangi hastanede tedavi gördünüzEvet evet bizim yollarımız benzer malesef banada dr 2. Embriyomu koyarken belki histereskopi yapmak gerek ama boylede tutar dedi yazik yavrunun tutunmaya yeri yokki. Hep ticari dusundukleri icin bi sonraki adamaya bunu deneriz düşüncesi var. Ben şimdi bu olayı nasıl çozerim diyen doktor az. Şimdiki dr de şanslıydım benim rahmim oldukca kucuk ve yamuk histereskopiyi yaparken bile dr dosyama not almis saat 9 yönünde kateter sokulacak diye cunki yer yok. Opudede provasını yapmış yinede ben dayanamam acir diye aneztezi hazirliklari bile yaptık. Gercektrn dr çok önemli mallesef zor hastayım pkos adenomiyazis 43 yaş tansiyon graves bendede yok yok
Merhaba hangi hastanede tedavi oldunuz acabailk transferim tutmamıştı , ikincisi öncesi histeroskopi olmuştum
Benim ocakta olumsuz denemem olmuştu herşey yolundaydı embriyolar kaliteliydi bende de görünür bir sıkıntı yoktu ama negatif sonuçlanmıştı. Doktorum histereskopiyi önerdi rahim içinde göremediğimiz yapışıklıklar vs olabilir tedaviyi olumlu yönde etkileyeceğini söylemişti biz de yaptırdık çizik atma işlemi de yapıldı. Tedavim pozitif sonuçlandı, etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Çizik de atılmış miydi canım senin deilk transferim tutmamıştı , ikincisi öncesi histeroskopi olmuştum
CanimmSana da maşallah güzellik
Yaptım canım paylaştım bakabilirsinmaşallah . İdrar yaptınız mı hiç
Bari 7, 8 ulan bari 5 çıksa gene umutlanıcam amaBurada erken gebelik testinde çizgi göremeyip kanda sonuç alanlar bana umut oldu biraz gittim kan verdim. 3.gün embriyosu 9.gün kan sonucum 1 daha yükselir mi sizce 4, 5 güne sanmıyorum ben ama
etmicem canim elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz yapacak başka hiçbir şeyimiz yok. amin aminn insallah kuzum allahim isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤Asla pes etme tekrar dene kuzum rabbim yakın zamanda nasip eder inşallah
ilki başka bir yerdiMerhaba hangi hastanede tedavi oldunuz acaba
çizik atılma olarak yapılmadı canım rahim yıkandı polip alındıÇizik de atılmış miydi canım senin de
Evet canım ben de senden bir önceki vagonu yakalayıp evlendim işte Senin bu doktorunun ilerleyişini anlattıklarından sevdim bu sefer bence doğru insana denk geldin. Birlikte çok yol katetmişsiniz. Bu doktorlar neden histeroskopiyi yapmak istemiyor inan hiç bilmiyorum bence 30 a girmeden evli ya da değil yapılmalı öyle şart bişey. Ben de onceki doktoruma gidip bana rahim filmi çekin biliyorum tıkalı benim demiştim deli fln sandılar beniEvet evet bizim yollarımız benzer malesef banada dr 2. Embriyomu koyarken belki histereskopi yapmak gerek ama boylede tutar dedi yazik yavrunun tutunmaya yeri yokki. Hep ticari dusundukleri icin bi sonraki adamaya bunu deneriz düşüncesi var. Ben şimdi bu olayı nasıl çozerim diyen doktor az. Şimdiki dr de şanslıydım benim rahmim oldukca kucuk ve yamuk histereskopiyi yaparken bile dr dosyama not almis saat 9 yönünde kateter sokulacak diye cunki yer yok. Opudede provasını yapmış yinede ben dayanamam acir diye aneztezi hazirliklari bile yaptık. Gercektrn dr çok önemli mallesef zor hastayım pkos adenomiyazis 43 yaş tansiyon graves bendede yok yok
Ayy süper bana nasıl güzel umut oldunuz çok sevindim sizin adınıza bende histeroskopi olacağımBenim ocakta olumsuz denemem olmuştu herşey yolundaydı embriyolar kaliteliydi bende de görünür bir sıkıntı yoktu ama negatif sonuçlanmıştı. Doktorum histereskopiyi önerdi rahim içinde göremediğimiz yapışıklıklar vs olabilir tedaviyi olumlu yönde etkileyeceğini söylemişti biz de yaptırdık çizik atma işlemi de yapıldı. Tedavim pozitif sonuçlandı, etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Ayy hemde nasıl motivasyon oldu bende histeroskopi olucam umarım benimde bu defa olur iyiki yazdınızilk transferim tutmamıştı , ikincisi öncesi histeroskopi olmuştum
Umarım bu defa pozitifi görürsünüz hep güzel düşününHayır diğeriyle aynıydı bugun transferim gerceklesti kolaydı gevercekten sadece hafif adet sancısı gibi agrı kalıyor o kadar
Amin hepimiz inşallah güzel düşünelim güzel olsunUmarım bu defa pozitifi görürsünüz hep güzel düşünün
Benimde Salı günü yapılacak.Kızlar çarşamba günü transferim yapılacak 2. Dua edin lütfen birbirimize destek olalım
İnşallah inşalllahhhjhBenimde Salı günü yapılacak.
3. Denemem dönmüş embriyo transfer edılcek bu kez bizde güzel haberler alırız inşallah
Umarım size de şifa olurAyy süper bana nasıl güzel umut oldunuz çok sevindim sizin adınıza bende histeroskopi olacağım