Tamam bende kendi fikrimi söyledim yani hastaneye yanlız gitmekte bişey yoksa sorun ne evde de bişey yapmıyoruz hoş hapını içiyosun iğneni yapıyosun bittiBen sizin gibi düşünmüyorum bu normal bir tedavi değil herhangi bir hastalığı tedavi ediyor gibi değil bana göre çok duygu yüklü bir durum. Tedavi süreci gözümü korkutmuyor duygusal boyutu korkutuyor yoksa hastaneye yalniz gitmekte bişey yok ki
Ben 22 yaşında başladım tüp bebeğe haziranda 23 oldum elbette stresli olduğumuz noktalarda eş desteği istiyor insan ama onun dışında ben kötü olmadım ilaç saatim dışında aklıma bile gelmedi yani tüp bebek sadece yeme kısmı iştahım açıldı kilo aldığıma üzüldüm tek nokta o dehşet kötü bir yumurta toplama geçirdim o sırada eşim yanımda olmasa tabiki çok çok kötü olurdum ama normal kontrollerde filan eşim olmadan da gittiğim çok olduSağlam psikolojiniz için tebrik ederim siziben tedavi boyunca salya sümük eşliğinde halay başı çekiyordu hormonlarım şimdi horon çekme aşamasındayım birde Anadolu'da yer seçiyor benim hormonlar
Valla sorma bacımMerak başa bela bacım
Müthiş motivasyon bravo sana canım benimÇok teşekkür ederim bu yoldan geçen herkes öyle güçlü kiKendimi sadece bütünlemeye kalmış hissediyorum 100 alır geçerim bi sonrakinde Yanlışlarımı gördüm aynı hatalara düşmem
Transfer olunca eve bebeklerini alıp geliyor gibi bir his oluyor o güven o huzurNe güzel söyledin canım heyecanın bile tadı farklı birşey
Hadi sende bebişi öğren güzel haberler al çiçeğim önce senden güzel haberler alacaz gerisi gelecek kısmetse
Tatlı kardeşim ablan olarak tebrik ettim hâlâ daha ediyorum bu yaşta sağlam psikoloji önemli yine tebrik ediyorum seni hayata karşı böyle güçlü durman takdir edilecek birşey sanırım eleştirdiğimi düşündün öyle değil ama ben kendi halimle dalga geçiyorum sadece bazen keşke bende böyle olsam dersin ya işte tam da o naktodayımBen 22 yaşında başladım tüp bebeğe haziranda 23 oldum elbette stresli olduğumuz noktalarda eş desteği istiyor insan ama onun dışında ben kötü olmadım ilaç saatim dışında aklıma bile gelmedi yani tüp bebek sadece yeme kısmı iştahım açıldı kilo aldığıma üzüldüm tek nokta o dehşet kötü bir yumurta toplama geçirdim o sırada eşim yanımda olmasa tabiki çok çok kötü olurdum ama normal kontrollerde filan eşim olmadan da gittiğim çok oldu
Gün gün yap günden güne koyulasacak 12. Gün kıpkırmızı oluyormuhakkak yapacağım:) dualarınıza talibim , artık biz elimizden geleni yaptık , Allah nasip eder inşallah
Yok hayır yanlış anlamadımTatlı kardeşim ablan olarak tebrik ettim hâlâ daha ediyorum bu yaşta sağlam psikoloji önemli yine tebrik ediyorum seni hayata karşı böyle güçlü durman takdir edilecek birşey sanırım eleştirdiğimi düşündün öyle değil ama ben kendi halimle dalga geçiyorum sadece bazen keşke bende böyle olsam dersin ya işte tam da o naktodayımGüzel sonuçlar Alman dileği ile öptüm seni kuşum❤ yanlış anladıysan da özür dilerim
Minnoşun gelecek annesi demekki biraz daha sabır gerekli. Güçlü durman harika bu aradaÇok teşekkür ederim bu yoldan geçen herkes öyle güçlü kiKendimi sadece bütünlemeye kalmış hissediyorum 100 alır geçerim bi sonrakinde Yanlışlarımı gördüm aynı hatalara düşmem
Amin kuzum ederim tabiki beraber çıktık bu yola el ele hep birlikte yürüyecezAmin amin amin inşallah kuzum benimtüm kalbim duam seninle ve isteyen herkesle. Bütün aşamalardan beni haberdar et etiketle olur mu
Amin çiçeğim ne güzel dua ettin ağzına yüreğine sağlık canım benim rabbim sanada kolay hamilelik nasip etsin sağ Salim bebeğini kucağına al inşallah mutlu sağlıklı bir ömür dilerimİkiside tutunsun sağlıcakla kolay bir hamilelikle kucağına al annesi eşin sen evlatların uzun ömürlerle sağlıkla afiyetle maddi manevi refahla iki cihan saadetiyle yaşayın aminnnn
Kuzucum inan ki haklısın o güven ve o canlı bebişleri hissetmek bile farklı gelir insanaTransfer olunca eve bebeklerini alıp geliyor gibi bir his oluyor o güven o huzur
Maşallah kuzum sağlıkla büyüsün inşallahYok hayır yanlış anlamadımsüreç gerçekten zor hamilelik kısmı daha da zor içim çıktı kusmaktan 6 aylık oldum ama hala devam ediyor geceleri sürekli acildeyim tüp bebektense bu kısım beni daha çok yordu mide bulantılarım geçmiyor bunun için duygusal çöküşteyim şu an yediğimi çıkartıyorum hemen şu an her an tetikteyim gerçekten çok zor umarım kolay bi hamilelik geçirirsiniz
Ben İrem be de Alper beye gittim sonra şerife hocaya geçtimEvet İrenbe Ümit hanım benim canım doktorumbı topikte gördüm konuşmalarını sorayım dedim
Hoşgeldin canım aramıza lütfen doktorunun sözünden çıkma canım 1 ay geç olsun temiz olsun inşallah sımsıkı tutunsunlar sana yumoşlarMaşallah maşallah topik baya baya dolmuşinşllah hepimiz hayırlı haberler alırız pozitif gören kardeşlerim rabbim tez zamanda kucağınıza nasip etsin transfer olacak kardeşlerimde rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bende transferi bekliyorum ikitane 5 gün embiriyosu transfer edilecek kısmet olursa ağustosta olucak ama doktorum Eylül diyor daha fazla beklemek istemiyorum kızlar duanızda banada yer açın
canım ben de akşam bi daha yaptım test , ikinci bir dakika içinde çıkıyor ama silikGün gün yap günden güne koyulasacak 12. Gün kıpkırmızı oluyor
Kaçıncı gün embriyosuydu, inşallah tutnmuştur ben de 3.gn embriyosu 9.gün test düşünüyorum ama sadece düşünüyorum jsjscanım ben de akşam bi daha yaptım test , ikinci bir dakika içinde çıkıyor ama silik
8. gun için bu kadar silik olması normal mi ?
silik görüp kanda baktıranlar var ise kaç çıktığını yazarlarsa sevinirim Eki Görüntüle 3456849
Hücre sayısından ziyade 5aa 4bc gibi değer vermediler mi3. Gün embriyosuydu 8 hücreli demişti canım.
5. gun emb. canım bugun 8. gunKaçıncı gün embriyosuydu, inşallah tutnmuştur ben de 3.gn embriyosu 9.gün test düşünüyorum ama sadece düşünüyorum jsjs
Maşallah5. gun emb. canım bugun 8. gun