- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Ay çok şükür çok sevindim kuzum hadi hayırlı olsun vallaVerdim bebeğim pozitif.cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok şükür çok sevindim kuzum hadi hayırlı olsun vallaVerdim bebeğim pozitif.cok şükür
İkiz olabilir canım belki o yüzden değerin yüksek çıkmıştır ikiside tutunmuş bence3.embiriyosu 2 tane koydular bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canımmmm darısı diğer arkadaşlarimizin başına inşallahAy çok şükür çok sevindim kuzum hadi hayırlı olsun valla
Amin cnm.Bugünkü bebislerin üçü de 3. Gün embriyosu ve çift embriyo bu arada Allah'ım kat kat artsın değerlerimiz perşembeye kadar inşallah
Benim yüksek oluşu korkuttu cnm ama ins hepimziin sonuçu sağlıcakla geçer kucağımıza aliriz83.6 çıktı canim
Amin Kuzumm sağlıcakla gelsin inşallah hepimizin güzel sonuclark doktorum arıcak konuscaz inş güzel haberler ile devam ederimGözün aydın canım bence ikiz bebişler geliyor bugün 3.gün embriyolarımızın müjdelerini aldık inşallah devamını da yaşarız
Hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin herşey yolunda olsun ins.İkiz olabilir canım belki o yüzden değerin yüksek çıkmıştır ikiside tutunmuş bence
Amin cnm hepiniz hep dualarimdasinizPozitif arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bizlere de böyle sevinmeyi nasip eylesin
Kuzum seninde 12gun 570 çıkmıştı dimi10. Günse ikisi tutmuş olabilir
Canin ins hepimizin sağlıkla gebelikleri ve bebislero kucaklarimiza alırızGüzel hamişler maşallah çok sevindim hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Sizden bir ricam var biliyorsunuz benimki de tutmuştu ama düşük oldu ne yazıkki
Bana hepiniz dua eder misiniz bu ay kendiliğimden hamile kalırım belki ilaçların etkisiyle , takviyeler falan kullanıyorum bana dua edin lütfen
İnşallah canım senin de herşey yolundadır merak etmeAmin Kuzumm sağlıcakla gelsin inşallah hepimizin güzel sonuclark doktorum arıcak konuscaz inş güzel haberler ile devam ederim
Yaaa maşallah çok sevindim bugün şenlendi buralar gözünüz aydın3.embiriyosu 2 tane koydular bilmiyorum
Merhaba aramıza hoşgeldin Allah kolaylık versin su gibi aksın geçsin sürecinizMerhaba kızlar inşallah hepimiz pozitifi görürüz ve güzel haberler alırız Bende bugün itibariyle iğnelere başladım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür
Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyoruz kuzum hayırlısı ileYarın kan verecek var mı benden başka acaba? Heyecandan kalbim duracak sanki
İnşallah amiiin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizinMerhaba aramıza hoşgeldin Allah kolaylık versin su gibi aksın geçsin süreciniz